Marwal 30.11.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 A może ktoś budował z ekipą górali - kierownik Tadek Krzyżak ?Proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hal 08.12.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 witam.Ja jestem na etapie robot wykonczeniowych. Czekam na drzwi wejsciowe:D:D:D Pozdrawiam i zyczę powodzenia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlanka1965 16.01.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Strzezcie sie wszyscy firmy OLIMARKOR i Pana Tomasza. Nie korzystajcie z jegouslug. Mowi, ze zna sie na wykonczeniach. Chwali sie ze ma wyspecjalizowanaekipe - tak pisze na swoich stronach: "Nadrzędnym celem działalności firmystanowiącym o powodzeniu na rynku i dalszym rozwoju jest jakość i terminowośćwykonywanych usług." i jeszcze "Przedsiębiorstwo zatrudnia wysokowykwalifikowan y zespół pracowników. Posiadamy rozbudowaną bazę sprzętową oraz materiałową, pozwalającą skutecznie prowadzić działalność zarówno na terenie Tarnowskich Gór, jak i w innych rejonach kraju. "A w efekcie ludzi ciagle zmienia, nie znaja sie na rzeczy, terminow nie dotrzymuje. Kafelki polozone fatalnie, hydraulika do poprawki, sciany do dalszego wykonczenia. Wiecej szkod narobil, niz dobrego. Odradzam wszystkim. . . . SKANDAL - Tylko zmartwienia, ciagle poprawki i strata pieniedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olek.k 20.01.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Witam wszystkiego dobrego w nowym roku !!Buduję w okolicach Orzesza, mam pytanie gdzie kupowaliście okna drewniane, oraz interesują mnie namiary na speca od kominków, za opinie i namiary będę wdzięczny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iw1719499402 21.01.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Witam do Kasi i Darkaczy coś zmieniliscie w projekcie?Jeszcze nie kupiłam projektu,a w rododendronach 6 też mi sie podoba.Czy skończyliście i ile was kosztował czy mozna zobaczyć Wasz domek w realu?mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia i Darek 19.03.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Nasz dom już stoi. Mamy stan surowy zamknięty. Do tej pory wydaliśmy około 200.000 zł , oczywiście bez działki. Mój priv. [email protected]. Pozdrawiam wszystkich budujących. Niech się mury pną do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia i Darek 19.03.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Brakuje nam jeszcze ścianek działowych u góry oraz schodów. Nasze zmiany:- zamurowanie okna w kuchni, tego obok na wprost wejścia do kuchni;- likwiedacja spiżarni;- likwidacja jednego słupa w salonie oraz likwidacja gabinetu (obecnie salon ma około 40 m2);- zamiana okien w salonie;- podniesienie ścianki kolankowej o 1 bloczek zarówno na parterze jak i na piętrze;- przeniesienie kotłowni za garaże oraz budowa nowego komina;- wydłużenie budynku o 60 cm za garażem od strony nowej kotłowni; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
g_sid 20.03.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Poszukuje sprawdzonego kierownika budowy z okolic Gliwic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 20.03.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Poszukuje sprawdzonego kierownika budowy z okolic Gliwic. Ja też poszukuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
transo 06.09.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Witam. Ja właśnie rozpoczynam budowę w Gierałtowicach. Jestem na etapie podłączania prądu i wody. Mam zamiar postawić 120 metrowy domek z użytkowym poddaszem. 1) Szukam kogoś kto wykonywał projekt domu na szkodach górniczych w moich okolicach. Gdzie go wykonywał i jakie zastosował rozwiązania. 2) Gdzie zaopatrywaliście się w materiały budowlane? Z czego budowaliście... 3) Jakie ekipy. Czy ktoś słyszał lub ma jakieś namiary o ekipe " górali"??? 4) Jakie ogrzewanie. Dobre rozwiązania w naszej okolicy. Z góry dzięki za podpowiedzi lub też możliwość kontaktu. Jestem laikiem w tych sprawach. Możliwość budowy wyskoczyła nagle i nie zdążyłem się zorientować w tym wszystkim a tutaj na forum jest tyle postów że musiałbym pół roku spędzić aby uzyskać informacje, które mnie interesują. Bardzo chętnie podjadę do kogoś kto buduje w okolicach Gierałtowic jeśli będzie taka możliwość. Zerknąć , zapytać, znaleźć inspirację Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi. Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
litera 13.09.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Witam, jaki domek budujesz???? My jesteśmy na etapie poszukiwania projektu tez około 120 metrów. Znajomi wybudowali się na szkodach w Przyszowicach, zapytam się o interesujace Cię sprawy i dam znać, ale to w okolicach połowy tygodnia, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
transo 23.09.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Myśle o : Miłej Chwili z Muratora link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 25.09.2009 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Witam wszystkich serdecznie.My jesteśmy na etapie zamykania stanu surowego. Budowa w Knurowie. Moge polecić ekipę górali którzy nam budowali, solidni, słowni, nawet sprzątają po sobie (co rzadko się zdarza), dotrzymują terminów, jednym słowem POLECAM. Materiał braliśmy w Budozbycie w Rybniku, można wynegocjować naprawdę dobre ceny. Braliśmy tam prawie cały materiał.A z innego worka:mamy do sprzedania garaż blaszany, stemple budowlane i kantówki.Poszukujemy namiarów na dobrych i sprawdzonych tykarzy (tynki wewnątrz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris7109 26.09.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Witam ziomali z Gliwic i okolic!Papierkologię przetrwałem,architekt-ów zaliczyłem,kierownika zdobyłem,budowę rozpocząłem.Ten rok zamknę na fundamentach. Buduję w Gliwicach Łostropie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
litera 28.09.2009 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Witaj jak Ci się udało zdobyć działkę w Łostropie????!!! tosz to mistrzostwo świata! My szukamy od 2 lat i albo cena zaporowa koło 300 zł albo kiszka na ktorej nic nie da się zbudować. Już na starcie jestem pełna podziwu z zapartym tchem bedę kibicować Twojej budowie. Pisz często jakie postepy i wklejej wklejaj - może na poczatek pochwal się działką ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris7109 28.09.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 działke mam od 2004.Kupiłem z ogloszenia.A na chwalenie przyjdzie pora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
litera 29.09.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 W 2004............. rozumiem.....to był chyba ostatni bardzo dobry moment na kupowanie, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab67 30.09.2009 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 TRANSO - wiadomość poszła na P.W.Garaż i stemple dalej aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dhr 01.10.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Witam Grupę Budujących w Gliwicach Budowa w Gliwicach-Ostropie. Obecnie jesteśmy na etapie 'przedtynkowym' i usilnie poszukujemy ekipy (dobrej i w przystępnej cenie) do tynków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dhr 01.10.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 witam. Ja jestem na etapie robot wykonczeniowych. Czekam na drzwi wejsciowe:D:D:D Pozdrawiam i zyczę powodzenia:D Hal, gratuluję etapu wykończeniówki. Jeżeli chodzi o mnie to narazie niestety dom mnie bardziej wykańcza (głównie finansowo ) niż ja dom ... A możesz może polecić jakąś ekipę? może tynkarzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts