delfinek 21.01.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Mam prośbę o przedstawienie się osoby która mieszka w woj.podkarpackim,szczególnie jeśli ma dostęp do informacji na temat ofert sprzedaży małych,drewnianych domków w naszej okolicy.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.01.2005 04:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 delfinku na forum jest "klub budujacy" a w nim "grupa podkarpacka" w grupie sa osoby z okolic Łańcuta i Jarosławia sprecyzuj czy interesuje Cie dom w Przeworsku czy ogólnie na podkarpaciu zadaj tam to pytanie - moze Ci ktos doradzi lub pomoze ... pozdro z podkarpacia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfinek 22.01.2005 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 cześć Brzoza.Dzięki za pomoc,będę próbować w dziale grupy podkarpackiej.Niestety mało kto podaje miejsce zamieszkania w profilu,dlatego zdecydowałam się podać temat.Mam zamiar kupić "starą chatkę" dlatego chcę zasięgnąć rady i opinii wprawionych "odnawiaczy" domków.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfinek 22.01.2005 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 cześć Brzoza.Dzięki za pomoc,będę próbować w dziale grupy podkarpackiej.Niestety mało kto podaje miejsce zamieszkania w profilu,dlatego zdecydowałam się podać temat.Mam zamiar kupić "starą chatkę" dlatego chcę zasięgnąć rady i opinii wprawionych "odnawiaczy" domków.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts