radomik 23.06.2014 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Hallooo Grupa zachodni Płock i inni. Co słychać? Kiedy się spotykamy na wycieczce rowerowej np do Cierszewa? Pozdrówka i odezwać się proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamw2 08.10.2014 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Witam wszystkich,prze całą budowę borykałem się z różnymi ekipami i wiem jak trudno jest znaleźć dobrego fachowca. Teraz, gdy skończyłem i robię już tylko drobne rzeczy trafiłem na ekipę z prawdziwego zdarzenia, szkoda że tak późno. Szczerze polecam, może ktoś skorzysta. Jest to P. Radek z okolic Staroźrebów tel 781 951 634. Człowiek młody, ale naprawdę umie robić, nie trzeba pilnować. Buduje również całe domy od podstaw . Do tego uczynny, gdy braknie czegoś wsiada w samochód i sam robi zakupy. Ceny umiarkowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 06.11.2014 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Witam w grupie Płockiej Znajdziecie mnie na forum, doradztwo-wykonanie,materiały na elewacje, hydroizolacje, jesteśmy z Sierpca, za chwilę przenosimy się do Grąbca (10km od Sierpca). Na dzien dzisiejszy wykonujemy elewacje jednoczesnie w: Chwaszczynie k. Gdanska, Otwocku, Majdanie k. Otwocka, Sierpcu, Siedlcach. Bardzo chetnie wykonamy docieplenia nieco blizej czyli Płock i okolice. Tu nie wyswietla sie moja stopka, wiec ja przekopiuje: fighter1983 http://forum.muratordom.pl/images/mdom_statusicon/user-online.png Lider FORUM (min. 2800)NAJLEPSZY DORADCA NA TYM FORUM!!!NAJPOŻYTECZNIEJSZY FORUMOWICZ od ZAWSZE Fighter1983 sprzedaż i wykonanie elewacji na 8% VAT.Systemowo, umowa, gwarancja: DRYVIT, STO, CAPAROL. Sprzedaz:Knauf,Austrotherm,Płyty PIR 0,022,XPS,Dryvit,STO,Caparol,Termoorganika. Opinie o fighter1983 Poznaj opinie Forumowiczów i napisz swoją Odwiedź mój profil na Facebook-u Caparol w systemach docieplen, czy dobre moze byc jeszcze lepsze? Izolacje pionowe fundmentow. Kontakt: [email protected] 792030206 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przedstawiciel_HCH 15.12.2014 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Witam, Wszystkie osoby zainteresowane budową domku w 2015 roki, które chcą budować dom ekonomicznie, energooszczędne i ekologiczne proszę o kontakt 508 636 232 lub do dyskusji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarcinns 23.11.2015 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Witam Wszystkich. Czyżby wszyscy się już pobudowali w okolicach Płocka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 17.02.2016 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 Chciałbym polecić solidną firmę do posadzek maszynowych mixokretem, Solidny, uczciwy fachowiec. Polecany wielokrotnie na forum, nie bez powodu... Współpracuje z najlepszymi i polecam najlepszych. Zapraszam do skorzystania z usług firmy TEKA. http://posadzkiplock-teka.pl/ Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daniellos_ 21.03.2016 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Hej. nikt tu już pewnie nie zagląda, a może? Ja planuję w 2016 roku zacząć budowę. Jak już wbiję pierwszy szpadel w ziemię to dam zanć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmr 21.03.2016 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 odstąpię za niewielką opłatą proszek pur do ocieplenia podłogi fundamentów itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts