Beata i Jarek 12.09.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Niwiki to tylko z zewnątrz tak wygląda jakby było już koniec..a w środu dopiero zaczynamy, dzisiaj zaczeli tynki w środku, potrwa to pewnie ze 2 tygodnie, potem hydraulik, potem wylewki ... noi wykończeniówka , podobna najgorsza fundamenty powstały w październiku zeszłego roku a potem zaczeliśmy dalszą budowę na początku marca..także szybko poszło pozdrawiam Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amelka ka 13.09.2007 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Witaj Niwiki Czyli jesteśmy sąsiadami bliskimi. My jesteśmy duzo za tobą bo siedzimy w fundamentach. na razie mamy stop bo ciągle pada, ale myślę że już niedługo ruszymy. Domek wybraliście super. beata i Jarek - oj ja też podziwiam wasz domek, prezentuje się pięknie. Teraz już z górki. bar_kam owszem grila zawsze mozna gdzies postawić, gorzej że zadaszenia nie ma, bo czarne chmury wciaz nad nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka11 13.09.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Witan wszystkich serdecznie No niestety pogoda nie zabardzo nam sprzyja, ale oby nie padalo U nas robią daszek więc ważna jest pogoda Tak jak widac zdania sa podzielone co do materiałów budowlanych Ja na własnym przykładzie przekonałam się, że roznice w cenach sa bardzo duże a zwłaszcza w CDN widac różnice My wiekszośc materiałów bierzemy właśnie w Dachmixie wszystko na czas w przystępnych cenach i z transportem gratis no i w każdej kwestii można się dogadac jeżeli chodzi o kaucję za palety też, tak samo w Domexie przy większych zakupach zawsze jest rabat. Wszystkim życze ładnej pogody i czekam na ZDJĘCIA!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwiki 13.09.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Cieszę się Amelko że Ci się nasz domek podoba, miała być mało skomplikowana bryła z dachem dwuspadowym (no i prawie jest ), miał być niezbyt duży, ale przede wszystkim miał byc to domek funkcjonlny. Pochwal się Amelko swoim projektem! Macie indywidualny czy gotowy? A tak na marginesie to projekt Edyta z pracowni MG projekt, który buduje Agnieszka11 to przepiękny projekt rzeczywiście domek marzeń! Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anrewi 14.09.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Witajcie! Ja również przyłączę się do do grupy Mieszkam w Oławie, a dom buduje się" w Nowym Otoku i chyba w bliskim sąsiedztwie co niektórych forumowiczów:D Lada dzień ma zostać wylana płyta fundamentowa, więc jak widać jest to dopiero początek. Pozdrawiam wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka11 14.09.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Witam serdecznie Bardzo sie cieszę, że tak nas dużo ale widze, że najbardziej popularny jest Nowy Otok Ciesze się, że mój projekt się podoba z tym domem marzen to prawda a najlepsze jest to, że to moje małe marzenie powoli zaczyna byc całkiem realne szoookkk Pochwalcie sie koniecznie projektami, zdjeciami działek itd czekam z niecierpliwościa Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bar_kam 14.09.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 No proszę, coraz więcej budujących w Nowym Otoku Wprawdzie lewa strona NO od wjazdu z Oławy to nie mój rejon ale czasem bywam po tej stronie i musze przyznać, że domy rosną tam w tempie szalonym... Wasze budowy pewnie też widziałem. Natepnym razem przejadę tamtędy z wielkim napisem BAR_KAM na szybie w samochodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amelka ka 19.09.2007 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 hej hej , widze ze jakieś oblężenie tutaj nowego otoku się szykuje ja mam niezły problem z tzw. barakiem na budowe. Okazuje się ze znalezienie czegoś co nadałoby się na schowek budowlany wcale nie jest takie łatwe. Moze ktos mi coś podpowie? pozdrawiam wszystkich budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwiki 20.09.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 hej hej , widze ze jakieś oblężenie tutaj nowego otoku się szykuje ja mam niezły problem z tzw. barakiem na budowe. Okazuje się ze znalezienie czegoś co nadałoby się na schowek budowlany wcale nie jest takie łatwe. Moze ktos mi coś podpowie? pozdrawiam wszystkich budujących My zamówilismy taki blaszany garaż, ale nie wiem czy o coś takiego Ci chodzi? Panowie przyjeżdzają i składają go z takich blach. Nasza ekipa mówi że porządnie wykonany, firma z Brzegu a koszt ok. 1500zł wymiary chyba 3mx5m jak się nie mylę. Jeżeli byś chciała namiar to mogę poszukać w domu i Ci wysłać na P.W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bar_kam 20.09.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 A ja wszystko u sąsiada trzymam Wprawdzie moge mieć od znajomka blaszak ale chyba odpuszczę, jak mi zadaszą, zamontuje okna, jakieś drzwi i wszystko będe trzymać w domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amelka ka 22.09.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 dziięki Niwiki, na razie namiarów nie szukaj, już cos niby znaleźliśmy, kurcze tyle kasy za schowek no ale cóż to jest nieuniknione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dake 15.10.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Witam wszystkich, Nasz cel to Niewielki M05a z kolekcji muratora zlokalizowany w Bystrzycy Oławskiej. Część papierologi mamy już za sobą, czyli pozwolenie na budowę już jest i w chwili obecnej jesteśmy na etapie poszukiwania ekipy budowlanej. I tu moje pytanie - jak Wasze doświadczenia z panami budowlańcami? Z którymi ekipami warto próbować a które omijać z daleka? Czy gdybyście mieli budować jescze raz to z tymi samymi ekipami? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Jarek 16.10.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Witaj dake Jeżeli chodzi o ekipę budowlaną to my mieliśmy ich z Minkowic Oławskich, czy gdzieś tam w okolicy Jesteśmy z nich bardzo zadowoleni, ale z tego co wiem już są zajęci na cały następny rok pozdrawiam Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dake 18.10.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Może warto spróbować. Możesz mi podać jakiś kontakt do nich?Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SPO_WRO 03.11.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Witajcie. Jestesmy na etapie zamawiania okien. Czy może ktoś wie gdzie warto je kupic w okolicach Oławy? Jeszcze nie zdecydowaliśmy czy drewniane czy z pvc. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bar_kam 05.11.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e8c74da22192d6e3.html%20http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/70402a54a358a26d.html chyba mi troche nie wyszło wklejanie, ale po wrzuceniu adresu powinno sie odpalic Mam nadzieje że za jakies dwa tygodnie będzie zadaszony a do końca listopada wstawimy okna i brame garaqżową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dake 11.11.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 ale cisza na forum Ja jeszcze raz z tym samym pytaniem o ekipy budowlane. Czy ktoś może korzystał z usług panów Mik Leszek lub Trzynoga Marek będę wdzięczny za info i Wasze opinie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bar_kam 12.11.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Dake, przykro mi, ale niestety nie znam tych wykonawców... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Jarek 12.11.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Witam My również nie znamy tych wykonawców, nasz nazywa się Pan Oprządek Bar kam to Twój domek, pozwoliłam sobie wkleić http://images27.fotosik.pl/107/70402a54a358a26dmed.jpeg gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bar_kam 13.11.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Nie ma sprawy Nie wygląda jeszcze niestety zbyt okazale choćby dlatego ze nie ma dachówki, ale mam nadzieje że stopniowo będzie coraz lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts