mjakob 06.05.2010 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 No wreszcie się doczekałem na kręgi wysłałem PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rayman8 11.05.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Panowie i Panie mam do oddania ok 10ton zuzlu, chasia i ok 15 ton kamienia wapiennego, hmm dosc duze te kamienie, jesli ktos jest zaintersowany to pw, musze sie tego pozbyc bo mi sie budowa zaczyan w wrzesniu a to mi na dzialce zalega, taka juz kupilem z tym a mi to do niczego nie potrzebne, oczywiscie transport musi byc wlasny, znajduje sie to na górze piachu w jaworznie, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BigPiotr 18.05.2010 04:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 a jakie piwko kolega lubi ? może na priv bo przed 23 jest Po prostu przyjedź na Starą Hutę i weź sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barkley1 24.05.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Witam, szukam dobrej i polecanej firmy remontującej. Mam do zrobienia pokoje+łazienka. Może ktoś kogoś polecić? Będe wdzięczny Jestem z Jaworzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rayman8 18.07.2010 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Kamien dalej aktualny jeszcze duzo go zostalo, przy okzaji mam do sprzedania formy do pustakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budinese 28.07.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Witam Poszukuję osoby do poprawy kominów niestety ciekną Jeżeli znacie kogoś takiego to poproszę o namiary. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abakuan 31.08.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 WitamPoszukuję ekipy do wykończenia poddasza. ( Ocieplenie + płyty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petervdo 08.09.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Witam może ktoś polecić geodetę z Jaworzna do wykonania mapy do celów projektowych ? oczywiście liczy się cena / terminowość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BigPiotr 09.09.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Trzeba odświeżyć nasze forum Najlepszego wszystkim ze swojego już, domu. Zakończyłem budowę (oczywiście mowa o ścieżce dokumentacyjno-urzędowej) i teraz po miesięcznej ponad walce z dostawcą internetu, wreszcie klikam od siebie. Jakby ktoś miał jakieś pytania co do urzędów to tak za parę dni będę już wiedział wszystko (idę właśnie dziś do skarbowego korygować wniosek o zwrot VATu). Oczywiście mówimy o moich doświadczeniach z naszymi jaworznickimi urzędami. Dużo siły przy swoich budowach, życzę wszystkim Jaworzniakom i szybkiego zakończenia budowy Pozdrowienia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petervdo 09.09.2010 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 można prosić o namiary na kliniec / tłuczeń w dobrej cenie gdzieś w pobliżu Jaworzna ? potrebuje na utwardzenie drogi / nadsypanie wjazdu to jest grupa Jaworzna woj. śląskie czy opolskie (jak w opisie grup budujących) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BigPiotr 09.09.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Śląskie, to Jaworzno między Katowicami i Krakowem Jak u nas, to jadąc do Katowic, przed Fashionem w lewo sprzedają kruszywa. Było o tym na wcześniejszych stronach (ze wzmianką o panienkach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petervdo 09.09.2010 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 tak to Jaworzno .. ale w nagłówkuGrupy budujące Opolskie grupa Jaworzno 2008r grupa Jaworzno 2008r a jakieś ceny ktoś zna ? (przed fashionem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GMZ 13.09.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 koło fashiona piasek przesiany kosztuje 28zł. brutto za tonę, na Jeziorkach bodaj 1zł tańszy, ale ten przesiany duuużo lepszy jakościowo, spokojnie nada się do wszystkiego bardzo czysty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BigPiotr 14.09.2010 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Gdzie to na Jeziorkach sprzedają piach? Tylko piach czy inne kruszywa też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BigPiotr 14.09.2010 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 No i tak przy okazji do potomnych Jaworzniaków: jestem po weryfikacji VATu w naszej skarbówce Nasz US nie uznaje obrzeży trawnikowych, nawet jak są w opasce wokół domu. Nie uznają opraw halogenowych mimo iż są wbudowane na stałe w płyty KG, wyrzuciła mi Pani przewody spalinowe do kondensata i parę drobnych błędów. Miłym zaskoczeniem było, że znalazła mi ze trzy pozycje, które przeoczyłem i dopisała mi te sumy do całości. Generalnie było dość miło, ale mogło to wynikać też z tego, że sam robiłem VZM-1 i wiedziałem o czym mówimy i jak się bronić. Obroniłem daszki na płot (tak się nazywały), które są na murkach wokół ganku (integralna część murów domu), musiałem tłumaczyć co to jest odpływ liniowy (że wbudowany na stałe w podłogę) i chyba jakiś uszczelniacz bo nie miał PKD jasno napisanego (on niestety odpadł). Koniec końców wyszło tylko 30 zł mniej niż składałem we wniosku Całość trwa już trzy i pół miesiąca, zobaczymy kiedy przyjdą pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 19.09.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Cześć,na Jeziorkach to chyba jest ulica Jesienna, obok można załatwić też transport piasku. Czynne od poniedziałku do piątku, niestety - bo my właśnie w sobotę chcieliśmy kupić kilkanaście ton.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjakob 22.09.2010 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Na budowie Drogi Współpracy Regionalnej między Jeleniem a Borami też mają dużo piachu. Może nie jest taki ładnie przesiany, ale za to w dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GMZ 22.09.2010 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 jakob daj jaki namiar bo Ty znasz zawsze dobre ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjakob 22.09.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 To trzeba osobiście się udać i pertraktować z kierowcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BigPiotr 22.09.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 No i wreszcie wróciliśmy do woj. Śląskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts