Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Okolice Wrocławia, a konkretnie Oława - WITAM WSZYSTKICH

Recommended Posts

• 4 months później...
  • Odpowiedzi 111
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam wszytskich budujących z Oławy i okolic

Co tam u was słychać nowego?

My juz mieszkamy od Świąt Wielkanocnych

Jest na prawde superrrr polecam każdemu

Naszczęście coraz mniej mamy do czynienia z fachowcami bo co jedne to lepszy naprawdę.

Jedyne co z czystym sercem moge odradzić i serdecznie namawiam do niekozystania z usług hydraulicznych firmy HYDROMET z Oławy.

Porażka na całej linni strzeżcie się tych "panów" z piekła rodem :evil:

Pozdrawiam i czekamy na dalsze wieści :wink:

No to zazdroszczę cieszenia sie własnym domem ;)

Ja jestem na etapie c.o. W połowie maja powinno być skończone c.o. i wylewki. Jak tylko troche przeschnie zaczynam ocieplenie i wykończeniówkę - zobaczymy czy pierwszy ja wykończe dom, czy dom mnie....;)

Jak na razie zabrał sie na poważnie za wykańczanie mojego portfela...;))

Ale kto mówił, że będzie łatwo....

Dam radę ;)

• 3 months później...

hej

widze ze nie tylko ja ucichłam w temacie :oops:

wszyscy zajęci budowa bo w końcu sezon na całego a pogada sprzyja :p

U mnie jakos idzie, pomału ale do przodu. Konczymy sciany i w końcu moge wejsć do środka i poczuć się jak u siebie

a jak u was leci?

i mam pytanko ,moze ktoś tu wejdzie i będzie mógł mi ciś podpowiedzieć. Szukam żwiru na drenaż. ceny mnie przeraziły, moze macie namiary na fajny i niedrogi żwirek?

Hej, no fakt, trochę tu cicho :oops:

U mnie wszystko mocno zaawansowane, właśnie kończą kłaść kafle, dziś lub jutro będzie skończony kominek, goście ocieplają z zewnątrz...

Jednym słowem we wrześniu zaczynam tam mieszkać ;)

Ze żwirem nie pomogę Ci, bo nie mam sensownego namiaru, a ceny są niestety dość wysokie... :cry:

• 1 month później...

Witam

bar_kam ślicznie naprawdę wszystko wygląda super wykonczeniówka dla mnie była najfajniejsza widać efekty z dnia na dzień.

żaba gonia bardzo prosze o namiary na ekipę do elewacji mamy juz kupiony tynk kolor podobny do twojego i zależy nam na dobrej ekipie bo ta co miałą nam robic chyba się rozmysliła! :cry:

Będę bardzo wdzięczna za podanie namiarów :wink:

• 3 months później...
  • 4 weeks później...
Hej, Dzieki za odp. chyba chodzi tobie o Profi? Jak tak to byłam tam i troche drogo zrobili mi wycene tych okien i jakoś tak mnie nie przekonali do siebie. Przymierzam sie do Empolu naprzeciwko urzędu skarbowego - jeśli ktoś miał stycznośc z ta firmą prosze o info :). AAA i jak po prawej ty jesteś to sąsiedzi jestesmy bo ja tyż ;) ...pozdro...