Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Płock i okolice

mmr

Recommended Posts

• 3 months później...
  • Odpowiedzi 187
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam wszystkich,

prze całą budowę borykałem się z różnymi ekipami i wiem jak trudno jest znaleźć dobrego fachowca. Teraz, gdy skończyłem i robię już tylko drobne rzeczy trafiłem na ekipę z prawdziwego zdarzenia, szkoda że tak późno. Szczerze polecam, może ktoś skorzysta. Jest to P. Radek z okolic Staroźrebów tel 781 951 634. Człowiek młody, ale naprawdę umie robić, nie trzeba pilnować. Buduje również całe domy od podstaw . Do tego uczynny, gdy braknie czegoś wsiada w samochód i sam robi zakupy. Ceny umiarkowane.

• 5 weeks później...

Witam w grupie Płockiej :)

Znajdziecie mnie na forum, doradztwo-wykonanie,materiały na elewacje, hydroizolacje, jesteśmy z Sierpca, za chwilę przenosimy się do Grąbca (10km od Sierpca). Na dzien dzisiejszy wykonujemy elewacje jednoczesnie w: Chwaszczynie k. Gdanska, Otwocku, Majdanie k. Otwocka, Sierpcu, Siedlcach.

Bardzo chetnie wykonamy docieplenia nieco blizej :) czyli Płock i okolice.

Tu nie wyswietla sie moja stopka, wiec ja przekopiuje:

fighter1983

http://forum.muratordom.pl/images/mdom_statusicon/user-online.png

Lider FORUM (min. 2800)NAJLEPSZY DORADCA NA TYM FORUM!!!NAJPOŻYTECZNIEJSZY FORUMOWICZ od ZAWSZE

Fighter1983 sprzedaż i wykonanie elewacji na 8% VAT.Systemowo, umowa, gwarancja: DRYVIT, STO, CAPAROL.

Sprzedaz:Knauf,Austrotherm,Płyty PIR 0,022,XPS,Dryvit,STO,Caparol,Termoorganika.

Opinie o fighter1983 Poznaj opinie Forumowiczów i napisz swoją

Odwiedź mój profil na Facebook-u

Caparol w systemach docieplen, czy dobre moze byc jeszcze lepsze?

Izolacje pionowe fundmentow.

Kontakt: [email protected] 792030206

• 1 month później...
  • 11 months później...
  • 2 months później...
  • 1 month później...