kasiastargard 18.10.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DiW 26.10.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 cześć. własnie Was znlazłam..grupa stargardzka, bardzo mi miło, może w końcu ktos mi coś realnego poradzi w temacie wykonawców.... szukam teraz ekipy do wylewek...potem do wykończenia itd. itp. może w końcu trafie na porządnych fachowców... bo do tej pory bywało różnie....z jakością i terminami.....a moja cierpliwość i nerwy już puszczają wiec bardzo Was proszę o pomoc i namiary pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walus1 26.10.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 cześć. własnie Was znlazłam..grupa stargardzka, bardzo mi miło, może w końcu ktos mi coś realnego poradzi w temacie wykonawców.... szukam teraz ekipy do wylewek...potem do wykończenia itd. itp. może w końcu trafie na porządnych fachowców... bo do tej pory bywało różnie....z jakością i terminami.....a moja cierpliwość i nerwy już puszczają wiec bardzo Was proszę o pomoc i namiary pozdrawiam serdecznie Witaj na forum. Moge dac namiary na ekipe od wylewek. Pan Lis 601715786. Szybko i solidnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.10.2007 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 witajcie kupował ktoś ostatnio deski?jesli tak to w jakiej cenie i gdzie... potrzebuje zrobić z tych dech podłogę na strychua moze macie jakies inny pomysł? byle było taniopozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 31.10.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Maksiu a jakie te dechy grube i jakie długie? Mój teść ostatnio kupował dechy na strych w garażu (gdzie ma gołębnik) mogę zapytać. I Rodzice moi też kupowali do domu, bo tata sie uparł, ze dechy maja byc i koniec a nie tam zadne plastikowe panele (jak on to mówi ). My na taras załatwialismy przetarte tylko (w naszej wiosce są co najmniej 2 traki) i heblujemy sami. A myslałeś o płytach OSB? Nie wyjdzie Ci taniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 31.10.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Maksiu a jakie te dechy grube i jakie długie? Mój teść ostatnio kupował dechy na strych w garażu (gdzie ma gołębnik) mogę zapytać. I Rodzice moi też kupowali do domu, bo tata sie uparł, ze dechy maja byc i koniec a nie tam zadne plastikowe panele (jak on to mówi ). My na taras załatwialismy przetarte tylko (w naszej wiosce są co najmniej 2 traki) i heblujemy sami. ja potrzebuje zwykle calówki.. na na nieużytkowy strych.. gdybys mogla zapytac bylbym wdzieczny pozdrawiam m. ps. pracujesz nadal tam gdzie pracowalas ostatnio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 31.10.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Tak pracuję - juz drugi miesiąc mija Ale ten czas goni ! Podoba mi się bardzo, chociaż teraz młyn straszny mamy, ale to końcówka sezonu i wszyscy szaleją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 31.10.2007 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 A tak w ogóle to teraz własnie sobie pomyslałam, ze my na naszym strychu (trochę bądź co badź uzytkowanym) nadal nie mamy nic nabite i trzeba uważać jak się chodzi, zeby w dziurę nie wpaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 02.11.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Maksiu - spytałam teścia = on zamawiał u tego samego gościa z wioski co my, ale jego bym raczej nie chciała polecac bo bardzo niesłowny jest - moje chłopy mają z nim zawsze jakieś dziwne uklady i od niego biorą, ale tak na zewnątrz to nie wiem jakby się wywiązał. "Na naszej brukówce"tez jest jeden trak - zapytam czy maja jescze materiał i po ile. A mój tata w trasie to nie mam jak zapytać, ale coś mi się kojarzy, ze w jakimś tartaku w Kolinie chyba brał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.11.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Maksiu - spytałam teścia = on zamawiał u tego samego gościa z wioski co my, ale jego bym raczej nie chciała polecac bo bardzo niesłowny jest - moje chłopy mają z nim zawsze jakieś dziwne uklady i od niego biorą, ale tak na zewnątrz to nie wiem jakby się wywiązał. "Na naszej brukówce"tez jest jeden trak - zapytam czy maja jescze materiał i po ile. A mój tata w trasie to nie mam jak zapytać, ale coś mi się kojarzy, ze w jakimś tartaku w Kolinie chyba brał. dzieki za odpowiedz... daj sobie na razie spokoj z tymi deskami i tak mam co jeszcze robic pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.11.2007 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Mam pytanie odnosnie : czy ktos kupujac nowa pralke nie wie co zrobic ze stara???? jest potrzebujaca rodzina...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.01.2008 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Mam pytanie, znacie może jakiś sklepik w Stargardzie, Szczecinie lub okolicach który handluje płytkami ceramicznymi, a konkretnie końcówkami serii w niskich cenach. Muszę kupić 'coś kolwiek' do kotłowni.Widziałem takie coś jak to o co pytam w Inowrocławiu, stał taki wielki namiot, w środku na paletach ułożone były kartony z płytkami, a ceny zwalały z nóg, zaczynały się od 3,5 za m2, za 6-8zł można było wybrać naprawdę fajne płytki. No tylko za daleko to wieźć stamtąd (prawie 300km). pozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TeeF 15.01.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Witajcie,Ponieważ planuję w niedługim czasie rozpocząć budowę to poszukuję sprawdzonego geodetę. Dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiastargard 23.01.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walus1 23.01.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Rodacy Poszukuję taniego rzeczoznawcy najlepiej ze Stargardu do wyceny działki po wykonaniu częsci prac budowlanych Andrzejewscy którzy prowadzą biuro nieruchomości robia wycene dla banku. Nie wiem czy sa drodzy trzeba zadzwonic i zapytac http://www.andrzejewscy.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiastargard 08.03.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julieta 24.03.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 znalazłam rzeczoznawcę za 600 zł ale póki co musze wycenic budowę domu Poproszę o namiary na dobrą (czyt. tanią ) hurtownię mat. budowlanych Kasiu, już odpowiedziałam na priva . Pozdrawiam świątecznie cichutki, stargardzki wątek !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 25.03.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Budka na budowę do sprzedania - taka na wszystko Możliwość podłączenia do niej wody. Tanio. Może ktoś potrzebuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 25.03.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Potrzebujemy namiarów na instalatorów rekuperacji oraz przydom. oczyszczalni ścieków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiastargard 25.03.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts