Gość 80mariusz80 27.10.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 sprzedam pręty zbrojeniowe fi8, żebrowane - pozostałość po budowie; ok. 100 sztuk w odcinkach 12m [możliwość pocięcia]. Cena 2,80pln/1kg ; 1m pręta waży 0,395 kg. . ****************** nieaktualne*************** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luke_p 14.11.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Będę miał sporo stempli budowlanych za jakieś 7-10 dni. Na oko około 300 sztuk. Zainteresowanych zapraszam do kontaktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 80mariusz80 15.12.2010 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Ktos moze polecic z reka na sercu fachowcow od instalacji wod-kan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luke_p 23.02.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Jeśli ktoś będzie potrzebować pale pod strop to się polecam, mam ich ponad 250 sztuk. Po szczegóły zapraszam na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 80mariusz80 09.05.2011 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 co tu tak cicho? Jezdze po powiecie i pelno domow sie buduje. Chyba wszyscy zagonieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 11.05.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 zostało mi sto kilka cegieł. oddam po 40gr sztuka. Odbiór na Recie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luke_p 28.05.2011 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Szukam dobrej ekipy od tynków i wylewek. Takiej co to zrobi prosto i czysto. Najlepiej sprawdzona na własnym budynku. Także szukam dobrej ekipy do elewacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mulfon83 09.06.2011 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Witam,Poszukuję ekipy budowlanej do wykonania fundamentów w Łaziskach Górnych.Może ktoś ma namiary na ekipę sprawdzoną i w miarę tanią?Proszę o info na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megira25 04.10.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Witam, właśnie planuję budowę domu i jak sam wątek wskazuje będzie ona oczywiście w okolicach Mikołowa Czy moglibyście mi polecić ekipę do stanu surowego? Oczywiście dobrą i niedrogą Pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szszczypawka 06.11.2011 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Witam, ja tez wlasnie zamierzam ruszyc z budowa w Mikolowie (Reta) na wiosne 2012 i szukam sprawdzonej ekipy budowlanej do SSO. Czy macie kogos godnego polecenia? Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 80mariusz80 04.01.2012 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 U mnie budował Lat-Bud ---> http://www.latbud.com.pl; pomimo paru zgrzytów w ogólności jestem zadowolony. Ekipa ze średniej półki ciążąca lekko ku górnej półce Odradzam zdecydowanie wiejskich murarzy z halangrami do pomocy którzy budują 100% taniej od innych (pan Papkala, Mikołów-Bujaków). Szukam bramy garażowej, kogo możecie polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 80mariusz80 08.01.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Szukam sprawdzonej ekipy do wykończenia poddasza użytkowego (rigipsy). Jeśli możecie kogoś polecić z ręką na sercu to piszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex7 06.05.2012 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 WitamNie polecam kupowania działek w miejscowości MIKOŁÓW- PANIOWY .Jest tam gospodarstwo rolne i codziennie wieczorami jak i w dzień również tam śmierdzi.Zapach jest nie do zniesienia z tych obór.Byłem u znajomych i to sam stwierdziłem że tak jest.Szukam właśnie działki ale tej dzielnicy nie wybiorę będę szukał Borowa Wieś,Goj,Kamionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skoczbo 22.05.2012 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Witam dolanczam do Was bo ja znalazlem dzialke w Orzeszu ale tez szukalem w trojkacie Mikolów, Laziska Paniowy i tak wyladowalem w Orzeszu. Znalezienie dzialki zajelo mi ponad 1,5 roku wiec wszystkim, ktorzy sa na etapie poszukiwan zycze cierpliwosci i wytrwalosci w poszukiwaniu bo jest warto. Na moim blogu w miare mozliwosci czasowych opisuje jak przebiegaly starania i proces krok po kroku moze komus sie przyda Teraz zebranie funduszyu na kolejny etap doprecyzowanie wymogow co do wymarzonego domu, zakup projektu no i start Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts