bar_kam 11.05.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Zdecydowanie bierz ceramiczna, bo wg mnie nie ma to jak ceramika. A z tego co wiem dachówka z Rupceramiki jest naprawde dobra, a do tego jeśli dostaniesz ja w dobrej cenie... W końcu domu nie budujesz co rok... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bar_kam 11.05.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 A co rozumiesz przez ciekawostkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka11 11.05.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 no jakies nowości branzy bidowlanej co warto kupic a co nie za ile gdzie i dlaczego tak drogo!??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka11 11.05.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Zapraszam do oglądania http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=85702&postdays=0&postorder=asc&start=60pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bar_kam 11.05.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Gdybym to ja wiedział dlaczego tak drogo i...co to jest boom budowlany Jak na razie to martwię sie czy będzie cement i jak mocno wzrosna ceny stropów terriva.... Niestety sam mam zbyt wiele wątpliwości co do samej budowy a potem instalacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bar_kam 11.05.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Aga, masz pięknie położona działkę Ja chyba wyleje cały fundament... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bar_kam 11.05.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Tzn, że oszaluję wszystko i cały fundament wylejemy z gruchy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 11.05.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 No proszę czyżby jakaś Grupa Oławska sie kroiła? : Jestem jak najbardziej za Jak zaczynałam budowę to nikogo z Oławy nie było. a teraz taki wysyp Miło mi Was poznać. No i rejony, w których budujecie jakieś znajome. Trzymam kciuki i zyczę wytrwałości w budowaniu, no i służę radą i namiarami, bo jestem juz prawie zbudowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bar_kam 13.05.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 O Witaj nam szczęśliwa wybudowana... My tu na początku tego toru przeszkód, niestety, a może stety, bo budowa potrafi być niezłą zabawą, a adrenalinka jaka...hehe. Wiem, bo nie jestem "zielony" jesli o budowę chodzi A gdzie sie wybudowałaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bar_kam 13.05.2007 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 zaba_gonia już wiem gdzie się wybudowałaś w końcu mieszkam na sobieskiego, ogłądałem Twój dziennik, robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka11 14.05.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Budowanie swojego własnego wymarzonego domu to coś nhajwspanialszego na świecie dlatego mam nadzieję, że mi równiez nie stanie nic na przeszkodzie! Mam juz takie dośwaidczenie , że mogłabym robić to zawodowo! Musze o tym pomysleć Pozdrawiam i życze powodzenia wszytkim Oławianom i nie tylko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Jarek 14.05.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Witam Widze , że nasza grupa " oławska" powieksza sie coraz bardziej, super! Własciwie potrzebuje pomocy, myslimy z mężem ( a właściwie to ja bardziej niż mąż) o odkurzaczu centralnym, tylko nie wiemy jaki jest koszt tego urządzenia i do kogo wogóle udać się z tym pytaniem, widziałam Żaba że macie u Siebie takie "cóś", czy masz może jakies namiary do kogoś kto Wam zakładał ten odkurzacz, jeżeli tak to poproszę o nie i czy mozesz mi mniej więcej przybliżyc koszt? ..czasu zostało nam mało do namysłu pozdrawiam wszystkich Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bar_kam 15.05.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Hej Beata, także chcę mieć odkurzacz centralny, na targach budowlanych rozmawiałem z przedstawicielami. Z tego co sie dowiedziałem sama instalacja to koszt do 1tys zł, natomiast sam odkurzacz to 1-2tys. zł, ale zalezy to od modelu i wydajności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 15.05.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Witam Widze , że nasza grupa " oławska" powieksza sie coraz bardziej, super! Własciwie potrzebuje pomocy, myslimy z mężem ( a właściwie to ja bardziej niż mąż) o odkurzaczu centralnym, tylko nie wiemy jaki jest koszt tego urządzenia i do kogo wogóle udać się z tym pytaniem, widziałam Żaba że macie u Siebie takie "cóś", czy masz może jakies namiary do kogoś kto Wam zakładał ten odkurzacz, jeżeli tak to poproszę o nie i czy mozesz mi mniej więcej przybliżyc koszt? ..czasu zostało nam mało do namysłu pozdrawiam wszystkich Beata Dopiero teraz tu zajrzałam. Teraz spiesze sie do pracy, ale później napiszę jaki to koszt i dam namiary. Jeżeli odkurzacz centralny to tylko Beam własciwie to innych nie znam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bar_kam 15.05.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Ależ naturalnie, że robie zakupy w Kauflandzie, mam do niego rzut beretem (no może jeden rzut ale z rozmachem... Od dziś na zakupy do Kauflanda będe wybierał się z dużą kartka na plecach: "ŻABO TO JA!" pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Jarek 15.05.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Słuchajcie ja tez mam bliziutko do Kauflanda ale nie za bardzo lubie robić w nim zakupy, troche za duzy tłok i ciężko nieraz znaleźć coś czego się szuka Zaba czekam z niecierpliwością na namiary na ten odkurzacz i z góry dziękuję Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Jarek 15.05.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Słuchajcie ja tez mam bliziutko do Kauflanda ale nie za bardzo lubie robić w nim zakupy, troche za duzy tłok i ciężko nieraz znaleźć coś czego się szuka Zaba czekam z niecierpliwością na namiary na ten odkurzacz i z góry dziękuję Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka11 15.05.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Wiecie co na stronie o budowaniu domu o Kauflandzie rozmawiać żeby tam chociaż jakies panele sprzedawal to można zrozuiec a tak... i?! Ja niestety nie mam co liczyć na odkurzacz centralny, ale wam życze powodzenia w tej sprawie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bar_kam 15.05.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Agnieszko w kauflandzie mozna kupic PIWO, a to juz ma wieeeele wspólnego z budowaniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka11 15.05.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Tak to ma nawet bardzo dużo wspólnego z budowaniem Moi budowlańcy wiedzą coś o tym!!!! Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts