maksiu 20.09.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Witajcie ponieważ jest nas coraz więcej na forum, pomyślałem że może by warto założyć dodatkowo również grupę stargardzką, oczywiście nie wyklucza to uczestnictwa w grupie szczecińskiejgrupa stargardzka może pomóc rozwiązywać sprawy lokalne dla stargardu i okolic no to jak, są jacyś chętni?pozdrawiammaksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuani 20.09.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Witam Czy Kobylanka to okolice Stargardu ? Jeżeli tak to ja się zgłaszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.09.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Witam Czy Kobylanka to okolice Stargardu ? Jeżeli tak to ja się zgłaszam W zasadzie Kobylanka to powiat stargardzki, wiec jak najbardziej okolice :D no to jest już nas dwójka pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 20.09.2007 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Korzystając z zaproszenia zapisuję się do grupy Całe życie prawie byłam stargardzkim blokersem a na starość wyprowadziłam się na wieś Za Stargard. Ja już wprawdzie wybudowana, ale jakby ktoś miał jakieś pytania to chętnie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 20.09.2007 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Tego mi było trzeba Maksiu, Ty to masz pomysły Wpisuję się na listę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.09.2007 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Tego mi było trzeba Maksiu, Ty to masz pomysły Wpisuję się na listę no cóż... założyłem grupę szczecińską, to mogę i stargardzką :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.09.2007 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 No to jak tam, ma ktoś jakieś sprawy do poruszenia? jeśli nie to ja zacznę... potrzebuje szczelne szambo, najlepiej betonowe (bo najtańsze), może być z plastyku byle nie nowe bo koszmarnie kosztują, pojemność 6-8m3, byle były do tego papiery z atestami... jakby ktoś coś słyszał to dajcie znaćm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 21.09.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 witam na wiejskiej grupie bo ja też niby pod stargard maksiu szambo to sam wymuruj a napewno najtaniej ja tak zrobiłem a szczelnośc to już sprawa kierbuda a to tez idzie w starostwie załatwić tylko sie dowiedz Moje ma ok.5000 l i wyszło mnie bez robocizny ok 1000 zł pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.09.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 witam na wiejskiej grupie bo ja też niby pod stargard maksiu szambo to sam wymuruj a napewno najtaniej ja tak zrobiłem a szczelnośc to już sprawa kierbuda a to tez idzie w starostwie załatwić tylko sie dowiedz Moje ma ok.5000 l i wyszło mnie bez robocizny ok 1000 zł pozdrawiam w którym starostwie to załatwiałeś?? pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 22.09.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 witam..max ja jeszcze nie załatwiałem ale juz wybudowałem kierbud wyrazil zgode wiec na co miałem czekac tez podlegam pod starostwo stargard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walus1 24.09.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Witajcie. Maksiu super pomysł z ta grupką wreszcie bedzie można pogadac o realniejszych rzeczach. Długo sie nie odzywałam na forum ale jestem zajęta mocno budową, praca i chorujacymi dzieciakami. Dzisiaj zaczęły sie u nas instalacje wody i c.o.. Dzisiaj równiez przekonałam sie na własnej skórze że ceny poszły w dół np. cementu i wełny mineralnej. Dobrze, że pogoda sprzyja budowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 25.09.2007 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Witajcie. Maksiu super pomysł z ta grupką wreszcie bedzie można pogadac o realniejszych rzeczach. Długo sie nie odzywałam na forum ale jestem zajęta mocno budową, praca i chorujacymi dzieciakami. Dzisiaj zaczęły sie u nas instalacje wody i c.o.. Dzisiaj równiez przekonałam sie na własnej skórze że ceny poszły w dół np. cementu i wełny mineralnej. Dobrze, że pogoda sprzyja budowaniu no to może pochwalisz sie gdzie i za ile kupiłaś cement i wełnę (jaką?) pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julieta 26.09.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Witam grupkę! Jejku, ale jestem spóźniona , żeby nie powiedzieć ostatnia . Dziękuję maksiu za zaproszenie . Super pomysł ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 26.09.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Ziarnko do ziarnka, zbierze się wiarka to znaczy miarka Jak tam budowy, na jakich etapach jesteście? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 26.09.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Maksiu, bilety kupiłam 14 paźdz.będę w domu! Chyba spędzę cały następny dzień z moimi ścianami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.09.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Maksiu, bilety kupiłam 14 paźdz.będę w domu! Chyba spędzę cały następny dzień z moimi ścianami Super Gosiu, a jak się już nasycisz swoimi ścianami to zapraszam do mnie pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 26.09.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Toż to ja będę tam na skrzydłach lecieć dosłownie i w przenośni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julieta 26.09.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 arcobaleno - ja dopiero rozszyfrowałam skąd jesteś U mię budowa stoi na etapie stanu surowego otwartego. Zamierzamy w najbliższych dniach zamówić okna w M&S, rozpatrywaliśmy jeszcze Welet, ale są drożsi. Zastanawiam się nad parapetami zewnętrznymi: klinkier czy coś innego (no, właśnie, co?) i wewnętrznymi ? Znacie może cenę płytki klinkierowej na parapet? Wewnętrzne, natomiast, kamienne są dla mnie zbyt zimne i wizualnie (choć u jooli na fotkach ładne) i organoleptycznie , dalej nie mam pomysłu. Te z M&S mnie się nie bardzo podobają . Gdzie mam szukać parapetów??? I czy muszę się już decydować??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julieta 26.09.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Toż to ja będę tam na skrzydłach lecieć dosłownie i w przenośni. He, he, nie dziwię się . A ja budowę maksia zaliczyłam, choć tylko z zewnątrz, bo byłam z niespodziewaną wizytą. No i niestety maksia nie poznałam osobiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.09.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Toż to ja będę tam na skrzydłach lecieć dosłownie i w przenośni. He, he, nie dziwię się . A ja budowę maksia zaliczyłam, choć tylko z zewnątrz, bo byłam z niespodziewaną wizytą. No i niestety maksia nie poznałam osobiście . no to trzeba to nadrobić, oczywiście zapraszam pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts