gugx 05.02.2009 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Kerbud 1 zawolal 2000 za SSO okolo 10 do 12 wizyt na budowie,kierbud 2 zawolal mi narazie 1500 ale jeszcze bedziemy rozmawiac ,mniej napewno nie bedzie. Co do kanalizy to wlasnie ciagna nam na naszej ulicy no i problem z glowy. tak mi sie wydaje przynajmniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 05.02.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 No to trzymamy kciuki, moze okaze sie ze nie taki diabel straszny No i jednak nie do końca tak miło - mam się pytać za dwa tygodnie o "warunki", skrzynkę oczywiście stawiam sam, ciągnę kabel od słupa (przez ulicę, więc kiepsko) chyba, że... ...sąsiadka pozwoli na założenie podlicznika - prywatnie - bez udziału enei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 05.02.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Dla naszej ulicy projekt juz jest ,zostalo tylko wykonanie przylacza. Ponoc jest szansa ze szybciej to zrobia. Projekt zrobili bardzo szybko tylko 10 miesiecy Ja buduję się przy w pełni zelektryfikowanej ulicy pośrodku wioski a mimo to sprawa się ślimaczy "bo mają 12 miesięcy na projekt i jak chciałem szybciej to powinienem sam wykonać projekt to bym miał szybciej". Tylko, że przy rozmowach wstępnych i podpisywaniu umowy nikt mi o takiej możliwości nie mówił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 10.02.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Kerbud 1 zawolal 2000 za SSO okolo 10 do 12 wizyt na budowie,kierbud 2 zawolal mi narazie 1500 ale jeszcze bedziemy rozmawiac ,mniej napewno nie bedzie. Raczej nikłe szanse. A ekipę już znalazłeś/wybrałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gugx 10.02.2009 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Kerbud 1 zawolal 2000 za SSO okolo 10 do 12 wizyt na budowie,kierbud 2 zawolal mi narazie 1500 ale jeszcze bedziemy rozmawiac ,mniej napewno nie bedzie. Raczej nikłe szanse. A ekipę już znalazłeś/wybrałeś? ekipe szukam ,sprawdzam ceny od 18500 za mury do uwaga 67 000. ta za 18500 ma caly sprzet oprucz koparki.w cenie wszystko lacznie schody, scianki i oblozenie klinkierem komina itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 10.02.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 ta za 18500 ma caly sprzet oprucz koparki.w cenie wszystko lacznie schody, scianki i oblozenie klinkierem komina itd. To nad czym się jeszcze zastanawiać? Ja niestety nie mam tyle szczęścia - poniżej 50 000 nic nie znalazłem :cry: :cry: Jak już się zdecydujesz, to daj mi na priva namiary do jakiejś w miarę taniej ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gugx 10.02.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 ta za 18500 ma caly sprzet oprucz koparki.w cenie wszystko lacznie schody, scianki i oblozenie klinkierem komina itd. To nad czym się jeszcze zastanawiać? Ja niestety nie mam tyle szczęścia - poniżej 50 000 nic nie znalazłem :cry: :cry: Jak już się zdecydujesz, to daj mi na priva namiary do jakiejś w miarę taniej ekipy ta tania ekipe mam z ogloszeia ,wiec musze dokladnie ja sprawdzic. podobno duzo postawili w bydzi i poznaniu.zobaczy sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gugx 10.02.2009 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 namiary jakes mam i ci wysle ale nic sprawdzonego bo dopiero zamiezam budowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 10.02.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 namiary jakes mam i ci wysle ale nic sprawdzonego bo dopiero zamiezam budowac Wielkie dzięki może być na praca.budowa[małpa]gmail.com albo na forumowego priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
airkadio_k 13.02.2009 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 witam . dopisuję się do grupy na razie czekam na decyzję dot:warunków zabudowy ( i już mam dość urzędów ,a gdzie tu do wbicia pierwszej łopaty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gugx 14.02.2009 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 witam . dopisuję się do grupy na razie czekam na decyzję dot:warunków zabudowy ( i już mam dość urzędów ,a gdzie tu do wbicia pierwszej łopaty) Witam. Gdzie bedziesz sie budowal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
airkadio_k 16.02.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 łęgnowo pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gugx 16.02.2009 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Mialem tam kupic dzialke na otorowskiej kolo kosciola i przystanku spoko blisko do miasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 16.02.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Mialem tam kupic dzialke na otorowskiej kolo kosciola i przystanku spoko blisko do miasta. Ja też rozglądałem się za działką na Łęgnowie ale w końcu znalazłem coś innego PS. gugx jak wybieranie ekipy Ci idzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celdom 16.02.2009 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Hej Wam. Ja natomiast nie mam co robic, wszytsko w rekach architektki. A ze mamy tez inna impreze na glowie (wlasne wesele ) to stwierdzilismy ze najwyzszy czas sie tym zajac, choc ciezko bo duzo bardziej przezywam budowe Juz sie boje jak to bedzie, bo zamiast po forach slubnych buszuje po budowlanych Oczywiscie nadal nie mam kierownika, ale moze moja architektka (nie wiem czy to gramatycznie poprawne ale jestem za rownouprawnieniem ) da sie namowic, krecila nosem ale bierze 200 zl od wizyty a wizyt ponoc z 5 potrzebnych. Sie zobaczy. Pozdr. Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
airkadio_k 17.02.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 CitroCerber napisał ja też rozglądałem się za działką na Łęgnowie ale w końcu znalazłem coś innego no może Łęgnowo to nie Niemcz hihi ale w Niemczu też tak kiedyś wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 17.02.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 no może Łęgnowo to nie Niemcz hihi ale w Niemczu też tak kiedyś wyglądało Ja szukałem miejsca blisko szkoły - i w końcu znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gugx 17.02.2009 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Mialem tam kupic dzialke na otorowskiej kolo kosciola i przystanku spoko blisko do miasta. Ja też rozglądałem się za działką na Łęgnowie ale w końcu znalazłem coś innego PS. gugx jak wybieranie ekipy Ci idzie? jutro znajomi jada porozmawiac z jednym fachowcem do barcina,zobaczy sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 21.02.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Jeśli potrzebujecie wyceny stropu (a to już czas) to zapraszam do przesyłania projektów i namiarów postaram się przedstawić dobrą ofertę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djanya 24.02.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Się pochwalę - złożyłem papiery dot. pozwolenia na budowę do startostwa. Jak wszystko pójdzie dobrze to w marcu powinienem wbić łopatę widze, ze pozwolenie juz masz- gratuluje mam pyt. gdzie składałes swoje podanie o pozwolenie, bo ja składałam w podobnym terminie i jeszcze nie mam A tak to zła jestem na pogode bo jeszcze czlowiek nie zacza a juz musi przez nia wszystko przesunac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts