Gola86 16.03.2012 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Myślę, że po zdjęciach z naszej budowy ciężko byłoby zgadnąć dokładną lokalizację bo budujemy w głębi podwórka pomiędzy dwoma ulicami. Mogę zdradzić, że jest to bardzo blisko naszego a'la stadionu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LukeW 16.03.2012 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Myślę, że po zdjęciach z naszej budowy ciężko byłoby zgadnąć dokładną lokalizację bo budujemy w głębi podwórka pomiędzy dwoma ulicami. Mogę zdradzić, że jest to bardzo blisko naszego a'la stadionu Spoko, szukając działki zwiedziłem dokładnie także tą okolicę, więc po domach w tle można się zorientować. Tym bardziej, że niedaleko Was mieszkają moi rodzice My robimy dopiero adaptację więc szacuję, że PNB uzyskamy w okolicy lipca/sierpnia (będziemy budować Wiktorię z ARCHON'u). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gola86 18.03.2012 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Kurcze no, nic się nie ukryje Słuchajcie, mamy problem. Chyba będziemy musieli poszukać jakiejś innej ekipy do zrobienia samego stropu. Nasi budowlańcy krzyknęli stawkę z kosmosu - 95 zł za metr (robocizna) Wszyscy piszą, że za terrive cena max to 50 zł bo to dla takiej ekipy to 2 dni roboty - 1 dzień układają, w 2 dniu zalewają. Nie wiemy teraz co zrobić. Napiszcie proszę (jeśli macie wyceny) jakie macie podane stawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mymysteryy 19.03.2012 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 A czy ktoś może polecić jakąś firmę z okolicy zajmującą się zakładaniem ogrodów? my też budujemy (a właściwie to prawie już skończyliśmy) w Ciężkowicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gola86 20.03.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 mymysteryy, ja niestety nie korzystałam nigdy z usług projektanta ogrodów więc nie mogę nikogo polecić. Znalazłam za to jedną firmę z Jaworzna http://www.ogrody-arkadia.pl/ ale nie mają zdjęć z realizacji. Mam pytanie - gdzie mogę kupić piasek do zasypania fundamentów ? Zabrakło nam ziemi z wykopu i potrzebujemy dokupić kilka ton piasku do ubicia. Czy na Jeziorkach jeszcze sprzedają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petervdo 20.03.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 mymysteryy, ja niestety nie korzystałam nigdy z usług projektanta ogrodów więc nie mogę nikogo polecić. Znalazłam za to jedną firmę z Jaworzna http://www.ogrody-arkadia.pl/ ale nie mają zdjęć z realizacji. Mam pytanie - gdzie mogę kupić piasek do zasypania fundamentów ? Zabrakło nam ziemi z wykopu i potrzebujemy dokupić kilka ton piasku do ubicia. Czy na Jeziorkach jeszcze sprzedają ? w zeszłym sprzedawali .. więc pewnie teraz tez kosztował cos ok 30zł/tone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gola86 22.03.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 petervdo, dzięki za info Dzisiaj właśnie przywieźliśmy stamtąd piasek (ten ciemny). Tona kosztuje niecałe 16 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majk36 25.03.2012 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Witam.Sprzedam zbiornik na wodę 1000l.Cena do uzgodnienia, lokalizacja Jaworzno.Szczegóły na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia60 01.04.2012 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 witam. czy może ktoś ma namiary na fachowca jeśli chodzi o oczyszczalnie ścieków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BigPiotr 06.04.2012 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Wesołych Świąt, ciepła, radości http://forum.opel24.com/public/style_emoticons/default/wine.gif, tanich materiałów, zimnego piwa na własnym podwórku dla wszystkich Jaworzniaków Forumowiczów http://img827.imageshack.us/img827/6808/48564843.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 06.04.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 I od nas wszystkiego dobrego! Niech Wam budowa lekką będzie -> czego i sobie życzę http://i.pinger.pl/pgr235/cf8d329b001ed8e54db34299/wielkanoc018.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rayman8 07.04.2012 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Witam poszukuje podkładów kolejowych, może ktoś ma jakieś namiary, z góry dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 07.04.2012 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Na kiedy potrzebujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rayman8 07.04.2012 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Bardzo sie nie spieszy, chce zrobic aranzacje wokół domu z nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petervdo 09.04.2012 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 mokrego, mroźnego dyngusa ma ktoś namiar na ziemię ogrodową gratis (za transport) lub w dobrej cenie ?? grupy Jaworzna pasuje połączyć bo się gubią sąsiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petervdo 09.04.2012 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 petervdo, dzięki za info Dzisiaj właśnie przywieźliśmy stamtąd piasek (ten ciemny). Tona kosztuje niecałe 16 zł a ile za transport ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gola86 11.04.2012 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 a ile za transport ? Transport trzeba sobie załatwić niestety we własnym zakresie. Dowoziliśmy piasek 2 razy Jeśli dobrze pamiętam to za 9 ton (jeden kurs) płaciliśmy 140 zł. Gościu z mniejszą ładownością (5 ton) liczył sobie 100 zł za kurs. Jeśli potrzebujesz namiary to podam ci po południu na priv bo mąż ma trochę kontaktów zapisanych w telefonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petervdo 14.04.2012 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Transport trzeba sobie załatwić niestety we własnym zakresie. Dowoziliśmy piasek 2 razy Jeśli dobrze pamiętam to za 9 ton (jeden kurs) płaciliśmy 140 zł. Gościu z mniejszą ładownością (5 ton) liczył sobie 100 zł za kurs. Jeśli potrzebujesz namiary to podam ci po południu na priv bo mąż ma trochę kontaktów zapisanych w telefonie. bardziej potrzebuje kogoś co wozi ziemię w dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gola86 17.04.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Niestety jeśli chodzi o ziemię to nie mam rozeznania. Mam pytanie do tych z Was którzy już mają nad głową dach Ile płaciliście za m3 drewna na więźbę i gdzie kupowaliście ? Próbuję rozeznać temat na forach, ale widzę że co miasto to inne ceny. Rozpiętości cenowe jakie znalazłam to 600 - 1200 zł za m3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BigPiotr 24.04.2012 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 ... Mam pytanie do tych z Was którzy już mają nad głową dach Ile płaciliście za m3 drewna na więźbę i gdzie kupowaliście ? Próbuję rozeznać temat na forach, ale widzę że co miasto to inne ceny. Rozpiętości cenowe jakie znalazłam to 600 - 1200 zł za m3 Za 850 zeta na placu budowy to już jest dobra cena. Podam Ci na priv numer do gościa z gór. Teraz woził do Mikołowa już impregnowane za 860. Drewno dość ładne, ale impregnacja to chyba pędzlowa była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts