Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Stargard Szczeciński i okolice

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 127
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

cześć.

własnie Was znlazłam..grupa stargardzka, bardzo mi miło, może w końcu ktos mi coś realnego poradzi w temacie wykonawców....

szukam teraz ekipy do wylewek...potem do wykończenia itd. itp.

może w końcu trafie na porządnych fachowców... bo do tej pory bywało różnie....z jakością i terminami.....a moja cierpliwość i nerwy już puszczają

wiec bardzo Was proszę o pomoc i namiary

pozdrawiam serdecznie :D :D

cześć.

własnie Was znlazłam..grupa stargardzka, bardzo mi miło, może w końcu ktos mi coś realnego poradzi w temacie wykonawców....

szukam teraz ekipy do wylewek...potem do wykończenia itd. itp.

może w końcu trafie na porządnych fachowców... bo do tej pory bywało różnie....z jakością i terminami.....a moja cierpliwość i nerwy już puszczają

wiec bardzo Was proszę o pomoc i namiary

pozdrawiam serdecznie :D :D

Witaj na forum. Moge dac namiary na ekipe od wylewek.

Pan Lis 601715786. Szybko i solidnie.

Maksiu a jakie te dechy grube i jakie długie? Mój teść ostatnio kupował dechy na strych w garażu (gdzie ma gołębnik) mogę zapytać. I Rodzice moi też kupowali do domu, bo tata sie uparł, ze dechy maja byc i koniec a nie tam zadne plastikowe panele (jak on to mówi :wink: ).

My na taras załatwialismy przetarte tylko (w naszej wiosce są co najmniej 2 traki) i heblujemy sami.

A myslałeś o płytach OSB? Nie wyjdzie Ci taniej?

Maksiu a jakie te dechy grube i jakie długie? Mój teść ostatnio kupował dechy na strych w garażu (gdzie ma gołębnik) mogę zapytać. I Rodzice moi też kupowali do domu, bo tata sie uparł, ze dechy maja byc i koniec a nie tam zadne plastikowe panele (jak on to mówi :wink: ).

My na taras załatwialismy przetarte tylko (w naszej wiosce są co najmniej 2 traki) i heblujemy sami.

ja potrzebuje zwykle calówki.. na na nieużytkowy strych..

gdybys mogla zapytac bylbym wdzieczny

pozdrawiam

m.

ps. pracujesz nadal tam gdzie pracowalas ostatnio?

Maksiu - spytałam teścia = on zamawiał u tego samego gościa z wioski co my, ale jego bym raczej nie chciała polecac bo bardzo niesłowny jest - moje chłopy mają z nim zawsze jakieś dziwne uklady i od niego biorą, ale tak na zewnątrz to nie wiem jakby się wywiązał.

"Na naszej brukówce"tez jest jeden trak - zapytam czy maja jescze materiał i po ile.

A mój tata w trasie to nie mam jak zapytać, ale coś mi się kojarzy, ze w jakimś tartaku w Kolinie chyba brał.

Maksiu - spytałam teścia = on zamawiał u tego samego gościa z wioski co my, ale jego bym raczej nie chciała polecac bo bardzo niesłowny jest - moje chłopy mają z nim zawsze jakieś dziwne uklady i od niego biorą, ale tak na zewnątrz to nie wiem jakby się wywiązał.

"Na naszej brukówce"tez jest jeden trak - zapytam czy maja jescze materiał i po ile.

A mój tata w trasie to nie mam jak zapytać, ale coś mi się kojarzy, ze w jakimś tartaku w Kolinie chyba brał.

dzieki za odpowiedz...

daj sobie na razie spokoj z tymi deskami :D i tak mam co jeszcze robic :D

pozdrawiam

m.

• 3 weeks później...
  • 1 month później...

Mam pytanie, znacie może jakiś sklepik w Stargardzie, Szczecinie lub okolicach który handluje płytkami ceramicznymi, a konkretnie końcówkami serii w niskich cenach. Muszę kupić 'coś kolwiek' do kotłowni.

Widziałem takie coś jak to o co pytam w Inowrocławiu, stał taki wielki namiot, w środku na paletach ułożone były kartony z płytkami, a ceny zwalały z nóg, zaczynały się od 3,5 za m2, za 6-8zł można było wybrać naprawdę fajne płytki. No tylko za daleko to wieźć stamtąd (prawie 300km).

pozdrawiam

m.

• 1 month później...
  • 3 weeks później...