agamon 05.03.2003 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Od imion moich córek-Agnieszki i Moniki [ Ta wiadomość była edytowana przez: agamon dnia 2003-03-05 23:51 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.03.2003 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 A pit dalej się nie wypowiedział dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 06.03.2003 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 mój nick jest chyba oczywisty i został stworzony na użytek tego forum. nikt jednak nie wie, ze to jest mój drugi nick. Poraz pierwszy zalogowałem się tutaj pod nickiem Yonda, który jest moim dyżurnym internetowym imieniem Żeby nie było wątpliwości to żeńskie brzmienie jest jak najbardziej zamierzone Może Wam kiedyś opowiem genezę jego powstania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 06.03.2003 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 mój nick banalnie od nazwiska które jest zbyt długie. Imię już było zajęte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 06.03.2003 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 Jak zobaczycie mój krawat i dowód osobisty to zrozumiecie mojego nicka. :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaKa 06.03.2003 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 Ciagle duuzo siedze przy komputerze, zajmuje sie roznymi bzdurami. A szczeglonie kilka lat temu baardzo duzo gralem w gry komputerowe. Tam ciagle prosili : "your user name". No i pisalem kaka aby bylo predzej. Tak i zostalo. A duza litera pojawila sie po zalogowaniu do forum, gdzie juz podobno byl kaka z malymi literami. I tyle (nie jestem kaka dlatego, ze jestem zly, zle pachnacy czy cos takiego :grin:) kaKa <font size=-1>[ Ta wiadomość była edytowana przez: kaKa dnia 2003-03-06 14:22 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.03.2003 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 Mnie akurat kaKa kojarzy się ze sposobem w jaki maluchy nazywają kaczki czy inne gumowe zabawki używane w kąpieli. Dźwięk kaKa jest widocznie dość łatwy do zapamiętania dla maluchów. W każdym razie skojarzenia jak najbardziej miłe. Mój nick NIE JEST skrótem czy też kombinacją liter mojego imienia lub nazwiska. Wstyd się przyznać, ale mojego nicka ukradłem koledze z firmy... Na usprawiedliwienie mam tylko to, że działałem w stanie wyższej konieczności . Otóż miałem kiedyś zupełnic inny nick, taki normalny - który nagle bez ostrzeżenia przestał działać. Jakieś kłopoty techniczne na Forum. Po kilkudziesięciu próbach, zdesperowany - bo właśnie bardzo chiałem zabrać głos w jakiejś sprawie - postanowiłem założyć nowego użytkownika. Wziąłem co mi wpadło w rękę - akurat był to mail od kolegi. Zatem przy okazji: przeprosiny dla Jarka za podebranie nicka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 06.03.2003 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 u mnie banałpierwsza litera imienia i nazwiska - krotko i szybko sie pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.03.2003 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 A Pitbul.....Wy już wiecie co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 06.03.2003 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 Moj nick to po prostu nazwisko panieńskie, z którym się kiedyś musiałam rozstać (nie żałuję), a którego czasem mi brakuje + pierwsza litera imienia. Na forum czasem nazywają mnie helsim (to pewnie przez analogię do kęsim). Do różnych rzeczy się już przyzwyczajałam to do tego też mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomgor 06.03.2003 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 Mój nick to imie i nazwisko w skrócie. Jednak całe życie byłem "Góralem" lub "Górczykiem" ale na forum nie pasowało ani jedno ani drugie. Pochodzę z mazur mieszkam nad morzem a byłbym kojarzony z południową częścią Polski.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 07.03.2003 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2003 U mnie podobnie jak u am: pierwsza litera imienia, pierwsza nazwiska panienskiego i pierwsza tego po mezu, choc zeby bylo prawdziwie ostatnia powinna byc ż . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 07.03.2003 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2003 Agacko alez Ty mnie do muru dociskasz. Specjalistka od mobbingu pressingowego ? Powiem tyle - nick jest faktycznie tak ja napisala Alanta zestawieniem dwoch wyrazen i bynajmniej nie dotyczy to rasy psa pitbul. Jestem pitbullem. Druga czes jest zwiazana poniekad z anagramem znaku zodiaku (uklony dla kgadziny )powiazanego z nazewnictwem mysliwskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 07.03.2003 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2003 bardzo to skomplikowane i nic z tego nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 07.03.2003 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2003 Tu właśnie pokrętna natura Pitbula wyszła na jaw:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 07.03.2003 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2003 A w glowie te mysli ... klebia sie wiruja, mieszaja ... no ile, jak dlugo jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 07.03.2003 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2003 A ja się już chyba domyśliłam. Czy obchodzisz urodziny w miedzy 21.04 -21.05 ? <font size=-1>[ Ta wiadomość była edytowana przez: EDZIA dnia 2003-03-07 12:26 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 07.03.2003 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2003 szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 07.03.2003 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2003 Dlaczego szkoda - nie jestem zodiakalnym bykiem. Ale to dobry znak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.03.2003 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2003 Bykiem nie, ale może baranem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts