CAEN 14.01.2007 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 CAEN oficjalnie przyjmuję Cię do klubu . Do odważnych świat należy!!!quote] aaaaale jestem dumna !!! - DZIĘKUJĘ !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buka 14.01.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Witam! Dzisiaj rozmawialiśmy z naszym Panem Budowlańcem, chciałby zacząć kopać fundamenty już teraz. Na sobotę jesteśmy umówieni z geodetą na wytyczenie budynku. Więc chyba mogłabym dołączyć do Grupy Budującej Zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 15.01.2007 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Oczywiście, że przyjmujemy Życzę powodzenia i pogody, bo to najważniejsze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 15.01.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 a ja dzis załatwiłam płytę OSB 12MM ZA 14,05 BRUTTO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MirkaM2 17.01.2007 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Witam wszystkich, dzisiaj trafiłam na ten wątek i dopisuję się. 10 stycznia koparka wjechała na działkę, a dwie godziny temu moja ekipa skończyła zalewanie betonem ław fundamentowych . Miesiąc temu nigdy byśmy w to nie uwierzyli . W poniedziałek, wtorek nasz kierbud chce zacząć murowanie ścian fundamentowych z bloczków betonowych. Przyznam, że jednak mam stracha. Wszyscy w zasadzie odradzają, ale akcji z ławami też nie polecali. Pozdrawiam Mirka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 19.01.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Witam serdecznie Gratuluję wszystkim odważnym . Ja zaczęłam na początku października (a wczoraj właśnie kończyli układać dachówkę . Też się niektórzy stukali w głowę. Mamy znajomych co stanęli w październiku z fundamentami, bo"w zimie się nie buduje" - ja się pytam gdzie ta zima tej jesieni i wiosny ? Zdjęcia w dzienniku . Będzie dobrze - ja czekam z niecierpliwością na początek lutego - będą wstawiać okna i temperatura powinna oscylować ok. min. 0 stopni. Mam nadzieję że tak będzie i nagła zima nas nie zmrozi. Podobno jeżeli przyjdą przymrozki - od. ok. środy do -5 st. to w piątek, sobotę mają puścić i długo nie wrócić. Polecam http://www.twojapogoda.pl - prognoza na 16 nasteępnych dni. Mój portal nr1 od 3 miesięcy - oczywiście poza forum . pozdrawiam Dabell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 19.01.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Nam na forum odradzali rozpoczęcia budowy w listopadzie. Ale jednak posłuchaliśmy ludzi co naprawdę się znają na budowie(firma, kierbud) i zufaliśmy im. I teraz mamy ściany, które czekają spokojnie na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 19.01.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 dziś również ja mogę się pochwalić.. ł a w y w y l a n e !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kowalik 20.01.2007 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Witamwszystkich budujących pozdrawiam i dołączam, mimo że pogoda nieodgadniona Dziś zdjęliśmy humus. Teraz zachodzimy w głowę co dalej, bo po zdjęciu ziemi niestety okazało się, że stoi woda no i ze śniegiem nie wiadomo czy nie spadnie.życzę Nam wszystkim wiosennej aury ... Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buka 20.01.2007 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 dzisiaj dostałam pierwszy wpis do dziennika budowy od geodety, dom na działce wytyczony. Wyczytałam dzisiaj na jakiś stronach z prognozą pogody, że w następnym tygodniu będzie ZIMA ZE ŚNIEGIEM I MROZEM, ale tylko przez tydzień a potem znowu wiosna albo jesień, jak kto woli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
staranni 20.01.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 wylaliśmy wczoraj wieniec- a teraz przed powiewem tej zimy zastanawiamy się jak to zabezpieczyćmacie jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 20.01.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 A my w lutym chcemy robić dach oby pogoda dopisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buka 21.01.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Nasz wykonawca uparł się, że od wtorku będzie kopał fundamenty i chce żebyśmy mu stal na działke przywieźli mąż probuje wybić mu to z głowy, no bo strach, że będą mrozy i wszystko szlak trafi, w końcu to my za to płacimy. Boimy się jednak, że później nie będzie miał dla nas czasu, bo ma tak napięte terminy. Niech ta zima się juz skończy !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 22.01.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 A w moim domku ściany fundamentowe rosną... - my się zimy nie boimy !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 22.01.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 a ja dziś idę na spotkanie z dekarzami. Mam nadzieję, że nie zabiją mnie ceną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kowalik 22.01.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Buka może przeczekajcie jeszcze ten tydzien, zapowiadaja na środę śnieg i ten tydzień mróz..ja jestem w kontkacie z ekipa... bacznie obserwujemy pogodę.....Zyczę Nam wszystkim wiosny ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kowalik 22.01.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 http://wiadomosci.onet.pl/1386298,2677,kioskart.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 22.01.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 no i mam dekarzy! Jutro dzwonię, żeby robili kratownicę i....hej ho....daszek wyrośnie jak ta lala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.01.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 a u nas robią tynki i na dniach wchodzi dekarz na dach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 23.01.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Witajcie budujący zimową porą My mieliśmy juz miec skonczony dom jakis czas temu jednak tak się życie ułożyło (czytaj: fachowcy...) ze bedziemy dopiero kłaśc dach. Mieliśmy zacząć jutro, a tu śnieg Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts