katka 05.05.2011 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Poszukuje sprawdzonego i polecanego Geodetę do zrobienia mapki do celów projektowych. Wadowice lub okolice (działkę mam w gminie Brzeźnica). Będę bardzo wdzięczna za namiary. A tak przy okazji ile płaciliście za taka mapkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pir 05.05.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Poszukuje sprawdzonego i polecanego Geodetę do zrobienia mapki do celów projektowych. Wadowice lub okolice (działkę mam w gminie Brzeźnica). Będę bardzo wdzięczna za namiary. A tak przy okazji ile płaciliście za taka mapkę? Przesłałem Ci dane na PW. Cena w zeszłym roku 800,00 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katka 06.05.2011 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Przesłałem Ci dane na PW. Cena w zeszłym roku 800,00 zł. Wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulab 17.05.2011 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Sprzedam działkę budowlaną (w części rolna) w miejscowości IZDEBNIK pow. 27,30 arów (z możliwością podziału na mniejszą ). Działka z widokiem na Babią Górę i Lanckoronę. Na działce znajduje się linia energetyczna, gazowa w najbliższym czasie wodna. Okolica piękna i spokojna - dojazd asfaltowy. POLECAM kontakt tel. 501 047 911 lub 691332560 , IzdebnikZainteresowanym mogę przesłać zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DoraMichal 03.06.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Witam, czy ktoś może wie, gdzie kupić studzienki rewizyjne drenażowe (poza allegro)??? Poszukuję też użuwanych stempli (2,8m) i namiarów na pełną cegłę na komin. Nikuś dzięki za namiary na beton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beli 05.06.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 witam wszystkich budujących . ja buduję w Andrychowie jestem na etapie szczytów na drugiej dece.poszukuję ekipy do postawienia i przykrycia dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pir 08.06.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Witam, chętnie przyjmę ziemię z wykopów - jeżeli ktoś ma za dużo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
becia_01 09.06.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 witajcie poszukuje namiarów na tani i dobr tartak Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beli 12.06.2011 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 gdzie w okolicy najtaniej kupię dachówkę roben interesuje mnie fleming czarnobrązowy glazurowany biorę też pod uwagę tondach hollenderka czarna glazura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikuś 17.06.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Witajcie, Nie wiem jak dzisiaj ale dwa lata temu kupowaliśmy dachówki w Padon na ul. Gotowizna w Wadowicach, dobre ceny i obsługa ok, nie było żadnego problemu polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rysiekf 18.06.2011 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 Witam, Poszukuję czarnej ziemi do ogrodu( Zawoja).Proszę o namiary gdzie mogę dostać czystą ziemię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DoraMichal 22.06.2011 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Witam, odkupię stemple używane o dł. 2,40 - 2,80m, najlepiej okol. Andrychowa, tel. 507-188-030. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beli 29.06.2011 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 sprzedam stemple ok 150 szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nawi 29.06.2011 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Witam i dołączam do grona (ale u mnie dopiero formalności)...Kogo polecacie do adaptacji projektu (sprawdzonego i "atrakcyjnego cenowo"). Jeśli korzystacie/korzystaliście z biur to ile wyniosła was usługa? Czytałam przestrogi przed p. Kucharskim. Inne sugestie?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowal22 04.07.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Witam, poszukuje ziemi do wyrównania działki, najlepiej humus- Klecza Dolna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziggydi 19.08.2011 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 witam poszukuje ekipy, która muruje systemem porotherm dryfix. może ktoś już budowal tym systemem i ma kogoś do polecenia? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rysiekf 12.09.2011 03:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Witam, Poszukuję sprawdzonej osoby do wycyklinowania i pomalowania parkietu.Będę wdzięczny za przekazane namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikuś 22.09.2011 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Witam, Poszukuję sprawdzonej osoby do wycyklinowania i pomalowania parkietu. Będę wdzięczny za przekazane namiary. Witaj, wiadomość wysyłam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dumaxxxnt 14.02.2012 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Witam Jeżeli ktoś będzie zainteresowany nowoczesnym i energooszczędnym systemem grzewczym dla domu to zapraszam do kontaktu [email protected]Informację do poczytania na temat systemu http://www.sztuka-ogrzewania.pl Istnieje również (po wcześniejszym umówieniu) zobaczenia wykonanej instalacji, gdzie dodatkowo można porozmawiać z właścicielem inwestycji i wypytać się jak wyglądała współpraca. Oferujemy darmową wycenę więc nic Cię nie kosztuje sprawdzenie ile ten system kosztuje dla Twojego domu.półpraca. Oferujemy darmową wycenę więc nic Cię nie kosztuje sprawdzenie ile ten system kosztuje dla Twojego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rysiekf 21.06.2012 02:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Poszukuję sprawdzonej ekipy do budowy garażu 6x7 w Zawoi.Możecie kogoś polecic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts