paula8122 25.11.2010 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Witam,jeśli szukacie sprawdzonego fachowca od wykończeniówki oraz płytek mogę podać numer tel i zdjęcia na maila. [email protected] 609 298 920 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pdanny7 03.01.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 witam wszystkich.Planuje zaczac budowe upragnionego domku na wiosne ,prosze o pomoc i jakies namiary na solodna firme budowlana Z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk.alleremont.pl 04.01.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 hej Panowie i Panie Chyba jestem jedynym usługodawcą remontowo- budowlanym z płocka na tym forum ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk.alleremont.pl 10.01.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Jak tam dzieje sie tu coś jest tu kto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
omnic 23.01.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Kupiłem działkę w Cekanowie, gm. Słupno. Wszystkie media są w drodze przy działce. Ile czasu czekaliście na warunki przyłączenia prądu, gazu i wody/kanalizacji? Ile czekaliście na pozwolenie na budowę? Ile czekaliście na utworzenie i wpis do księgi wieczystej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk.alleremont.pl 31.01.2011 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Kupiłem działkę w Cekanowie, gm. Słupno. Wszystkie media są w drodze przy działce. Ile czasu czekaliście na warunki przyłączenia prądu, gazu i wody/kanalizacji? Ile czekaliście na pozwolenie na budowę? Ile czekaliście na utworzenie i wpis do księgi wieczystej? No to gratuluje może po sąsiedzku jakoś jesteśmy bo ja mam działkę w okolicach cegielnianej. Z tego co pamiętam wszystko zależy od gminy ale gmina Słupno jest dosyć prężnie działającym organem Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PR 16.04.2011 04:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 WitamOd ostatniego wpisu w grupie minęło ponad 2 miesiace wiec postanowiełem podnieść g. Płocką troche do góry.U nas budowa pełną para, aktualnie zakończone tynki , teraz zaczynamy instlację a potem posadzkiPs.Czy ktoś poleci mi sprawdzoną ekipę od wylewek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilff 26.05.2011 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Witam wszystkich. Właśnie zaczynam budowę w BRWILNIE i już pod górkę. Czemu budowlańcy są tak niesłowi :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilff 26.05.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 *niesłowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
W-P 19.12.2011 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Witam, jestem tu nowy:) zaczynam właśnie zabiegi prowadzące do budowy domu:) i obecnie poszukuję sprawdzonej i solidnej ekipy do budowy domu z bali ewentualnie domu szkieletowego. Jestem z Czerwińska ale będę też wdzięczny za info o ekipach z innych stron... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy61 01.02.2012 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Jeśli jesteś dalej zainteresowany, to daj znak na tym forum, u nas budowa właśnie trwa. Firma rozpoczęła roboty 1,5 miesiąca przed terminem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adki 06.03.2012 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Witam WszystkichDziś dołączamy do grupy budujących. Kupiliśmy działkę w Słupnie, projekt wybrany http://gotowe-projekty-domow.pl/dn_altea_2m.htmDługo czekaliście na pozwolenie budowy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek2011 12.03.2012 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Sprzedam przyczepę kempingową, Przyczepka 3/4 osobowa idealna dla ekipy budowlanej. W pełni sprawna z działającymi lodówką, kuchenką.Do obejrzenia w Marianowie koło Leszna. Wojtek504166524 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radomik 30.11.2012 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 cześć budowniczy płockich i podpłockich hacjend Zaniedbałem "wycieczki" po forum, bardzo bardzo. Zima idzie, to więcej czasu na necie.Przypomnę, że jestem z Brwilna. Jak się macie? Mieszkacie już czy jak? kamilff gdzie tworzysz? Bliżej Murzynowa, czy Maszewa? Heath gdzieś ty się podział? pozdrówka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiupl 16.12.2012 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Witam serdecznie.Nasz dom budujemy w ok. Gąbina. W chwili obecnej SSO. Po zimie w planach mamy okna, elektryka, tynki wew i docieplenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teka 19.02.2013 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 WitamWykonujemy posadzki maszynowoZapraszam do obejrzenia naszego filmu na http://www.posadzkiplock-teka.pl,albo na youtube Pamietajcie,że zawsze na chudziakach,czy stropach macie różnice w poziomach.Średnio na 100m2 jest to 2-5cm.Te różnice trzeba zniwelować(sprawdzić za pomocą niwelatora),jeszcze przed kupnem styropianu,czy wejściem hydraulika,a nawet przed montażem drzwi wejściowych,balkonowych,by nie okazało się,że skrzydła ktore będą otwierały się do środka były na różnych wysokościach.Jak wiecie drzwi wstawiają pod belką,lub kładą na ławy które tez mogą mieć różnice.Grubości styropianów mogą się więc zmienić od zakladanych.To wszystko powinien posprawdzać posadzkarz,czy to ja ,czy ktoś inny Załóżmy,że-macie dwa balkony i np12cm od dołu skrzydła do stropu-zakładacie sobie,że dacie 4cm styropianu i 5cm wylewki-rozkładacie styropian ,kładziecie ogrzewanie podłogowe bez żadnych pomiarów-zostaje Wam 3luzu na panele np. co się może okazać ?-że różnicę na drzwach macie 2cm i już musimy trzymać się poziomu niżej założonych drzwi-w łazience macie ogrzewanie podłogowe na które powinno iść 6-7cm wylewki i Wasza łazienka jest 3,5cm wyżej niz poziom pod mierzonymi przez Was drzwiami co wtedy??Wasz poziom zmienił się o 3,5 cm+2cm(różnica na drzwiach) a położony styropian i podłogówka??? więc tak może być gdy nie przemyślicie tych sytuacji O czym pamiętać?-piasek musi byc przykryty zawsze przed deszczem,suchy,ostry,bez kamieni .Ze wzrostem W/C,czyli woda do cementu rośnie skurcz betonu-dobry piasek kosztuje min 20zł/t-nie każdy styropian się nadaje pod wylewkę-nie każdy cement nadaje się do wylewek-folia 0,2mm to,żadna hydroizolacja,szukajcie folii 0-4-0,5mm-jeśli będziecie kładli deskę klejoną ,lub parkiet podkład musi być mocny pod pracę drewna,czyli około 30% żwiru 2-8mm.Drewno pracuje i zerwie beton z 0-2mm.Naprawy dochodzą do 100zl/m2-nie bierzcie posadzkarzy którzy zrobią Waszą wylewkę na swoich materiałach,bo albo wyleją za cienko,albo będą sypać zbyt mało cementu-tynkarze muszą posprzątać po sobie głównie pod ścianami,żeby styropian nie prężył-po dodaniu kruszywa do betonu na ogrzewanie podłogowe beton dłużej trzyma ciepło,jest badziej zageszczony,trzy razy mocniejszy-jest jeszcze wiele ważnych spraw dotyczących posadzek osoby z którymi juz lata współpracujęKazik hydraulik 601753973Paweł tynki,elewacje,wykończeniówka.....budowa domów od A-Z 501139987Zbyszek domy drewniane 605219885Tadeusz Wożniak(Parkietkomplex na forum) 503046143piotrek piasek,kruszywa dostawca piasku na którym leję posadzki 510282032 To są wykonawcy których polecam i moge poręczyc na swoją odpowiedzialnośćPowołujcie sie na mnie,na Artura pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radomik 12.03.2013 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Fajna lista porad, szkoda że tak późno (6lat za późno) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 02.04.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Posadzki wylewki maszynowe woj. Mazowieckie - polecam firmę Teka posadzki, znam właściciela to bardzo rozsądna i odpowiedzialna osoba, współpracuje z nimi widziałem ich prace, jeżeli chodzi o posadzki maszynowe to szczerze polecam. Wiedzą jak wykonać mocne posadzki z kruszywem pod podłogi drewniane, parkiety, żywice itp. Firma godna polecania. Ich numer tel. 692-796-235 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolo12 05.01.2014 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 WitamPoszukuję namiaru na niedrogiego projektantabo jakoś żaden gotowiec nam nie podchodziz góry dziękuje Pozdrawiam kolo12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 15.01.2014 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 jeżeli potrzebujecie wykonać posadzki maszynowe polecam firmę Teka Telefon: 692-796-235 Naprawdę firma godna POLECENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts