ensignx 13.02.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Właśnie uprawomocniło mi się pozwolenie na budowę Też zaczynam marzec - kwiecień Cześć, moje też i też chcę zaczynać marzec-kwiecień Wczoraj koparka usunęłą humus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ensignx 13.02.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Cześć, czy ktoś z Was może podać kontakt do specjalisty od zbrojenia fundamentów? Chciałbym zamówić zbrojenie z dowozem, albo zapłacić za zrobienie zbrojeniana miejscu. Będę wdzięczny za nr telefonu i/albo adres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niania 22.02.2008 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 TANIO odsprzedam listwy przypodłogowe drewniane ( fornir jesion) 20mmx60mm - po remoncie zostało mi 8 sztuk o długości 2,5m.Do tego mam również 1 paczkę (fabrycznie zamkniętą) finish deski (140cm) w kolorze jesion kolorowy i trochę luzem.Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o kontakt. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ensignx 10.03.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Właśnie uprawomocniło mi się pozwolenie na budowę Też zaczynam marzec - kwiecień Cześć, moje też i też chcę zaczynać marzec-kwiecień Wczoraj koparka usunęłą humus W środę 05.03 geodeta wytyczył nasz dom, a od czwartku do soboty wytyczyliśmy ławy, zrobili wykopy, przygotowali zbrojenie, określili głębokość wylewania betonu, ułożyli zbrojenie i wylali beton. W sobotę o 13.00 fajrant. Mnóstwo rzeczy mogło pójść źle, ale na szczęście prace wykonaliśmy szybko i sprawnie, a pogoda dopisała. Pracowaliśmy w 5 osób. Za 2 tygodnie ekipa rusza ze ściankami fundamentowymi. Szukam teraz materiałów i mam pytanie do Was, czy możecie podzielić się jakimiś dobrymi kontaktami do: -dostawcy piasku i żwiru -cementu w dobrej cenie -styroduru i styropianu w dobrej cenie Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m_koziol 19.03.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 W piatek 14.03 geodeta odrutowanie i przejecie przez kiera. w sobote wykopki We wtorek 18.03 wywali ławę fundamentową. Po świętach ruszam z bloczkami betonowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ensignx 19.03.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 W piatek 14.03 geodeta odrutowanie i przejecie przez kiera. w sobote wykopki We wtorek 18.03 wywali ławę fundamentową. Po świętach ruszam z bloczkami betonowymi CZeść, no to pięknie! Wczoraj mieliście straszną pogodę na wylewanie ławy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 13.04.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Czy 10 tys za całość robocizny hydraulika to dużo?? 120 m podłogówki, kotłowni i 8 kaloryferów???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rorvik 13.04.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Witam, od poniedziałku mam do sprzedania barak tzw starego typu /z półokrągłym dachem/ kolor blu laguna;)Mieści się w nim do 7 robotników, nie cieknie ma instalację elektryczną.W razie potrzeby mogę pomóc w transporcie /niezbędny duży samochód z HDS'em/. Poza tym:Dachówka karpiówka Koramic naturalna cegła - 900 szt + po kilka szt. dodatków.Pustaki stropowe Certus 8 paletPustaki keramzytowe działowe produkcji Leier - 400 szt. Tanio oddam:D Mogę pomóc w transporcie. Więcej info na prv. Wszystko w Strudze r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela_i_Maciek 26.04.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Tosinek, na moje oko to niedużo. Za samą podłogówkę (podobna powierzchnia) zapłaciłem tyle samo (ale z materiałami). M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYSZARD671 01.05.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Witam mam małe ogłoszonko Karpiówka 3 ZAPAKOWANE ORGINALNE PALETY POZOSTAŁOŚĆ PO BUDOWIE , ok 101 luzem oraz 17 gąsiorów KOLOR -MIEDZIANA ANGOBA, [szt./ paleta] 480 Ilość [szt./paczka 16CENA DO uzgodnieniahttp://www.allegro.pl/item354106136_karpiowka_wienerberger_koramic_angoba_miedziana.html-stemple 201 sztuk http://www.allegro.pl/my_allegro.php?page=auctions&type=not_sold-deska gr 5 cm szer 20 cm -ok 1,3 m3 ubikacja sosnowa zrobiona w X 07 http://www.allegro.pl/item357457121_ubikacja_kibel_szalet_ul_.html odbiór MARKI tel 660 76 30 10pzdr udanego odpoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ensignx 04.06.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Mam prośbę o namiary na fachowców: -instalacja CO + montaż pieca -hydraulik -tynkarz Mam kilka namiarów, ale wolałbym skorzystać z usług kogoś sprawdzonego. Czy w okolicy są jacyś specjaliści od pieców na ekogroszek? Może znacie, albo widzieliście jakieś ogłoszenia/szyldy/reklamy? Dzięki! PS. Dziś przyjeżdża do mnie na budowę drewno na więżbę, a ekipa robi szalunki do wieńca na ścianie kolankowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Talbot 07.06.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Do planujących/rozpoczynających budowę: Będę miał do dostąpienia:ok 10-12 palet gazobetonu SOLBET 24 - palety oryginalnie zapakowane, stoją na skladzie budowlanymgazobeton SOLBET 12 - co najmniej 5 palet, oryginalnie zapakowawnePomogę załatwić transport. Stemple długości min 2,90m ok 120 sztuk + ok 80 sztuk krótszych różnej długości. Transport własny. Zainteresowanych prosze o kontakt na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m_koziol 09.06.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Mam również prośbę o namiary na fachowców: tynki i wylewki. Dzięki! W piątek dekarze skończyli dach teraz elektryk i inni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krystman 26.06.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Sprzedam po budowie ok. 200 szt. - stemple budowlane drewniane - długość 3m Cena do uzgodnienia. Warszawa - Rembertówtel. 887 601 615 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 02.07.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Witam! Mam prośbe, poszkuję wykonawcy wieźby dachowej na Tarchominie na cito , gdyż umówiony okazał się partaczem . Z góry dzieki za odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuma 04.07.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Witam budujących w Rembertowie.Czekam właśnie na pozwolenie na budowę. Czas oczekiwania 65 dni (tako rzecze pani w urzędzie). Jako, że żadnej ekipy jeszcze nie mam, nie liczę za bardzo na rozpoczęcie prac w tym roku (niestety część papierkowa się przeciągnęła niemiłosiernie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela_i_Maciek 07.07.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Kumo, chciałbym mieć dla Ciebie dobre wieści. Niestety, nasze doświadczenia z urzędem przy Chruściela są takie, że lepiej nie mówić. Nie ma co liczyć, że decyzja będzie przed upływem tych 65 dni. W naszym przypadku czekaliby dokładnie tyle (gdyby nie przypadkowa wizyta z pytaniem), aby poinformować nas o tym, że we wniosku o pozwolenie na budowę nie wymieniliśmy również śmietnika, przez co we wniosku był błąd formalny (który, nota bene, pani urzędniczka stwierdziła od razu przy przyjmowaniu wniosku, o czym nie raczyłaby powiedzieć nam przed upływem tych 65 dni). Pozdr.Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 28.07.2008 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Mam prośbę o namiary na fachowców: -instalacja CO + montaż pieca -hydraulik -tynkarz Mam kilka namiarów, ale wolałbym skorzystać z usług kogoś sprawdzonego. Czy w okolicy są jacyś specjaliści od pieców na ekogroszek? Może znacie, albo widzieliście jakieś ogłoszenia/szyldy/reklamy? Dzięki! PS. Dziś przyjeżdża do mnie na budowę drewno na więżbę, a ekipa robi szalunki do wieńca na ścianie kolankowej. W Miłosnej kolejowej widziałam szyld piece na eko groszek./jest przy przejeżdzie/ Trzeba przejechać przez drugi przejazd w Sulejówku i pojechać drogą z pierwszeństwem. To jest jakieś 3km od torów po prawej stronie. Ul Przejazd linka do mapy -->> http://www.sulejowek.net/modul.php?dzial=zasoby&id=plan,b2 Jadąc od Okuniewskiej w Szosową , 3-go Maja, głowackiego w prawo, Krasińskiego i dalej jest już Przejazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eurydyka 15.08.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 przepraszam za offa ale wazne, bo Wasze okolice i prosba o pomoc w rozgladaniu sie po okolicy w dniu dzisiejszym rano zaginely z podworka 2 beagle tutaj wiecej szczegolow:http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118558 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 15.08.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 SPRZEDAM tanio - STEMPLE , rozmiar standardowy , około 210 szt - ok 2,80 długości, cena 4 zł za sztukę. - POROTHERM 11,5 (10 palet, nowych, z czego 8 zapakowanych fabrycznie) - 4,50szt - POROTHERM 25 (1 paleta) - 4,5 szt - POROTHERM do ścianek działowych (9cm szerokości x 18cm wysokości x 29cm długości) - 1 paleta , cena do ustalenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts