rysiekf 24.06.2012 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Szukam kowala do zrobienia balustrady oraz bram wjazdowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DoraMichal 26.07.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Witam!Szukam wykonawcy tarasu drewnianego w domu jednorodzinnym. Taras o wymiarach 3x4m na podbudowie drewnianej ze schodkami. Ma ktoś może namiary na sprawdzonego cieślę/stolarza, który zajmuje się tarasami?Teren wykonania to Wieprz k. Andrychowa. Mój telefon: 507188030. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katka 17.09.2013 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Poszukuje sprawdzonej firmy do prac ziemnych, zrobienia wjazdu na działkę i utwardzonej drogi. Okolice Skawina do Wadowic. Proszę o jakieś namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rysiekf 23.03.2014 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Szukam sprawdzonej firmy do prac ziemnych w Zawoi:-korytowanie -utwardzenie terenu-układanie kostki brukowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazuch 11.03.2016 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 Szukam kogoś kogoś z okolic Wadowic kto stosuje piec na pelety. Czy jest zadowolony, jak zużycie, jaki cena pieca itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nitka_dom 08.05.2016 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 Witam, będę budować dom w okolicach Andrychowa i potrzebuję zdobyć informacje na temat architekta godnego polecenia. Nie jestem z tego terenu i nie znam architektów. A architekci z mojego obszaru nie chcą pracować dla Wadowic. Ciekawe dlaczego? Mniejsza o to. Muszę znaleźć kogoś godnego zaufania, kto później będzie nadzorował budowę, aby wszystko było w porządku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VOLPATO 29.05.2016 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2016 Witam, będę budować dom w okolicach Andrychowa i potrzebuję zdobyć informacje na temat architekta godnego polecenia. Nie jestem z tego terenu i nie znam architektów. A architekci z mojego obszaru nie chcą pracować dla Wadowic. Ciekawe dlaczego? Mniejsza o to. Muszę znaleźć kogoś godnego zaufania, kto później będzie nadzorował budowę, aby wszystko było w porządku. Pozdrawiam Witam, ja zakończyłem sprawy papierowe, właśnie dostałem pozwolenie na budowę w okolicy Wadowic. Sprawy projektowe przyłącza itp prowadził mi Projektant z Krakowa, Wojciech Marzec (tel. 694 157 879). Jestem zadowolony z tępa prac, jakości, ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts