st_ella 21.10.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 ojej! mamy Trzecia stronę!! jak my pędzimy To zagadam i ja... Zimno, mokro i ... z budowy d..a. O tyle mogę napisać . Stelko... koło nas tereny bardziej rolnicze i raczej nie ma działek budowlanych, a rolę skupują okoliczni obszarnicy . Byłam natomiast wczoraj w okolicach Liszyna, szukałam tartaku, na większości płotów wisiały kartki sprzedam dzialki. Czy tanio nie wiem.... ale okolica urokliwa.... ale mi chodzi właśnie o 1 ha rolnej a Liszyno piękne ale drogie dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
erpatre 23.10.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 (...) Byłam natomiast wczoraj w okolicach Liszyna, szukałam tartaku, na większości płotów wisiały kartki sprzedam dzialki. Czy tanio nie wiem.... ale okolica urokliwa.... Tak to prawda, okolica urokliwa - łąki, lasy, Wisła blisko ( w sumie aż za blisko, przecież to formalnie teren zalewowy). Ale jest jedna rzecz, która wymaga zaznaczenia choć mnie już nie wzrusza, bo nic nie poradzę oprócz doraźnej i skazanej na porażkę walki - K O M A R Y !! Koleżka mój też szukał tu działki i zrezygnował jak kiedyś wysiadł z auta żeby obejrzeć ciekawe miejsce - atak krwiopijców zmusił go do ucieczki.. A tartak niewielki ale jest - p. Wróblewski ratował mi w zeszłym roku skórę jak zbrakło czegoś drzewiennego na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.10.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Tak to prawda, okolica urokliwa - łąki, lasy, Wisła blisko ( w sumie aż za blisko, przecież to formalnie teren zalewowy). Ale jest jedna rzecz, która wymaga zaznaczenia choć mnie już nie wzrusza, bo nic nie poradzę oprócz doraźnej i skazanej na porażkę walki - K O M A R Y !! Koleżka mój też szukał tu działki i zrezygnował jak kiedyś wysiadł z auta żeby obejrzeć ciekawe miejsce - atak krwiopijców zmusił go do ucieczki.. A wielkiej wody się nie boicie Domów tam jak mrówków A komary to są wszędzie, u nas dodatkową atrakcją są końskie muchy, to chyba przez bliskość zwierząt... albo... nie wiem dlaczego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommko 23.10.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 gadu, gadu, gadka powoli zaczyna się budować (w myślach) chatka a tak poważnmie, szukam niedrogiej żwirowni (piasek) i betoniarni moze ktoś podać jakieś namiary - najlepiej od strony podolszyc, bo będę się budował w Radzanowie i może coś uda się zaoszczędzić na transporcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.10.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Fiu, fiu ... do Radzanowa to nawet blisko mamy . Z betonem jest problem, bo w okolicach Płocka jest cholernie drogi. My braliśmy z Wixbudu. Piasek, w Barcikowie 220 zeta za tatrę do nas, więc do Ciebie nie powinno być dużo drożej, lub u... chyba Kwiatkowskiego... wizytówki w Pik-u, jakoś tanio było, ale nie pamiętam dokładnie ile, nie chcę wprowadzać w błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommko 30.10.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 i pozwolenie na budowę uzyskano pogoda sie poprawiła mozna przygotowywać teren i do dzieła, oby Złota Polska jesień trwała jak najdłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 30.10.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 i pozwolenie na budowę uzyskano pogoda sie poprawiła mozna przygotowywać teren i do dzieła, oby Złota Polska jesień trwała jak najdłużej gratuluje, to do dzieła! i informuj jak idzie praca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 31.10.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 i pozwolenie na budowę uzyskano pogoda sie poprawiła mozna przygotowywać teren i do dzieła, oby Złota Polska jesień trwała jak najdłużej całe złoto spadło już z drzew, a dziś było -5 . My zbieramy się raczej do snu zimowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.11.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Podciągam, bo spadniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 03.11.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 hm....... a można jeszcze bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.11.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Bywam często więc pilnuję, jak jest tak druga - trzecia od dołu to podciągam , ale rozkręcić to się chyba nie da . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 03.11.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 serio my nie jestesmy "malomowni" NIEMI brzmi lepiej nie wiem dlaczego sie tak dzieje inne grupy sa bardzo rozgadane a my......... moze chociaz napiszcie co sie w plocku dzieje bo ja nie wiem otorzyli juz galerie bo ciekawa jestem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.11.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Jeśli chodzi Ci o tą na przeciwko już istniejącej to nie i pewnie prędko nie otworzą. Mój znajomy tam pracuje i mówił, że jakoś mało chętnych mają... kryzys czy co??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 03.11.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 nie chodzi mi o ta blisko nomi czy starego championa jak wolisz ona mial chyba byc otwarta jako druga a w wisle to tez slyszalam ze kiepsko moja przyjaciółka tam pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.11.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Tamtej nie znam... ja chyba z pięć razy w Płocku byłam... w sprawach papierkologicznych ... z naszej strony to wisła właśnie i to coś co się na przeciwko buduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 03.11.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 aha to rzadko bywasz w plocku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommko 04.11.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 na nowe galerie to szybko nie ma co liczyć a faktem jest, że mało nas pisze i nie wielu odpisuje u mnie powoli ruszyli, ciekawe jak będzie dalej - wszystko zależy od pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 04.11.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 na nowe galerie to szybko nie ma co liczyć a faktem jest, że mało nas pisze i nie wielu odpisuje u mnie powoli ruszyli, ciekawe jak będzie dalej - wszystko zależy od pogody a ja myślalam ze ja otworza jakos teraz hmm... trudno tommko nie zgodze sie z toba do konca ja bym to ujela tak malo nas pisze a jesli juz to NIKT nie odpisuje to pochwal sie co juz zrobiłeś! moze dziennik założysz?jaki domek budujesz bo nie kojarzę czy pisałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
st_ella 05.11.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Jestem i ja zamilłam na czas jakiś... nie wiem co mam pisać u architekta jeszcze nie byłam nie dzwoniłam czekam.. czekam...czekam... nie chodzi mi o ta blisko nomi czy starego championa jak wolisz ona mial chyba byc otwarta jako druga a w wisle to tez slyszalam ze kiepsko moja przyjaciółka tam pracuje no ztymi galeriami to krucho... Wisłę otworzyli i tam taka mała porazka jest sklepów mnóstwo a ubrać sie nie ma gdzie czekałąm na galerię MOSTY (czy magnolia czy jak ją zwał) koło ex Championa i nici... a miałabym tak bisko wiec..chyba wybiorę sie na zakupy do Warszawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.11.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 malo nas pisze a jesli juz to NIKT nie odpisuje A ja to NIKT????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts