BigPiotr 24.03.2008 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Wesołych Świąt dla wszystkich budujących w Jaworznie. Dużo wody w Poniedziałek (ale nie w domu), cierpliwości do wykonafcuf, fahofcuw i reszty uczestników inwestycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 08.04.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Witam. Kochani napiszcie, czy ktoś z Was kupował okna PCV firmy IGIES w Jaworznie? Czy warto kupić te okna? Jakie sa Wasze opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frykow 09.04.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Ja nie, ale tutaj masz kilka wątków na ten temat: http://forum.muratordom.pl/okna-drewniane-igies-amp-igies-jaworzno,t7119.htmhttp://forum.muratordom.pl/okna-z-jaworzna,t6142.htmhttp://forum.muratordom.pl/okna-drewniane-igies-amp-igies-uwaga-na-serwis,t7657.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ashen 10.04.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 warto, ale czy za tą cenę to można się zastanawiać...Jeśli chodzi o jakość okien drewnianych to zdecydowanie najwyższa półka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 31.07.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Witam ponownie A jednak zdecydowaliśmy się na zakup domku od spółdzielni. Dokładnie na jeden z domków na nowo powstałym osiedlu "Góra Bielana" na Borach. Mam nadzieję, że nie będę musiała żałować swojej decyzji... Tak, czy inaczej nie wykluczam w przyszłości jeszcze jednej zmiany miejsca zamieszkania Na razie niestety nie mogliśmy sobie pozwolić na samodzielne budowanie = pilnowanie, załatwianie etc. Jak to na tego typu osiedlach - domek musimy przyjąć z tzw. "dobrodziejstwem inwentarza", ale "jak się nie ma co się lubi..;)" Dom "się będzie budował" od września począwszy i "się ma skończyc budować" z końcem sierpnia przyszłego roku. I wtedy dopiero będzie początek... Pozdrawiam gorąco grupę Jaworzno i okolice:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ashen 03.08.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 lepiej żeby "sam się nie budował" więc mówisz parapetówa za rok ? coś mało inwestorów z jaworzna zagląda do tego wątku. pozdrawiam wytrwałych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 03.08.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Parapetówa za rok, ale przyjęcie to już całkiem inna sprawa A "się budowanie" będziemy doglądać Dzisiaj podjechaliśmy sobie zobaczyć nasz kawałek działki i przy okazji poznaliśmy przyszłych sąsiadów (też poszli zobaczyć ). Bardzo zachwalali wykonawcę, który stawiał im inny domek, więc jestem pełna nadziei na pozytywny finał. A z jaworznickich inwestorów może ktoś się jeszcze pojawi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frykow 07.08.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Mało ludzi z Jaworzna, to fakt. Chyba niezbyt modne to miasto, czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 07.08.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 I całe szczęście, bo dzięki temu ceny nieruchomości tutaj jeszcze nie są tak wysokie jak w miastach tuż obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ashen 10.08.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Szkoda że nie posiadamy miejsc gdzie można by udać sie na niedzielny spacer, zazdroszczę Chrzanowowi rynku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 10.08.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Jak to nie posiadamy? Posiadamy:) Tylko inne. A spacerek wokół Sosiny? Albo w lesie (do wyboru). Albo trasą spacerową z Osiedla Stałego na Podłęże i na odwrót (po drodze pomnik). A poza tym zawsze można wsiąść w samochód i pojechać gdzie nam się tylko podoba Ten, kto mieszka w Chrzanowie, przy rynku zapewne i tak by nie chciał, więc na jedno wychodzi: i tak musi podjechać i tak. A jeśli o rynki chodzi, to ja tam wolę w innych miastach Pozytywów trza szukać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BigPiotr 28.09.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Witam ponownie A jednak zdecydowaliśmy się na zakup domku od spółdzielni. Dokładnie na jeden z domków na nowo powstałym osiedlu "Góra Bielana" na Borach. .... .... Dom "się będzie budował" od września począwszy i "się ma skończyc budować" z końcem sierpnia przyszłego roku. I wtedy dopiero będzie początek... Pozdrawiam gorąco grupę Jaworzno i okolice:) No i jak, wystartowali? Pochwal się. Co prawda rzadko, ale zaglądam na grupę, zawsze miło spotkać krajana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjakob 29.09.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 No nareszcie ludzie z Jaworzna się tu ujawnili! Jak rok temu pytałem, to nikogo nie było Buduję w Jeleniu.... Witam forumowiczów. Też będę budować w Jeleniu. Na razie projekt kończy się rysować, potem pozwolenie i na wiosne start. Powoli rozglądam się za materiałami.... Drewno ze świętokrzyskiego, a co możecie powiedzieć o więźbie z jelenia dębu (koło a4)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frykow 29.09.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Witaj mjakob - ja ci z więźbą nie pomogę, ale cieszę się że kolejna osoba z okolic się tu pojawiła Niezdrowa ciekawość zmusza mnie do zapytania, gdzie dokładniej w tym Jeleniu będziesz się budował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjakob 29.09.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Witaj mjakob - ja ci z więźbą nie pomogę, ale cieszę się że kolejna osoba z okolic się tu pojawiła Niezdrowa ciekawość zmusza mnie do zapytania, gdzie dokładniej w tym Jeleniu będziesz się budował? Rozumiem, że dla siebie jeszcze nie kupowałeś. Z tego co się zorientowałem, to w tym tartaku koło a4 impregnują metodą próżniowo-ciśnieniową. 800zł/m3. Dość drogo, ale może warto. Może ktoś inny podzieli się uwagami? A z czego budujesz? Jaki projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frykow 29.09.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Witaj mjakob - ja ci z więźbą nie pomogę, ale cieszę się że kolejna osoba z okolic się tu pojawiła Niezdrowa ciekawość zmusza mnie do zapytania, gdzie dokładniej w tym Jeleniu będziesz się budował? Rozumiem, że dla siebie jeszcze nie kupowałeś. Z tego co się zorientowałem, to w tym tartaku koło a4 impregnują metodą próżniowo-ciśnieniową. 800zł/m3. Dość drogo, ale może warto. Może ktoś inny podzieli się uwagami? A z czego budujesz? Jaki projekt? Nie, ja już dach mam dawno za sobą i nawet nie wiem skąd miałem drewno. Kosztowało 700zł/m3 nieimpregnowane (na impregnat wydałem dodatkowo jakieś 500-600zł). Projekt, materiały etc.. - zapraszam do mojego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BigPiotr 29.09.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Też będę budować w Jeleniu. Na razie projekt kończy się rysować, potem pozwolenie i na wiosne start. Powoli rozglądam się za materiałami.... Drewno ze świętokrzyskiego, a co możecie powiedzieć o więźbie z jelenia dębu (koło a4)?? No nareszcie swoi, witam krajana. A gdzie w Dębie jest tartak. W Imielinie za mostem to wiem, ale, że u nas w Jaworznie No chyba, że to nie tartak tylko punkt sprzedaży. A oglądałeś to drewno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frykow 29.09.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Piotrze, a jak tam status robót u ciebie? Też byś pochwalił się jakimiś fotkami, skoro ponownie wpadłeś na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjakob 30.09.2008 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 A gdzie w Dębie jest tartak. W Imielinie za mostem to wiem, ale, że u nas w Jaworznie No chyba, że to nie tartak tylko punkt sprzedaży. A oglądałeś to drewno? Racja, sam tartak jest w Mętkowie, a w Dębie gość ma autoklaw i punkt sprzedaży. Ja osobiście drewna jeszcze nie widziałem, wiem tyle, że kilka osób z Jelenia brało stamtąd na remonty dachów i byli zadowoleni. W Imielinie jest (w zasadzie to Dziećkowice, chyba że myślisz o jakimś innym), ale oni tam chyba nie impregnują drewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubek25077 30.09.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Jooooł ziomale Dobrze że chodze do pracy bo nawet na muratora nie było by czasu zajrzeć. Pozdrawiam z budowy na starej hucie. Właśnie szaluje pod strop nad piwniczką, więc chętnie również powymieniam doświadczenia Pozdo !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts