docent161 09.01.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Każdy hydraulik ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
passat222 10.01.2010 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 ,a mógłby ktoś polecić kogoś sprawdzonego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melquiades 20.01.2010 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Witam wszystkich budujących w okolicy Wadowic. Fajnie, że jest miejsce na tym forum, gdzie można wymienić się informacjami dot. budowy w naszym regionie. My z żoną planujemy ruszyć z budową czerwiec/lipec wg projektu Modrzyk z pracowni Archeton. Prosty w budowie domek. Działka już jest w Witanowicach (piękny widok na Babią). Teraz jestem na etapie poszukiwania firmy, która zrealizuje budowę do stanu surowego przykrytego. oj trudne to rozmowy trudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docent161 20.01.2010 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Ach witam ziomala A gdzie to w Witanowicach ?- bo Ja na Radwanach HiHi Mam namiar na firmę dla \Ciebie. pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melquiades 21.01.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Ach witam ziomala A gdzie to w Witanowicach ?- bo Ja na Radwanach HiHi Mam namiar na firmę dla \Ciebie. pozdrowionka prawe sąsiad My nad cmentarzem Co to za firma?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docent161 24.01.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Tzn . Pod dębem ? Firma jest z Frydrychowic p. Płonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zgal1 26.01.2010 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Witam czy ktoś zna firmę PATBUD Dariusza Myśliwca, czy warto nawiązywać z nimi współpracę. Bardzo proszę o informację, może być na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rysiekf 28.01.2010 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Proszę podajcie namiary na sprawdzone firmy od co , kanalizacji, wody z okolic Wadowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rysiekf 09.02.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Czy nikt z Was nie robił co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hoholk44 08.06.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Przyłącze wodne i kanalizacyjne robił mi Mieczysław Stybak można go wygoogolać. Szybko i sprawnie. Same instalacje wewnątrz budynku robiła mi firma Interkoma z Andrychowa. Wiem że trochę późno odpowiadam ale może ktoś inny skorzysta. Jak tam Wasze budowy, na jakim etapie jesteście ? U mnie zrobione instalacje, tynki i wylewki. Zabieramy się za elewacje, taras i gładzie. Już bliżej niż dalej do końca budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docent161 16.06.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Heh ! my już od stycznia mieszkamy i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
superelmirka 01.12.2010 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Ja zas jestem na etpaie poszukiwania ekipy budowlanej i kierownika, jesli ktos ma namiary na sprawdzona ekipe to prosze o kontakt. Dzilaka okolice Andrychowa - Wadowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tojato 29.01.2011 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 WitamCzy ktoś może polecić ekipę od tynków wewnętrznych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ledrian 17.02.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Nie polecam architekta Kucharskiego z Wadowic prowadzi firmę Zespół usług projektowych (Wojtyłów 14), najpierw wyciągnął pieniądze,a potem nie można się było doprosić o skończenie. Po prostu masakra z taka firmą, do tego nic nie wie, jak się sprawy toczą, a jak się go pyta to potrafi powiedzieć żeby mu głowy nie zawracać. Po prostu gorzej chyba nie można trafić partacze i tyle, tylko człowiek mądrzeje jak zapłacił już za wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DoraMichal 22.02.2011 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Witam wszystkich,starujemy z budową k. Andrychowa. Czy ktoś dysponuje namiarami na tanie deski do szalunków i stropu, pełną cegłę i niedrogi a dobry beton??Będę wdzieczny za podpowiedzi, w razie czego służę namiarami na bloczki bet., tanie pustaki wienerbergera i stal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikuś 21.03.2011 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Witam nowych budowlańców, Co do architekta Kucharskiego kiedyś już pisałam o nim, dla przestrogi i dla potomnych, wtedy dostało mi się za to że jestem nowa nie mogę wystawić negatywnych opini . Niestety Ten Pan tak pracuje, pozwolenie załatwić załatwi niestety jakim kosztem (stracone pieniądze i nerwy) to wiemy tylko my "szczęśliwcy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikuś 24.03.2011 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 DoraMichal my kupowaliśmy beton w Smolbecie w Witanowicach, wtedy (2 lata temu) był najtańszy a i kontakt i obsługa OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pir 03.04.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Witam, przyjmę ziemię, gruz - Brzeźnica. Jeśli ma ktoś na zbyciu czekam na telefon: 601-942-186 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK1719505197 17.04.2011 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Mam pytanie odnośnie hurtowni budowlanych. Jakie hurtownie polecacie z jakich jesteście zadowoleni gdzie jest najtaniej a jakimi nawet głowy sobie nie zawracać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pir 17.04.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Najlepiej zrobić sobie w kilku najbliższych mały rekonesans (dowóz drobnych zamówień z daleka jest bez sensu), zebrać telefony do decyzyjnych w sprawie ceny osób i dzwonić z każdą sprawą - sprawdzając ceny. Ja korzystam z kilku najbliższych i zawsze znajdę w miarę dobrą cenę. Sporadycznie korzystam z innych, gdy Ci z którymi współpracuję nie mają danego towaru lub mają zbyt wygórowaną cenę... Nie ukrywam, że dzwonię do kilku na raz - więc resztę załatwia konkurencja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts