Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

grupa Jaworzno 2008r

coachu13

Recommended Posts

hmm tak wlasnie myslelismy, ze to tyle bedzie kosztowac i na tyle nas znajomi przygotowywali ... ze min. pol banki miec trzeba...

nie wiemy czy to bedzie mialo sens, a zawsze babcia z domem jest i mozna na grilla wpasc :D

a ma ktos z Was doswiadczenia z kupnem starszego domu?

To tez jest dla nas opcja, zawsze to troche taniej i szybciej ...

Po doświadczeniu dwuletnim poszukiwań, gdzie prawie kupiłem stary dom - moim zdaniem - unikać kupowania starego. To ani nie jest tańsze, ani szybsze.

Tylko szybciej można się wprowadzić i nic więcej.

Ostateczność to kupno domu w budowie (ja kupiłem surowy otwarty) lecz wtedy nie masz wpływu na projekt, kupujesz z dobrodziejstwem inwentarza.

• 1 month później...
  • Odpowiedzi 362
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 5 weeks później...
Albo wiem, pobudowali się i leżą na trawniczku przed domem. :lol2:

Żebyś wiedział, że leżą na trawniczku :rolleyes: ..... po tym jak padają zmęczeni jego koszeniem, bo trawa rośnie jak szalona, nie mówiąc o innych wyczerpujących pracach w ogrodzie. Ale oczywiście absolutnie nie narzekam, to czysta przyjemność :)

Od wiosny wreszcie udało nam się zamieszkać i cieszymy się z tego bardzo :wiggle:

• 1 month później...
  • 2 months później...
  • 2 weeks później...
Pozdrawiam Wszystkich budujących z Jaworzna mam nadzieje że za nie długo dołączę.Wszystkiego dobrego w tym nowym roku życzę.

Witam nowego Użytkownika :welcome:.

Pewnie zauważyłeś, że każdy jaworznianin na forum jest na wagę złota. Ale nie wolno się zniechęcać. Powodzenia w budowie na naszym trudnym terenie.

• 2 weeks później...