AniaS79 22.09.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Zainterweniowałam Możliwe, że nie tylko ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IrekS 30.09.2010 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Witam, czy ktoś ma namiary na tani piasek do zasypu fundamentów (niestety mój kierowca nie wywiązał się, a na dniach muszę zasypywać fundament - ok 200 ton) - budowa w Jaworznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjakob 01.10.2010 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 spróbuj tu 602821433 - mnie woził taki piasek do zasypywania. ale w zasadzie do "środka" to lepsza by była pospółka. popytaj też na budowie drogi o której piszę wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GMZ 09.10.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 mam do sprzedania środek do impregnacji drewna Kuprafung P (środek na bazie miedzi) ok. 1100 litrów (zbiornik na metr sześcienny zalany pod korek); roztwór powstał z 55 litrów koncentratu 70% dwuskładnikowego. POLECAM! Do odbioru w Jaworznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mymysteryy 14.10.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Szukam jakiegoś solidnego kafelkarza do zrobienia dwóch łazienek. Jeśli ktoś mogłby kogoś mi polecić to bardzo proszę o info z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia60 17.10.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 witam.budowe zaczynam w maju ale dzisiaj chciałabym kupić porotherm , czy wiecie coś o składzie budowlanym w jaworznie , który by tyle czasu przemagazynował materiał .Gdzie kupie taniej materiał na koniny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjakob 19.10.2010 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Rampa Imielin przechowuje materiał.W Jaworznie Rembud na Martyniaków ma skład dość duży, więc może oni. Trzeba pojeździć, popytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heartlove 19.10.2010 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 witam.budowe zaczynam w maju ale dzisiaj chciałabym kupić porotherm , czy wiecie coś o składzie budowlanym w jaworznie , który by tyle czasu przemagazynował materiał .Gdzie kupie taniej materiał na koniny. Po co magazynować????? kupić i budowac...wat bedzie większy:))) pieniadze urosną do maja na koncie )) co do czesci kominowych:) jedziemy po całosci z Castoramy Pozdrawiam Gosiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mymysteryy 21.10.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 witam.budowe zaczynam w maju ale dzisiaj chciałabym kupić porotherm , czy wiecie coś o składzie budowlanym w jaworznie , który by tyle czasu przemagazynował materiał .Gdzie kupie taniej materiał na koniny. Wszystkie akcesoria na dach (w tym na kominy) kupowaliśmy w Teksie w Mysłowicach. Przy tak dużym zamówieniu dali wtedy dobrą cenę. Materiał na ściany (Ytong) kupowałam w Remgipsie i bez problemu przechowywali mi go do czasu kiedy był mi potrzebny (w sumie dowozili go na budowę etapami w przeciągu kilku miesięcy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petervdo 03.11.2010 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 jakie biuro projektowe w Jaworznie lub okolicach możecie polecić ?adaptacja projektu z dodaniem piwnicy i oczywiście wszystko co do pozwolenia trzeba (projekty przyłączy itd...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjakob 09.11.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 jakie biuro projektowe w Jaworznie lub okolicach możecie polecić ? adaptacja projektu z dodaniem piwnicy i oczywiście wszystko co do pozwolenia trzeba (projekty przyłączy itd...) Architraw, 603 373 483 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 10.11.2010 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 W Tychach polecam "Ms Design", 32 3276307 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petervdo 10.11.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 oj chyba za szybki jestem zleciłem w konstruktor z chrzanowa .. dużo robili w Jaworznie i ofertę myślę, że przyzwoitą zaproponowała pani architekt czu jakieś sprawdzone ekipy do wybudowania piwnicy ze stropem ktoś z naszego rejonu może polecić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 16.11.2010 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Petervdo w takim razie mam nadzieję, że trafisz lepiej niż ja, bo osiedle domów, na którym mam zamiar zamieszkać kiedyś też budowane wg projektu tegoż biura i... powiem Ci, że gdyby ode mnie mogło w tej sprawie cokolwiek zależeć, to NIGDY W ŻYCIU. Może dla indywidualnych (czyt. patrzących na ręce i upierających się przy swoim) bardziej się starają. Ja w każdym bądź razie na pewno nie skorzystam z ich oferty nigdy więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petervdo 16.11.2010 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Petervdo w takim razie mam nadzieję, że trafisz lepiej niż ja, bo osiedle domów, na którym mam zamiar zamieszkać kiedyś też budowane wg projektu tegoż biura i... powiem Ci, że gdyby ode mnie mogło w tej sprawie cokolwiek zależeć, to NIGDY W ŻYCIU. Może dla indywidualnych (czyt. patrzących na ręce i upierających się przy swoim) bardziej się starają. Ja w każdym bądź razie na pewno nie skorzystam z ich oferty nigdy więcej. a które osiedle ? i jakie problemy ? my zleciliśmy indywidualny na podstawie projektu, który na pasował .. zobaczymy co i jak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 22.11.2010 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Odpowiedź poszła na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b2211 24.11.2010 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Szukam dobrego kierownika budowy powiat Chrzanowski liczy się doświadczenie i cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GMZ 01.12.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esperanca 02.12.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Witam Poszukuję ekipy do wykończenia poddasza. ( Ocieplenie + płyty) Mogę polecić z czystym sumieniem, bo są świetni! Nie będę się obrazała, że w tej grupie nikt mi jeszcze nie chciał pomóc. Na priv - tylko najpierw niech skończą u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esperanca 02.12.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Szukam dobrego kierownika budowy powiat Chrzanowski liczy się doświadczenie i cena Zależy czego od kiera oczekujesz? Wypełniania ksiegi czarów, czy bywania na budowie czasem, albo często ( w co nie wierzę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts