forum_user 19.03.2002 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2002 ja Was moge odwieźć fakt, bez chlopow smutno........ choc potrafia czlowiekowi dac w kosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 19.03.2002 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2002 No to chodźmy wszyscy na piwko ale niech panowie uznają wyżsość pań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 19.03.2002 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2002 o, Agnicha zaczęła seplenić z wrażenia widzę, że dyskusja w każdym wątku zmierza do jednego, więc zakładam nowy temat!! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 20.03.2002 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2002 oj Yemiołka to z przepicia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatkadz 01.10.2002 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2002 Wracając do Waszego pytania. Ja jestem kobietą ale razem z mężem gipsuję, szpachluję, maluję, pomagam przy murowaniu, jeśli trzeba to przycinam coś piłą itp. itd. Kobiety też potrafią. To na tyle. I myślę, że nie tylko ja jestem wyjątkiem wśród kobiet. Mam nadzieję, że inne też coś niecoś potrafią robić osobiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.10.2002 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2002 Tak, ja np. osobiście ugotowałam kilka razy gar pysznej zupki dle ekipy, żeby na nie zmarzła w czasie jesiennych chłodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.10.2002 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2002 KODI...ja tez buduję..a mąż pomaga..Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts