yemiołka 14.03.2002 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2002 no wiesz co, całować się z akwizytorem?!daj spokój........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 14.03.2002 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2002 moze w zbyt powaznej firmie pracuje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata 14.03.2002 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2002 ależ jak chce się mieszkać w wymarzonym domu, to muszę go znać i wiedzieć w czym mieszkam. A nie przyjdzie mi jakiś fachowiec i powie to i to pani zrobię, a później się okaże,że to jakieś rakotwórcze, albo jakieś inne świństwa. A tak wiedząc, co chcę i mając na ten temat wiedzę, żaden facet-majster mi ciemnoty nie wciśnie, bo ca tam baba wie, a tu kuku! wie.I o to chodzi panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 14.03.2002 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2002 Niestety fachowcy jak widzą kobietę to dostają lenia i robią byle co, byle jak bo BABA i tak się nie zna, a policzyć to już byle jak nie policzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 14.03.2002 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2002 Beata - święte słowa - dodam jeszczew to: a jak się zorientują, że baba wie to nabierają wielkiego szacunku. Mnie któryś pytał czy kończyłam budownictwo - nie skorzystałam z jego usług - bo skoro nie umie odróżnić zorientowanej klientki od fachowca - to ja dziękuję. A budowa to nie miejsce na komplementy - wiec ewidentnie stracił na tym tekście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 14.03.2002 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2002 A ja lubię ten widok, gdy "fachowcowi" się rozszerzają oczy ze zdumienia i kopara opada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 14.03.2002 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2002 ... i zaczyna się jąkać z wrażenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 15.03.2002 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2002 Widze ze najbardziej u fachowcow lubicie "efekty specjalne", jak sie na tym skupicie to zapomnicie o efekcie koncowym ktory chcecie wyegzekwowac. . Uwazajcie bo potem nie beda u Was fachowcy chcieli pracowac a niestety wiekszosc zdecydowana to mezczyzni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata 15.03.2002 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2002 a mi się bardzo podoba, jak przy rozmowie w trójkę, tzn. my z mężem i fachowiec, poo wtrąceniu paru uwag z mojej strony, następuje obrót twarzy fachowca ze strony skierowanej na męża w moją stronę i do mnie są kierowane pytania, co ma zrobić.Ekstra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 15.03.2002 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2002 a co na to mąż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 15.03.2002 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2002 Idzie do kata i placze albo szybko sie doksztalca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 15.03.2002 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2002 ale takie zaległości to nie nadrobi tak szybko a jak budowa przy końcu to po co - lepiej iść na piwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata 15.03.2002 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2002 mąż zakasa rękawy i sam robi, pobija w tym nijednego fachowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 15.03.2002 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2002 o właśnie Beata - u mnie jest podobnie - jak już mój mąż ma czas i jest w domu to zakasa rękawy i robi wszystko tak dokładnie, że mucha nie siada - tym nadrabie brak szczegółowej wiedzy budowlanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 15.03.2002 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2002 ach ci wasi mężowie - tylko pozazdrościć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata 15.03.2002 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2002 wiadomo kogo się wybiera, odpowiednich mężczyzn na mężów.( dobrze,że mąż tego nie czyta, boby jeszcze w samouwielbienie popadł)Pa [ Ta Wiadomość była edytowana przez: beata dnia 2002-03-15 11:00 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 15.03.2002 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2002 Ciekawe skad to wiecie, chyba feromony pracuja a moze jakis test IQ albo silowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 15.03.2002 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2002 pitbull - to słodka tajemnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 15.03.2002 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2002 Mirzaw - ja mam podobnie, ale jakoś daję sobie radę. Zwykle udaje mi się jej wyperswadować, że nas na to nie stać. Wiem, że na koniec i tak będzie zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 15.03.2002 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2002 Hej dziewczyny - ja wam nie zazdroszczę, bo sam zapycham ostro na budowie, choć żaden ze mnie fachowiec, a poza tym mam spokój bo żona nie robi wrzutek takich jak przedstawia Mirzaw. Kurde co mam Ci powiedzieć, przesrane stary. Chyba musisz ograniczyć jej wizyty w sklepach i składach budowlanych. Oj teraz się bedzie działo, dziewczyny posądzą mnie o ograniczanie swobód osobistych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts