Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa: gmina Gniewino i okolice

Recommended Posts

Witam.

Janson widzę że u Ciebie duże zmiany. Prześledziłam wątek i plany u Ciebie się zmieniały.

Ja z mężem buduję się w gminie Choczewo więc myślę że to tego wątku mogę się dopisać;) My jesteśmy na etapie wykopanych fundamentów. Właśnie je szalujemy. Za ok dwa tyg chcemy zalać betonem i jak jeszcze pogoda pozwoli będziemy walczyli z bloczkami;)

My budujemy oberka rex z archetonu. Oczywiście ze zmianami. Mamy odbicie lustrzane.

Janson a jaki Ty masz projekt???

Co do wykonawców to niestety nie pomogę bo jak na razie radzimy robie sami;)

Czekam na odzew;)

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 106
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hej Aguska864. My wybralismy projekt Iskierka poszerzona w odbiciu lustrzanym. Dwa dni temu zleciłem prace adaptacyjno-projektowe naszemu architektowi (wybraliśmy tego samego co 5 lat temu do poprzedniego "nieudanego" domu). Teraz pozostaje nam cierpliwie czekać na PNB domu i osobno PNB zjazdu na droge powiatowa. Pozdrawiam

Janson śliczny ten Wasz domek;) W sumie coś podobny do naszego. Nam zależało na garażu w bryle domu. Mieliśmy kłopot z projektem bo w warunkach zabudowy mieliśmy wysokość domu 8m a takich projektów jest niewiele...

My formalności mamy za sobą... Teraz tylko pogoda nam nie sprzyja niestety... No ale mam nadzieję że chociaż z ziemi wyjdziemy...

W tym tygodniu byliśmy na etapie szukania betonu B20. Szukaliśmy gdzie by było najtaniej... No i wychodzi nam że najtaniej jest w WMW http://www.wmwsc.pl/ U nich m3 kosztuje 210zł i pompa gratis. Ciekawszej oferty nie mamy. I wstępnie za bloczkami się rozglądamy. Ale jak na razie nic ciekawego nie mamy...

Jutro ma jeszcze przyjechać do nas koparka. Ma nam jeszcze trochę pokopać... Oby nie lało.

Już się nie mogę doczekać jak będzie coś widoczne na działce bo jak na razie kasa ucieka a efektów żadnych;)

Pozdrawiam.