forum_user 06.11.2006 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 jest informacja ze amerykanskie gruchoty f 16 ze wzgledu na snieg nie mogą wylądować w Polsce ...ile na tym mozemy zyskac ?jaki jest przyblizony koszt utrzymywania takiego złomu w Polsce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acent 06.11.2006 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Bolidem F-1 po naszych drogach też nie pojeżdzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 06.11.2006 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Nie uważam ,ze F16 to najlepszy wybór na świecie ale przesiadka z MIGa-21 to jak zmiana sanek na McLaren'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 06.11.2006 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 F-16nie takie zle tylko ze my kupilismy kilka sztuk i w razie czego co one nam pomoga. Niech jeszcze jakis ulegnie awarli lub na misji niech go zestrzela to juz bedzie żałoba w armi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 06.11.2006 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 F-16nie takie zle tylko ze my kupilismy kilka sztuk i w razie czego co one nam pomoga. Niech jeszcze jakis ulegnie awarli lub na misji niech go zestrzela to juz bedzie żałoba w armi. 48 ani mało ani dużo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 06.11.2006 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Tak tylko ze słyszalem ze te 48 szt to mamy dostac w przeciagu kilku lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 06.11.2006 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Tak tylko ze słyszalem ze te 48 szt to mamy dostac w przeciagu kilku lat. A myślałęsa ,że MIGI to nam "spadywały" z nieba w 3 miesiące? To nie linia produkcyjna FORDA T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemekk74 06.11.2006 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 jest informacja ze amerykanskie gruchoty f 16 ze wzgledu na snieg nie mogą wylądować w Polsce ... ile na tym mozemy zyskac ? jaki jest przyblizony koszt utrzymywania takiego złomu w Polsce ? ze wzgledu na wiatry, mgly itp juz nie raz miewalem klopoty (latam raz w tygodniu od ponad roku).. problemy niezalezne od maszyn (no moze zalezene ale ni9e ma maszyny dobrej na kazda pogode) jedna sprawa to czy da sie wyladowac a druga to czy jest sesn ryzykowac zycie pilota i kupe kasy ktora ten 'zlom' kosztuje Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acent 06.11.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 trzeba sobie tez zadać pytanie czy "nagłe" pojawienie się F-16 w warunkach zimowych nie zaskoczyło służb naziemnych podobnie jak drogowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 06.11.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 a ja myślę, że za akcję kupowania wzięły się stare pierdoły /aparatczyki/.... i za kilka lat F-16 będzie przestarzałym modelem.... albo dobrze ktoś wziął w "łapę"Powinni zainwestowac w samoloty bezzałogowe... ta technologia to by była krok naprzód przed innymi..... a tak to mamy kupę złomu, co nawet do kraju nie mogą przyleciec..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 06.11.2006 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 a ja myślę, że za akcję kupowania wzięły się stare pierdoły /aparatczyki/.... i za kilka lat F-16 będzie przestarzałym modelem.... albo dobrze ktoś wziął w "łapę" Powinni zainwestowac w samoloty bezzałogowe... ta technologia to by była krok naprzód przed innymi..... a tak to mamy kupę złomu, co nawet do kraju nie mogą przyleciec..... A ja myśle,że wybacz ale nie masz zielonego pojęcia o czym piszesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acent 06.11.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 jest informacja ze amerykanskie gruchoty f 16 ze wzgledu na snieg nie mogą wylądować w Polsce ... ile na tym mozemy zyskac ? jaki jest przyblizony koszt utrzymywania takiego złomu w Polsce ? Co tam Hummer ,Honker potęgą jest i basta, a jaki tani w utrzymaniu nie to co amerykański złom Wie to każdy ktobył na misji w Iraku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acent 06.11.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 a ja myślę, że za akcję kupowania wzięły się stare pierdoły /aparatczyki/.... i za kilka lat F-16 będzie przestarzałym modelem.... albo dobrze ktoś wziął w "łapę" Powinni zainwestowac w samoloty bezzałogowe... ta technologia to by była krok naprzód przed innymi..... a tak to mamy kupę złomu, co nawet do kraju nie mogą przyleciec..... A ja myśle,że wybacz ale nie masz zielonego pojęcia o czym piszesz... Po prostu słuchał wywiadu jednego teoretyka w RMF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.11.2006 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 ...Co tam Hummer ,Honker potęgą jest i basta, a jaki tani w utrzymaniu nie to co amerykański złom Wie to każdy ktobył na misji w Iraku. jak myslisz ... w ile sekund rosyjski Mig rozpindala takiego f 16 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vib 06.11.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 za jakis rok pojawia sie watki na forum nie w stylu jak sie pozbyc slupa wysokiego napiecia z dzialki, tylko jak sie pozbyc F16 z nieba nad domkiem, ktory od rana do wieczora koluje a piloci cwicza Pzdr. vib Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 06.11.2006 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 a ja myślę, że za akcję kupowania wzięły się stare pierdoły /aparatczyki/.... i za kilka lat F-16 będzie przestarzałym modelem.... albo dobrze ktoś wziął w "łapę" Powinni zainwestowac w samoloty bezzałogowe... ta technologia to by była krok naprzód przed innymi..... a tak to mamy kupę złomu, co nawet do kraju nie mogą przyleciec..... A ja myśle,że wybacz ale nie masz zielonego pojęcia o czym piszesz... Po prostu słuchał wywiadu jednego teoretyka w RMF. W mojej opinii militarny wybór nie był zły , gospodarczy już dużo gorzej, offset źle skonstruowany i w dużej mierze,pozorny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 06.11.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 ...Co tam Hummer ,Honker potęgą jest i basta, a jaki tani w utrzymaniu nie to co amerykański złom Wie to każdy ktobył na misji w Iraku. jak myslisz ... w ile sekund rosyjski Mig rozpindala takiego f 16 ? Który MIG? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 06.11.2006 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 a ja myślę, że za akcję kupowania wzięły się stare pierdoły /aparatczyki/.... i za kilka lat F-16 będzie przestarzałym modelem.... albo dobrze ktoś wziął w "łapę" Powinni zainwestowac w samoloty bezzałogowe... ta technologia to by była krok naprzód przed innymi..... a tak to mamy kupę złomu, co nawet do kraju nie mogą przyleciec..... A ja myśle,że wybacz ale nie masz zielonego pojęcia o czym piszesz... Po prostu słuchał wywiadu jednego teoretyka w RMF. czas pokaże... i tyle.... ja i tak uważam, że decyzja o zakupie to decyzja polityczna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.11.2006 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Który MIG? obojetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 06.11.2006 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Który MIG? obojetne To chyba musiały by się zderzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts