radomik 09.08.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 ............ ja też Bywałem na Morelowej bardzo często, stamtąd pochodzi moje pokrycie na dach. (firma BO--A) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 10.08.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Uwaga, dzisiaj grasuje nadzór budowlany. Sprawdzają tablice informacyjne i zgodność z projektem. U mnie już byli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kryspin 21.08.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 A co sprawdzali jeśli chodzi o zgodność z projektem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 21.08.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 U mnie byli akurat dekarze i niestety pokazali projekt. Komisja znalazła różnice w elewacji (okna) costam wpsiali w protokole i pojechali. na razie nic nie przyszło . Sąsiedzi nie mieli szczęścia i skasowali ich po 5oo zł za brak tablicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kryspin 21.08.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Sąsiedzi nie mieli szczęścia i skasowali ich po 5oo zł za brak tablicy. To i tak nie za dużo - podobno jest do 5000 plnów A co do okien to ciekawe przecież to zmiana nieistotna a po budowie robi się dokumentaję powykonawczą i luzik ;D ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 25.11.2006 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 nodobra,melduje się z opóźnieniem ale zawsze i też brwilno górne ps radomik pozdrówka anowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacko77wawa 07.01.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Witam, Rozpoczynam budowę w kwietniu domu w Gulczewie Nowym. W związku z tym, zwraca się do szanownych forumowiczów z Płocka i okolic o namiary na sprawdzone i godne polecenia ekipy budowlane, kierownika budowy, inspektorów nadzoru, ekipy od dachu. Mam juz jedną ekipę, ale chciałbym mieć wybór Będę wielce zobowiązany za wszelkie namiary. Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 11.01.2007 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Witam ponownie, jak pisałem wcześniej "...przyjdzie czas..." - no i przyszedł . chcę zacząć budowę w Gostyninie (mam nadzieje że to się kwalifikuje jako okolice??? ) i szukam sprawdzonej a przede wszystkim sprawnej ekipy do postawienia domu od podstaw. Zdaję sobie sprawę że z terminami krucho (najchętniej chciałbym zacząć w pierwszym wolnym terminie) ale okazuje się że nie ma z kim sensownym pogadać o robocie w mojej okolicy , emigrują co rusz to kolejni (właśnie ten z którym się ustawiałem też emigruje ) Czy możecie podrzucić jakieś namiary na wykonawców, Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 12.01.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Postaram się coś podrzucić coś na priva. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 12.01.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Postaram się coś podrzucić coś na priva. Pozdro Będę Bardzo wdzięczny bo naprawdę nastręcza mi to problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof G 12.01.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Witam Szanownych Forumowiczów!Nadejszła wiekopomna chwila i czas się ujawnić w grupie plockiej.Buduję w Gulczewie, obecnie stan surowy zamknięty + ocieplenie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof G 12.01.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Heath, po przeczytaniu Twojego pamiętnika wydaje mi się, że mój domek także budował majster i marketingowiec G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IM1719501449 12.01.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Witamy Wszystkich!!! My również zaczniemy budowę w Gulczewie. Jak narazie jesteśmy na etapie finalizowania zakupu działki. Chcielibyśmy zacząć jak najszybciej (wiosna 2007 ) ale nie wiem czy jest to realne. Nie mamy pojęcia ile czasu zejdzie z załatwianiem formalności. W każdym bądź razie meldujemy się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IM1719501449 17.01.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Podobnie jak jacko77wawa prosimy o namiary na sprawdzone ekipy, kierownika budowy, inspektorów, murarzy, dekarzy itp. Bylibyśmy bardzo wdzięczni. Ile zajęło Wam załatwianie formalności w naszych urzędach? Pozdrawiamy serdecznie ps działeczka już Nasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekmak 17.02.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Witam wszystkich z Płocka i okolic mam zamiar zacząć budowę po wakacjach,jestem w trakcie załatwiania formalnościj,dość szybko to idzie,łatwie wszystko sam,szkoda kasy na pośreników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IM1719501449 19.02.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Hej!U nas plany się troszkę zmieniły i rozpoczęcie budowy nastąpi raczej późną jesienią. Zbyszekmak a czy można wiedzieć gdzie masz zamiar się budować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IM1719501449 19.02.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Hej!U nas plany się troszkę zmieniły i rozpoczęcie budowy nastąpi raczej późną jesienią. Zbyszekmak a czy można wiedzieć gdzie masz zamiar się budować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekmak 19.02.2007 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Witam mamy zamiar budować się w Rogozinie, dośc ciekawa działka ale dojazd fatalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radomik 11.03.2007 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 nodobra,melduje się z opóźnieniem ale zawsze i też brwilno górne ps radomik pozdrówka anowi pozdrówka, pozdrówka, ale komu?? .....yyyyy Iwona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zagiel 02.04.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Witam Szanownych Forumowiczów! Dołączam do płockiej grupy. Zamierzam rozpocząć budowę w kwietniu 2007. Czekam na pozwolenie. Z budowlańcem umowę podpisałem juz w lutym. Działka w Słupnie. Pozdro dla wszystkich . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts