Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Stargard Szczeciński i okolice

Recommended Posts

Witajcie

ponieważ jest nas coraz więcej na forum, pomyślałem że może by warto założyć dodatkowo również grupę stargardzką, oczywiście nie wyklucza to uczestnictwa w grupie szczecińskiej

grupa stargardzka może pomóc rozwiązywać sprawy lokalne dla stargardu i okolic

no to jak, są jacyś chętni?

pozdrawiam

maksiu

• Odpowiedzi 127
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No to jak tam, ma ktoś jakieś sprawy do poruszenia?

jeśli nie to ja zacznę... potrzebuje szczelne szambo, najlepiej betonowe (bo najtańsze), może być z plastyku byle nie nowe bo koszmarnie kosztują, pojemność 6-8m3, byle były do tego papiery z atestami...

jakby ktoś coś słyszał to dajcie znać

m.

witam na wiejskiej grupie bo ja też niby pod stargard

maksiu szambo to sam wymuruj a napewno najtaniej ja tak zrobiłem a szczelnośc to już sprawa kierbuda a to tez idzie w starostwie załatwić tylko sie dowiedz

Moje ma ok.5000 l i wyszło mnie bez robocizny ok 1000 zł pozdrawiam

w którym starostwie to załatwiałeś??

pozdrawiam

m.

Witajcie.

Maksiu super pomysł z ta grupką :D wreszcie bedzie można pogadac o realniejszych rzeczach.

Długo sie nie odzywałam na forum ale jestem zajęta mocno budową, praca i chorujacymi dzieciakami.

Dzisiaj zaczęły sie u nas instalacje wody i c.o..

Dzisiaj równiez przekonałam sie na własnej skórze że ceny poszły w dół np. cementu i wełny mineralnej.

Dobrze, że pogoda sprzyja budowaniu :D

Witajcie.

Maksiu super pomysł z ta grupką :D wreszcie bedzie można pogadac o realniejszych rzeczach.

Długo sie nie odzywałam na forum ale jestem zajęta mocno budową, praca i chorujacymi dzieciakami.

Dzisiaj zaczęły sie u nas instalacje wody i c.o..

Dzisiaj równiez przekonałam sie na własnej skórze że ceny poszły w dół np. cementu i wełny mineralnej.

Dobrze, że pogoda sprzyja budowaniu :D

no to może pochwalisz sie gdzie i za ile kupiłaś cement i wełnę (jaką?)

pozdrawiam

m.

arcobaleno - ja dopiero rozszyfrowałam skąd jesteś :o :D

U mię budowa stoi na etapie stanu surowego otwartego. Zamierzamy w najbliższych dniach zamówić okna w M&S, rozpatrywaliśmy jeszcze Welet, ale są drożsi. Zastanawiam się nad parapetami zewnętrznymi: klinkier czy coś innego (no, właśnie, co?) i wewnętrznymi ? Znacie może cenę płytki klinkierowej na parapet?

Wewnętrzne, natomiast, kamienne są dla mnie zbyt zimne i wizualnie (choć u jooli na fotkach ładne) i organoleptycznie :wink: , dalej nie mam pomysłu. Te z M&S mnie się nie bardzo podobają :roll:. Gdzie mam szukać parapetów??? I czy muszę się już decydować???

Toż to ja będę tam na skrzydłach lecieć :lol: dosłownie i w przenośni.

He, he, nie dziwię się :wink: . A ja budowę maksia zaliczyłam, choć tylko z zewnątrz, bo byłam z niespodziewaną wizytą. No i niestety maksia nie poznałam osobiście :( .

no to trzeba to nadrobić, oczywiście zapraszam

pozdrawiam

m.