ashen 28.02.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 dokładnie j/w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frykow 03.03.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Dzięki za podpowiedzi, spróbuję sprzedać towar załodze od MPO, a jak nie to wywiozę na wysypisko. Kiedyś był jakiś przepis, że śmieci wywozić można było tylko gdy się miało koncesję. PS. W Jaworznie właśnie słońce świeci i pada śnieg.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GMZ 04.03.2010 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 mam pytanie czego użyliście do izolacji poziome swoich domów i ewentualnie gdzie kupić to po dobrej cenie w naszej okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjakob 04.03.2010 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 mam pytanie czego użyliście do izolacji poziome swoich domów i ewentualnie gdzie kupić to po dobrej cenie w naszej okolicy? papy zgrzewanej S40 x 2, w każdym składzie dostaniesz przeciętne ceny 68-70zł/rolka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glacjusz 07.03.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 WitamCzy ma ktos z forumowiczów namiary do firmy wykonującej instalację co, wodę, oczyszczalnię przydomową i prąd w domu? Najlepiej, gdyby była to jedna firma. No i ważna solidność i dobre ceny. Z okolic Jaworzna, Chrzanowa.Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjakob 09.03.2010 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Witam Czy ma ktos z forumowiczów namiary do firmy wykonującej instalację co, wodę, oczyszczalnię przydomową i prąd w domu? Najlepiej, gdyby była to jedna firma. No i ważna solidność i dobre ceny. Z okolic Jaworzna, Chrzanowa. Z góry dziękuję i pozdrawiam. oczyszczalnie w jaworznie robi m.in. ryszard adamski http://www.arja-oczyszczalnie.pl/ na razie kontakt spoko, zobaczymy jak zainstaluje od co, wod-kan: 660 751 232 - term-system czy jakoś tak, ostatecznie z nich nie skorzystałem. są z jaworzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trafyc 09.03.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Witam, Ja po sasiedzku, ale mam pytanko, czy macie jakies sprawdzone ekipy budowlane, które mozecie polecic??? Prosze o namiary.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BigPiotr 04.04.2010 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Najlepsze życzenia, zdrowia, radości budowania, worka pieniędzy i leniuchowania w gotowym, wybudowanym, własnym domku dla wszystkich Jaworzniaków. http://img36.imageshack.us/img36/491/jajo.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frykow 07.04.2010 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Pozwalam sobie w imieniu "Jaworzniaków" podziękować za życzenia UWAGA, SUPER OFERTA: Mam 500 kołków do styropianu, kołki o długości 26cm (pasują do ocieplenia o grubości 18-20cm). Oddam je za kilka czekolad! Reflektuje ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjakob 08.04.2010 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Witam, Dzięki za życzenia. Też mam ofertę ok. 700kg stali fi10 żebrowanej w prętach 12m. transport własny - można pociąć na mniejsze na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frykow 08.04.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 ok. 700kg stali fi10 żebrowanej w prętach 12m. transport własny - można pociąć na mniejsze na miejscu. Sporo ci zostało A myślałem, że tylko u mnie takie marnotrawstwo - kolega w Imielinie z moich "resztek" stali całe zbrojenie domu sobie wykonał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BigPiotr 12.04.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Witam, Dzięki za życzenia. Też mam ofertę ok. 700kg stali fi10 żebrowanej w prętach 12m. transport własny - można pociąć na mniejsze na miejscu. A za ile czekolad? Ja mam dwa kręgi peszla 20 (chyba 50 m) niebieski i czerwony. Dwa dobre piwa, jeden krąg jedno piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjakob 15.04.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Sporo ci zostało A myślałem, że tylko u mnie takie marnotrawstwo - kolega w Imielinie z moich "resztek" stali całe zbrojenie domu sobie wykonał. to projektant tak policzył, policzył, że w jednym miejscu pomnożył x3 no i mu wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjakob 15.04.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 A za ile czekolad? Ja mam dwa kręgi peszla 20 (chyba 50 m) niebieski i czerwony. Dwa dobre piwa, jeden krąg jedno piwo jakie te kręgi? średnica x wys.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BigPiotr 15.04.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 jakie te kręgi? średnica x wys.? Peszla, peszla do podłogówki (niebieski i czerwony), czyli kręgi jako zwoje - wiem trochę to głupio wyszło No a nazwijane 50 m peszla 20 mm to tak z 0,6 m średnicy i tak ze 30 cm wysokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BigPiotr 15.04.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 to projektant tak policzył, policzył, że w jednym miejscu pomnożył x3 no i mu wyszło To za ile czekolad ten pręt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjakob 15.04.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Peszla, peszla do podłogówki (niebieski i czerwony), czyli kręgi jako zwoje - wiem trochę to głupio wyszło No a nazwijane 50 m peszla 20 mm to tak z 0,6 m średnicy i tak ze 30 cm wysokości przed chwilą właśnie kręgów betonowych szukałem i jakoś wstawiłem sobie tam przecinek :-) a pręt 1200/t tak że trochę czekolad będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjakob 02.05.2010 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Kupię BETONIARKĘ. taką niedużą, 130l, dobrze żeby miała wieniec żeliwny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petervdo 02.05.2010 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 A za ile czekolad? Ja mam dwa kręgi peszla 20 (chyba 50 m) niebieski i czerwony. Dwa dobre piwa, jeden krąg jedno piwo a jakie piwko kolega lubi ? może na priv bo przed 23 jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ashen 05.05.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 mam dwa kręgi betonowe na zbyciu, jeden lekko pęknięty, ale na sam spód może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts