zaba_gonia 15.05.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Słuchajcie ja tez mam bliziutko do Kauflanda ale nie za bardzo lubie robić w nim zakupy, troche za duzy tłok i ciężko nieraz znaleźć coś czego się szuka Zaba czekam z niecierpliwością na namiary na ten odkurzacz i z góry dziękuję Beata nie mogę znaleźć bo po przeproadzce wiele rzeczy nie ma swojego miejsca, ale postaram sie jak naszybciej No i pozdrawiam grupe olawską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bar_kam 22.05.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Moi drodzy budujący się Oławianie, mam pytanko drobne:Od kogo braliście beton, bloczki fundamentowe i stal ??? I czy znacie gościa (chodzi mi o jakość wyrobów od niego), który produkuje bloczki fundamentowe i beton w Ścinawie, za elewatorami, a nazywa sie chyba Litwiniuk? pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka11 22.05.2007 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 A więc tak My beton bralismy od Pana Truskawieckiego Oła-Bet! Troche bloczków też co nam zabrakło reszta w hurtowni w Minkowicach(POLECAM!!)Litwiniuk miał straszne bloczki rozpadajace się, ale za to tanie natomiast nadproża od Pana Litwiniuka właśnie w miarę możliwe najtaniej i najszybciej! Cementu podobno niedługo ma nie być wcale! Nieżle co!?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka11 22.05.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Acha a stal to chyba w Centrozłomie ale nie jestem pewna pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bar_kam 23.05.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Dziękuje Agnieszko kurcze, bez cenemtu to chyba ciężko będzie budować................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bar_kam 23.05.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Agnieszko, a mozesz mi podesłac namiar na tą hurtownie w Minkowicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 23.05.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Moi drodzy budujący się Oławianie, mam pytanko drobne: Od kogo braliście beton, bloczki fundamentowe i stal ??? I czy znacie gościa (chodzi mi o jakość wyrobów od niego), który produkuje bloczki fundamentowe i beton w Ścinawie, za elewatorami, a nazywa sie chyba Litwiniuk? pozdrówka Ja zamawiałam beton i bloczki u Truskawki . Ale nie byłam zadowolona , bo kruszyły się, a beton ( całkiem przyzwoitej jakości) przyjezdżał z opóźnieniem ( pompa czekała, a każda godzina sporo kosztowała). Ale jakoś się z nim póxniej dogadałam ( dawał mi dobre upusty ) Jeżeli chodzi o bloczki to tylko z Długołeki. Mocne i w niezłej cenie. W sobote kupiłam je w Brzegu w Bricomarche od ręki ( 3,50 za sztuke za dwunastke)na ogrodzenie. Jeżeli chodzi o stal, to absolutnie nie bierzcie od Truskawki, bo ma bardzo drogo. Ja kupowałam u miłego pana, który sprzedawał duzo taniej i dowoził na plac budowy. Tylko nie wiem, czy jeszce sie tym zajmuje. No i jeszzce namiary na odkurzacz centralny tel.512225368 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Jarek 23.05.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Witajcie My cały czas bierzemy beton od Litwiniuka i narazie jesteśmy zadowoleni, faktycznie trochę musieliśmy czekac na niego bo przekładał kilka razy zalewanie stropu.... ale w końcu zalał i jest ok. Żaba dzięki za kontakt na odkurzacz, już wcześniej znalazłam Firmę , która nazywa się " Klimafran" w Oławie na ul.Bursztynowej, po telefonie jednak widzę, że to nie jest ta sama firma. to nawet dobrze że jest jakaś konkurencja, moze uda sie coś wytargować u jednego czy drugiego. Stronka z naszymi zdjęciami jest aktualizowana, widać już nasz dach pozdrawiam Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bar_kam 23.05.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 3,5zł za bloczek z Brico !? całkiem niezła cena, tylko czy 1200 sztuk będa mieć i pewnie nie maja transportu.... pozdrowionka Dziewczyny i dziękuję za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka11 24.05.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 A te bloczki to taki rozmiar jak te normalne do budowy bo jeśli tak to naprawde dobra cena ja już dawno temu płąciłam po 3,4 u Truskawki i wiem, że to naprawde było tanio. My nie mieliśmy żadnych problemów z betonem wszystko było na czas a nawet wcześniej- trzeba mieć te znajomości Ja nie posiadam w tej chwili tych namiarów ale postaram sie zdobyć. narazie nic się nie rozsypuje i nadproża tez niczego sobie!Bralismy jeszcze mokre bo juz następni chętni byli I tak to właśnie ztym wszystkim jest! bar_kam poprosimy o jakieś zdjęcia!!(chociażby okolicy) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bar_kam 25.05.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Ja klupię chyba bloczki w Brzegu po 3,9zł/szt, no chyba że w Brico mnie pozytywnie zaskoczą, ale jeszcze zadzwonie do Oła-Betu.. Agnieszko, fotke naturalnie jakąś wrzucę pewnie jutro wpadne na działkę, to cos cyknę, cos tzn hałdę ziemi po zdjęciu humusu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka11 31.05.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 No ładnie ładnie coś nam grupa Oławska ucichła nic się u was nie dzieje czy jak!? U mnie wczoraj było oblewanie pierwszej wiechy czyli ściny już stoją i od poniedziałku jedziemy dalej. Jestem naprawde w szoku, że to tak szybko idzie naprawde suuppeerr pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bar_kam 01.06.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Hej, hej Ja jestem, żyje tylko czasu brak... Cześc Agnieszko, oby u mnie to też tak szybko poszło. Ja nadal czekam na pozwolenie, mam nadzieje, że do 2 tygodni je dostane, bo wykonawca mi się niecierpliwi... A na razie wciąż kupuje materiał tzn zamówiłem bloczki betonowe, trochę cementu, zbrojenie no i ....czekam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka11 11.06.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Gratulacje!!!! To naprawde super, masz juz materiały także pojdzie ci jak po maśle. Wiesz oczywiście, że od pozwolneia musisz czekać jeszcze 7 dni na dziennik budowy dopiero wtedy możesz zacząć! Także ruszaj i na bierząco zamieszczaj zdjęcia zobaczymy jak ci idzie Jeszcze raz gratuluje i życzę powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Jarek 11.06.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 bar_kam gratulacje!!! pozdrowienia dla wszystkich Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka11 21.06.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Cos nasza grupa ucichła!! Czekam na wasze komentarze i opinie na tej stronie pozdr http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1874857#1874857 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bar_kam 22.06.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Witajcie Tak, troszkę ucichło bo czasu mało. U mnie wczoraj było kopanie fundamentów, wprawdzie padało, ale czas to pieniądz a koparka zbyt delikatnym urządzeniem nie jest Dzis na szczęście nie pada więc panowie kończą ręcznie. W przyszłym tygodniu przyjeżdżaja bloczki betonowe i zacznie sie... Musze w końcu wyskoczyć na działke z aparatem i cyknąć kilka fotek na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka11 27.06.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Czekamy na zdjęcia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zimny 03.08.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Witam Oławiaków Też zaczynam budowę w Bystrzycy Oławskiej. Wczoraj wkońcu otrzymałem pozwolenie i teraz załatwiam kredyt. Troche mam mało czasu bo od września mam już ekipę, a materiału jeszcze nie mam. bar_kam gdzie wkoncu kupiłeś bloczki. Ja większość materiałów będę kupował w CDN-e ale bloczki mają drogie. Jeszcze potrzebuje beton z gruchy no i dachówke zamówić , masakra troche mnie to chyba przerasta. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka11 04.08.2007 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Witam kolejnego forumowicza w naszej grupie oŁawskiej Będziemy sąsiądami bo my budujemy w Janikowie Jak dla nas CDN jest zdecydowanie za drogi w innych miejscach możesz dostać materiały taniej i szybciej. Napisz koniecznie jaki projekt wybrałeś i z jakiej pracowni i jaką masz ekipę. Jeśli załatwiasz kredyt zapraszam też do zaglądnięcia na stronę w muratorze temat banku PKO w ktorej opisałam historie swojego kredytu a było ciekawie!! A to link do stronki z naszym domkiem Edytką Pozdrawiam http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1949954#1949954 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts