BigPiotr 22.06.2012 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 hmm tak wlasnie myslelismy, ze to tyle bedzie kosztowac i na tyle nas znajomi przygotowywali ... ze min. pol banki miec trzeba... nie wiemy czy to bedzie mialo sens, a zawsze babcia z domem jest i mozna na grilla wpasc a ma ktos z Was doswiadczenia z kupnem starszego domu? To tez jest dla nas opcja, zawsze to troche taniej i szybciej ... Po doświadczeniu dwuletnim poszukiwań, gdzie prawie kupiłem stary dom - moim zdaniem - unikać kupowania starego. To ani nie jest tańsze, ani szybsze. Tylko szybciej można się wprowadzić i nic więcej. Ostateczność to kupno domu w budowie (ja kupiłem surowy otwarty) lecz wtedy nie masz wpływu na projekt, kupujesz z dobrodziejstwem inwentarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BigPiotr 08.08.2012 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 No tak, pochwaliłem, że się grupa ożywiła i wszyscy uciekli. Chyba na Seszele pojechali na wczasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duss 08.08.2012 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Nooooo ci co buduje w tym roku to chyba sa na sosinie, a nie ma seszelach Szukam dobrych okien energooszczednych.....cos polecicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BigPiotr 07.09.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Całkiem wystraszyło wszystkich. Albo wiem, pobudowali się i leżą na trawniczku przed domem. Żadnych problemów. Nawet franek tanieje:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 07.09.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Jest ktoś z tej grupy, kto jeszcze nie mieszka? My chyba byliśmy na szarym końcu, ale wreszcie mieszkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BigPiotr 07.09.2012 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 No nareszcie ktoś żywy:wave: Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 07.09.2012 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Żywa, ale ledwie Piotrze dobrze pamiętam, że Ty gdzieś w Szczakowej się wybudowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BigPiotr 08.09.2012 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Żywa, ale ledwie Piotrze dobrze pamiętam, że Ty gdzieś w Szczakowej się wybudowałeś? Stara Huta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 09.09.2012 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Czyli po sąsiedzku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mymysteryy 10.09.2012 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Albo wiem, pobudowali się i leżą na trawniczku przed domem. Żebyś wiedział, że leżą na trawniczku ..... po tym jak padają zmęczeni jego koszeniem, bo trawa rośnie jak szalona, nie mówiąc o innych wyczerpujących pracach w ogrodzie. Ale oczywiście absolutnie nie narzekam, to czysta przyjemność Od wiosny wreszcie udało nam się zamieszkać i cieszymy się z tego bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebastian-1979 15.10.2012 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Aniu, fajnie, że już mieszkasz. Ja niestety mam pewne komplikacje więc stoję w miejscu. I to dużym miejscu Cieszę się, że wam się udało skończyć dom marzeń!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BigPiotr 16.10.2012 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Aniu, fajnie, że już mieszkasz. Ja niestety mam pewne komplikacje więc stoję w miejscu. I to dużym miejscu Cieszę się, że wam się udało skończyć dom marzeń!!! No wreszcie ktoś zajrzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duss 16.10.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 wszyscy przysypiaja....tzn ukladaja sie do snu zimowego;) dlatego tu tak cichooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BigPiotr 26.12.2012 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2012 Zdrowia i radości dla wszystkich Forumowiczów tych śpiących snem zimowym i pracujących, dla tych świętujących też. Wesołych Świąt.http://img854.imageshack.us/img854/3343/wektorboenarodzeniewien.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duss 26.12.2012 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2012 dziekujemy....... - wzajemnie (a juz myslalem ze wszyscy z grupy jaworzno posli spac na zime Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacpenio 03.01.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Pozdrawiam Wszystkich budujących z Jaworzna mam nadzieje że za nie długo dołączę.Wszystkiego dobrego w tym nowym roku życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BigPiotr 08.01.2013 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Pozdrawiam Wszystkich budujących z Jaworzna mam nadzieje że za nie długo dołączę.Wszystkiego dobrego w tym nowym roku życzę. Witam nowego Użytkownika . Pewnie zauważyłeś, że każdy jaworznianin na forum jest na wagę złota. Ale nie wolno się zniechęcać. Powodzenia w budowie na naszym trudnym terenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacpenio 09.01.2013 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Możecie polecic jakas ekipe budowlana z okolic Jaworzna.Chodzi mi o SSO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stopa2 20.01.2013 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Witam - meldują się Ciężkowice - czy moglibyście polecić firmę od zabudowy poddasza płytami G-K ewentualnie płytkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duss 20.01.2013 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Ktora czesc ciezkowic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts