Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa gminy Wiązowna -ku Gliniance :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 180
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...
  • 3 weeks później...

A przy okazji, czy ktoś ma namiary na "malutką" koparkę w pobliżu Glinianki, Dobrzyńca?

Nie mam namiaru, ale pan Rafał Osiński z Przyjaciół Zieleni (sklep ogrodniczy w Wiązownie) miał na kogoś namiar i mi proponował ostatnio.

Sam szukam kogoś do obsadzenia wkładu kominkowego (najlepiej z zakupem wkładu i wszystkich części). Jeśli ktoś ma namiar - bardzo ładnie proszę ;)

• 1 month później...

Witam.

Co prawda ja z Majdanu ale widzę, że rozłazi się wiązowska gmina na dwa fora to po co zakładać kolejne. Ja jestem na początku drogi choć mieszkam tu od urodzenia. Mam nadzieję, że znajdę tu wsparcie w trudnej batalii o własny dom a może też innym pomogę. Z uwagi, że przypadkiem jestem w Radzie Sołeckiej udaje mi się zaciągnąć języka w różnych sprawach. Np. nie wiem czy wiecie ale właśnie wchodzi w życie Plan zagospodarowanie przestrzennego. Niebywałe co? Plan jest bardzo złożony i niestety dyktuje dosyć dokładnie co nam wolno a czego nie budować na swoim gruncie. Albo jak musisz pomalować dach i elewację. Ten plan właśnie zaczepia o spory obszar Majdanu - ja na szczęście nie podlegam ale współczuję innym.

Ciekawi mnie czy ktoś z Was trafił też w tę kołomyję z Okręgową Dyrekcją Ochrony Środowiska. Przez całe wakacje wydawali jedynie opinie negatywne.... bo pismo Urzędu Gminy nie uwzględniało jakiś zmian w przepisach. Ja mam teraz cyrk bo złożyłam zażalenie do decyzji a to co mi odpowiadają to do tv się nadaje. Poczekam jeszcze co z tej parodii wyniknie.

Pozdrawiam

Ziutam

Nie mam namiaru, ale pan Rafał Osiński z Przyjaciół Zieleni (sklep ogrodniczy w Wiązownie) miał na kogoś namiar i mi proponował ostatnio.

Sam szukam kogoś do obsadzenia wkładu kominkowego (najlepiej z zakupem wkładu i wszystkich części). Jeśli ktoś ma namiar - bardzo ładnie proszę ;)

Jakoś minął mi Twój wpis. Dzięki za namiar.

A co do wkładu kominkowego nie wiem czy już znalazłeś kogoś ja korzystać będę z usług Pana Kaczorka 05-420 Józefów, ul. Moniuszki 5

tel. (022) 498 44 14

tel. kom: 0 605 941 386

e-mail: [email protected]

Robił mi kominek zewnętrzny. Pozdr

Witam ponownie.

Kolejny raz okazuje się że, kobieta inwestor to materiał do olewania. Elektryk mnie wystawił. Ani telefonu ani człowieka.

Czy macie namiar na elektryka który narysuje mi na mapce jak poprowadzić prąd i opatrzy to odpowiednią pieczęcią? Sprawa pilna ma umowę podpisałam z dostawcą wiosną.

Dzięki za pomoc.

Witam ponownie.

Kolejny raz okazuje się że, kobieta inwestor to materiał do olewania. Elektryk mnie wystawił. Ani telefonu ani człowieka.

Czy macie namiar na elektryka który narysuje mi na mapce jak poprowadzić prąd i opatrzy to odpowiednią pieczęcią? Sprawa pilna ma umowę podpisałam z dostawcą wiosną.

Dzięki za pomoc.

Pan Grzegorz - mogę polecić w ciemno! Kilku osobom polecałem - póki co nikt nie narzekał.

Telefon: 605784018.

Możesz go pozdrowić od Mateusza z Malcanowa ;)

Pan Grzegorz polecany był również na forum Wiązowny. Jakbyś potrzebowała innych specjalistów pisz - Ci co wybudowali, chętnie pomogą tym, którzy się budują! ;)

Muszę kupić ocynkowany maszt.... i nie mam pojęcia gdzie uderzyć... albo jak to zwyczajnie nazwać.

Tak nieśmiało.... kogoś od przyłącza wodnego. Właśnie dowiedziałam się, że mam szanse na gaz wiosną a w wodociągach się coś zacięło. Jak znam życie to panienka kazała czekać i zapomniała dodać, że sama mam fachowca zatrudnić.

Pozdrawiam

Ziutam

• 3 months później...
Jak śmigam ul. Lucerny to widziałam przy kanale taki skład.

wejdz na tablice.pl albo gumtree.pl tam znajdziesz w dobrej cenie od chłopaków z bojana, transmetu, janpolu

z tego co wiem i obiło mi się o uszy to przy dużym odbiorze np glinę wożą za darmo, za humus czy piach coś tam trzeba zapłacić.

Ja kupowałem kopalniaka od chłopaków z bojana, za 10 cztero-osiek udało mi się wynegocjować 2500 tys. , niestety numer gdzieś mi się

zapodział ale tak jak pisałem wyżej wejdź na któryś z tych adresów , ja z tam znalazłem kontakt ......

• 2 months później...
  • 3 weeks później...

Witam wszystkich.

Chciałbym kupić działkę budowlaną w okolicach Pęclin - Malcanów - Lipowo.

Powierzchnia 3000 m2, ale leppiej więcej, wymiary szerokość od drogi > 50m

Czy ktoś zna osoby prywatne chcące sprzedać działkę, bez pośrednictwa biur ?

Pozdrawiam wszystkich.

• 3 weeks później...