tommko 05.11.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 na nowe galerie to szybko nie ma co liczyć a faktem jest, że mało nas pisze i nie wielu odpisuje u mnie powoli ruszyli, ciekawe jak będzie dalej - wszystko zależy od pogody a ja myślalam ze ja otworza jakos teraz hmm... trudno tommko nie zgodze sie z toba do konca ja bym to ujela tak malo nas pisze a jesli juz to NIKT nie odpisuje to pochwal sie co juz zrobiłeś! moze dziennik założysz?jaki domek budujesz bo nie kojarzę czy pisałeś spokojnie będę opisywał jak coś będzie widać na razie to majstry biegają po błotku i wodzie w wykopie, hehehe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 05.11.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 malo nas pisze a jesli juz to NIKT nie odpisuje A ja to NIKT????????????? tak masz racje teraz już się odzywasz i mam nadzieje że tak pozostanie! chciałam tylko delikatnie poskarżyć się bo napisałam jakiś czas temu że u nas już strop zalany bo się cieszyłam że kolejny etap budowy się skończył a wszyscy mnie olali !! ((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.11.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 To Ty nie wiesz, że strop trzeba olewać , czy polewać... jakoś tak Tutaj faktycznie niemrawo jakoś, ale przecież masz dziennik... komentarze... już idę nadrabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
erpatre 10.11.2009 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 To Ty nie wiesz, że strop trzeba olewać , czy polewać... jakoś tak Bo strop to trza szalować a nie .. Z innej bajki: co prawda właśnie zakopałem swoje ale jak to jest, że gdzie nie spytałem po znajomych budujących się w okolicach naszych pięknych to szambo (betonowe, szczelne też ) tylko z Radomia i okolic ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.11.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 A bo tam jest zagłębie szambowe.... a jak konkurencja duża to ceny wiadomo jakie... i dlatego większość Polaków ma szambo z Radomia bądź okolic Ps. ja tam stropu szalować nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 14.11.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 A bo tam jest zagłębie szambowe.... a jak konkurencja duża to ceny wiadomo jakie... i dlatego większość Polaków ma szambo z Radomia bądź okolic Ps. ja tam stropu szalować nie będę hm..... o co będziesz robić z tym stropem jeśli można wiedzieć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.11.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Terivy się nie szaluje, ino wieniec dookoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
erpatre 23.11.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Coś ucichli pod-Płocczanie .. Podpowiedzcie jak z sukcesem przebrnąć przez formalne zakończenie bałaganu budowlanego - jaki papierek z czyją pieczątką do kogo zanieść ?? Aha - jak wygląda sprawa zameldowania w gm. Słupno? Co potrzeba? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
st_ella 07.12.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Coś ucichli pod-Płocczanie .. Podpowiedzcie jak z sukcesem przebrnąć przez formalne zakończenie bałaganu budowlanego - jaki papierek z czyją pieczątką do kogo zanieść ?? Aha - jak wygląda sprawa zameldowania w gm. Słupno? Co potrzeba? Dzięki o Witam starego znajomego ze zdjęcia poznaję ze się znamy mam nadzieję ze Małżonka i Synek maja się dobrze Wasz projekt domu mnie się bardzo podoba.. A może Panie P. wie Pan czy w Liszynie jakiś ładny kawałek ziemi na sprzedanie jest? najlepiej pod lasem pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.12.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 St_ella wystarczy się przejechać... na co drugim płocie tabliczki o sprzedaży działek... widziałam jak zbłądziliśmy w te rejony... erpatre jeszcze się nie meldowałam w Słupnie, ale to chyba standardowo... papiórek z odbiorem technicznym budynku i nadanie numerku, ale to z gminy od geodety... no i dowód Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
st_ella 28.04.2010 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 ..ale tu cichutko.... dzięki arctica... ja na razie siedze ciuchutko... aby zrzucić na Was bombę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommko 03.05.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 i jak ożywimy temacik zima minęłą, roboty ruszyły to może w Płocku i okolicach czas na budowlaną pobudkę. Mam pytanko, macie namiary na kogoś kto kładzie tynki cementowo - wapienne ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
st_ella 06.05.2010 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 ....jakoś sie starałam rozruszać temat ale płock zamilkł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdullka 11.05.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Witam wszystkich budujących w Płocku i okolicach! Dołączam do tej grupki, bo temat budowy dla mnie i męża zbliża się wielkimi krokami. W tym roku zaczynamy budowę Benedykta III (MG Projekt) w Borowiczkach. Nas na początek czeka zrobienie podziału i przepisanie działki, a potem reszta papierologii i pierwsze wbicie łopaty Mam nadzieję, że płockie urzędy pomogą to szybko załatwić. A może ktoś z was już dzielił i/lub przepisywał działkę w Płocku? Macie jakieś spostrzeżenia? Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PR 16.05.2010 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Witam My już mamy pozwolenie na budowę i ruszamy z pracami, narazie fundamenty.Pozdarwiam wszytkich z grupy Płock i okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 25.05.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Witam My już mamy pozwolenie na budowę i ruszamy z pracami, narazie fundamenty. Pozdarwiam wszytkich z grupy Płock i okolice hej widzę że ktoś odświeżył ten wątek życzę powodzenia no i zakładaj dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
st_ella 27.05.2010 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Witam My już mamy pozwolenie na budowę i ruszamy z pracami, narazie fundamenty. Pozdarwiam wszytkich z grupy Płock i okolice tak i czekamy na Twój dziennik budowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wieczor69 14.07.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Witajcie!- pragne do Was dołączyc. Jestem z Gąbina i zamierzam w tym roku zacząc.U mnie na działce trwaja prace wyruwnujaco sprzątające. Wycinka starego sadu i wyrownywanie terenu.Mam nadzieje ze w tym roku zaczne... Projekt "pod jarząbem" Archonu lub Virgo 2-DD.pozdrowionka.Czy ktos jest moze z tej strony Wisły?Martinez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
omnic 14.08.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 Witajcie. Ja również zamierzam się budować pod Płockiem. Niestety zapał mam coraz mniejszy. Od kilku miesięcy szukam działki i nie mogę znaleźć odpowiedniej Prawie się zdecydowałem na działkę w Cekanowie, ale niestety wjazd od południa trochę mnie odstrasza. Fajna działka jest w Liszynie, ale boję się powodzi. Najfajniejsze działki znalazłem w Dzierząznej. Tanie i ładnie położone, ale tam przeraża mnie odludzie. W lato i w dzień jest uroczo,ale przejechanie 3 km przez las nocą robi ponure wrażenie. Do tego brak autobusu, gmina Nowy Duninów biedna i niezbyt przyjazna. Chyba jestem zbyt wymagający , ale będę musiał podjąć jakąś decyzję. Ciężko jest wydać 150 czy 200 tys zł za kawałek ziemi, z którego nie jestem do końca zadowolony. Może w waszym sąsiedztwie są jakieś fajne działki na sprzedaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PR 22.09.2010 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 hallo, czy ktoś tu jeszcze zagląda??? My zaczynamy stawiać ściany, i przed zimą chcemy zdążyć z dachem . A dobrze by było aby zima nie nadeszła za szybko w tym roku....najlepiej w styczniu.A jak sytuacja u innych płockich i pod płockich budowniczych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts