Heath 14.12.2005 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Witam, czas na reaktywację grupy Płockiej. Proszę się wpisywać, nie wierzę że jestem sam na forum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radomik 29.01.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kryspin 03.08.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Witam witam i o Płock pytam!! Są tutaj budowlańcy z płocka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radomik 03.08.2006 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 ...no to jest nas trzech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kryspin 04.08.2006 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 patrząc na rozmiar forum to nas trzech to jak wymierający gatunek radomik - co budujesz i w jakim stanie jesteś - znaczy się twoja budowa a zresztą a ty w jakim?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radomik 05.08.2006 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 patrząc na rozmiar forum to nas trzech to jak wymierający gatunek radomik - co budujesz i w jakim stanie jesteś - znaczy się twoja budowa a zresztą a ty w jakim?? dom z garazem, stan surowy otwarty a ja w bardzo zadowalającym - skończyli mi robić dach i wyszło przepięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 06.08.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Heja, Radomik, czy dachu nie robił ci Andrzej N. z Sierpca? Mi też proponuje zamiast elemetów gotowych blachę - i chwała mu za to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radomik 06.08.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 miałem kłaść blachę, koncepcja się zmieniła, po noclegu w dzień deszczowy na poddaszu blaszanym - na dachówkę betonową, a położyłem ostatecznie ceramikę.dach zrobił mi p.Marek B. - suuuuppppeeerrr ekipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 06.08.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Ja też kładę ceramikę - jutro zaczynam, mam nadzieję że pogoda pozwoli.Chyba jesteśmy na podobnym etapie. Jak finanse pozwolą, będę poszukiwał niedługo sprawdzonej ekipy od tynków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 06.08.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 patrząc na rozmiar forum to nas trzech to jak wymierający gatunek a mi tu jeszcze brakuje co namniej trzech osób... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radomik 06.08.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 jest jeszcze paru ale nie raczą zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 07.08.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Radomik, masz może jakieś wiadomości nt. gazu i kanalizacji w Brwilnie? Miało być w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kryspin 07.08.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 patrząc na rozmiar forum to nas trzech to jak wymierający gatunek a mi tu jeszcze brakuje co namniej trzech osób... kogo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 07.08.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Cypka i jakiś dwóch koleżanek, nie pamiętam nicków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 07.08.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 witam jeśli mogę to wspomogę grupe Płocka bo pochodze "raczej z tych" okolic Gostynin. Jednak dom w Warszawie postawiłem ale wspieram Was mocno bo byc może przyjdzie czas na stawianie domu w rodzinnych sronach a pewnie prędzej generalnego remontu czegoś co domem się stanie za jakiś czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radomik 07.08.2006 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Radomik, masz może jakieś wiadomości nt. gazu i kanalizacji w ........? Miało być w tym roku miało być to fakt, ale żyjemy w Polsce - gdzieś tam w iinej dzielnicy buduje sie jakis poseł z samoobrony i gmina wszystkie siły rzuciła właśnie tam do niego. Tak słyszałem już od wielu ludzi. (i pewnie tak jest - niestety Q.... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 08.08.2006 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Ja tez tak słyszałem. I miało to być podobno gdzieś koło mnie Ale nic się nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kryspin 08.08.2006 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 no tak czemu nie jestem zdziwiony może dlatego że mieszkam w Polsce Morelowa w Imielnicy także szybciutko się zamieniła na asfaltową z chodnikiem od kiedy mieszka tam Milewski W Maszewie Dużym nie ma większego problemu z kanalizacją (podprowadzenie przez gminę) ale jest problem z ludżmi, nie dzielą działek, nie chcą i qurna nie ma którędy położyć rurociągu... heh.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kryspin 08.08.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Mapa gdzie się budujecie?? Kryspin - Maszewo Duże .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 08.08.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts