Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

grupa Jaworzno 2008r

coachu13

Recommended Posts

• Odpowiedzi 362
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
witam.budowe zaczynam w maju ale dzisiaj chciałabym kupić porotherm , czy wiecie coś o składzie budowlanym w jaworznie , który by tyle czasu przemagazynował materiał .Gdzie kupie taniej materiał na koniny.

Po co magazynować????? kupić i budowac...wat bedzie większy:)))

pieniadze urosną do maja na koncie :)))

co do czesci kominowych:) jedziemy po całosci z Castoramy :)

Pozdrawiam Gosiu :):D

witam.budowe zaczynam w maju ale dzisiaj chciałabym kupić porotherm , czy wiecie coś o składzie budowlanym w jaworznie , który by tyle czasu przemagazynował materiał .Gdzie kupie taniej materiał na koniny.

Wszystkie akcesoria na dach (w tym na kominy) kupowaliśmy w Teksie w Mysłowicach. Przy tak dużym zamówieniu dali wtedy dobrą cenę.

Materiał na ściany (Ytong) kupowałam w Remgipsie i bez problemu przechowywali mi go do czasu kiedy był mi potrzebny (w sumie dowozili go na budowę etapami w przeciągu kilku miesięcy)

• 2 weeks później...
Petervdo w takim razie mam nadzieję, że trafisz lepiej niż ja, bo osiedle domów, na którym mam zamiar zamieszkać kiedyś ;) też budowane wg projektu tegoż biura i... powiem Ci, że gdyby ode mnie mogło w tej sprawie cokolwiek zależeć, to NIGDY W ŻYCIU. Może dla indywidualnych (czyt. patrzących na ręce i upierających się przy swoim) bardziej się starają. Ja w każdym bądź razie na pewno nie skorzystam z ich oferty nigdy więcej.

Petervdo w takim razie mam nadzieję, że trafisz lepiej niż ja, bo osiedle domów, na którym mam zamiar zamieszkać kiedyś ;) też budowane wg projektu tegoż biura i... powiem Ci, że gdyby ode mnie mogło w tej sprawie cokolwiek zależeć, to NIGDY W ŻYCIU. Może dla indywidualnych (czyt. patrzących na ręce i upierających się przy swoim) bardziej się starają. Ja w każdym bądź razie na pewno nie skorzystam z ich oferty nigdy więcej.

a które osiedle ?

i jakie problemy ?

my zleciliśmy indywidualny na podstawie projektu, który na pasował .. zobaczymy co i jak będzie

Witam

Poszukuję ekipy do wykończenia poddasza. ( Ocieplenie + płyty)

Mogę polecić z czystym sumieniem, bo są świetni! Nie będę się obrazała, że w tej grupie nikt mi jeszcze nie chciał pomóc. ;) Na priv - tylko najpierw niech skończą u mnie.