Kathy15 13.05.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 marcysrz123- domek prezentuje się wspaniale! Pięknie zagospodarowany plac wokół i tak patrzę, czy nie " ściągnąć' od Was pomysłu jeśli chodzi o kostkę przed garażem i małym pokojem- super!!! Czy już wykończyliście górę? Jaka jest w ogóle powierzchnia Waszej działki? Pozdrawiam serdecznie!!! Jeśli chodzi o zdjęcia wnętrz to część jest umieszczona w mojej galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcysrz123 13.05.2012 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 marcysrz123- domek prezentuje się wspaniale! Pięknie zagospodarowany plac wokół i tak patrzę, czy nie " ściągnąć' od Was pomysłu jeśli chodzi o kostkę przed garażem i małym pokojem- super!!! Czy już wykończyliście górę? Jaka jest w ogóle powierzchnia Waszej działki? Pozdrawiam serdecznie!!! Jeśli chodzi o zdjęcia wnętrz to część jest umieszczona w mojej galerii. Witam Kathy15! Nasza działka ma 7 arów. Natomiast na górze mamy gotową tylko garderobę. Reszta jest w trakcie ostatnich prac wykończeniowych i jak dobrze pójdzie to na wakacje góra będzie gotowa za wyjątkiem łazienki bo niestety nasz sprawdzony płytkarz najbliższy wolny termin ma dopiero w listopadzie. Wasz domek również znakomicie się prezentuje. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byczek190 14.05.2012 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Marcysrz123 Wielkie dzieki za zdjecia! Latwiej mi teraz sobie wyobrazic jak to wszystko bedzie wygladalo. Kathy15 Twoja galerie tez sie super oglada. Tylko pozazdroscic,ze jestescie juz na tym etapie. Mam tylko pytanie czy salon nie jest jednak za maly? Jak to wyglada w praktyce? A czy moich zdjec nadal nie widac??? Ja je widze ale moze cos zrobilam nie tak??? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzias 14.05.2012 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Witam! My mieszkamy już drugi rok i jesteśmy bardzo zadowoleni z użytkowania. W projekcie nie wiele zmienialiśmy, ale jeśli zaczynałbym od nowa budowę to na pewno poszerzyłbym garaż o 1m. bo jest trochę za wąski. Poza tym dom jest bardzo funkcjonalny i tani w utrzymaniu zwłaszcza jeśli chodzi o ogrzewanie, a dodam, że my ogrzewamy gazem. Jeśli chodzi o zdjęcia to mogę wysłać Panu na e-mail Pozdrawiam Witam, jeśli mogę prosić jeszcze ja o kilka zdjęć to będę wdzięczna, [email protected] oglądałam Twoje zdjęcia Kathy15 w galerii i są rewelacyjne a zwłaszcza pobadała mi się kuchnia jak możesz to rzuć mi jeszcze kilka fotek ponieważ jesteśmy na etapie wykańczania i chciałabym może coś podejrzeć dzięki, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kathy15 16.05.2012 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 byczek190- my jeszcze nie mieszkamy, więc nie wiem jak w praktyce będzie z tym salonem, ale zmieści się stół rozkładany na 3 m i narożnik przy kominku. Telewizor ma u nas być na ścianie, więc myślę, że miejsca na wszystko wystarczy, no braknie tylko parkietu na tańce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byczek190 17.05.2012 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 byczek190- my jeszcze nie mieszkamy, więc nie wiem jak w praktyce będzie z tym salonem, ale zmieści się stół rozkładany na 3 m i narożnik przy kominku. Telewizor ma u nas być na ścianie, więc myślę, że miejsca na wszystko wystarczy, no braknie tylko parkietu na tańce... Kathy15 ogladam Twoja galerie i nie moge sie naogladac;) Foto-tapeta w kuchni jest swietna. Jak cala chatka zreszta. Bede zagladac do Twojej galerii czesciej!Mam takie pytanie. W gornym duzym pokoju planuje wstawic 2 okna dachowe plus bede miala drzwi balkonowe z "dolozonym"do nich oknem. Uwazasz,ze pokoj jest wystarczajaco doswietlony bez dachowych? To samo pytanie jesli chodzi o gorny pokoj pierwszy po lewej. Zawsze bylaby to jakas oszczednosc;) Czy dobrze widze,ze z pomieszczenia na opal zrobilas pomieszczenie gospodarcze na pralnie?? Tez sie nad tym zastanawiam,trapi mnie jednak problem trzymania opalu hmmm Z gory dziekuje za odpowiedz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kathy15 17.05.2012 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 No, dziękuję bardzo !!! My zrezygnowaliśmy właściwie ze wszystkich dachowych okien. Nasz projektant przeliczał wg jakiś tam norm stosunek powierzchni pomieszczeń do otworów okiennych i wyszło ,że są wystarczające i rzeczywiście tak jest. Nie wyobrażam sobie,żeby w sypialni świeciło mi słońce z rana prosto w oczy z dachowych okien. Pozostawiliśmy tylko 1 okno w łazience. Zaoszczędziliśmy przez to ok.10 tys. co dla nas jest bardzo dużo. Co do pomieszczenia na opał, to u nas ono takim pozostaje, a rzeczywiście byłoby to świetne miejsce na pralnię, no ale gdzie podziać ten opał????? My kącik na pralkę mamy przygotowany w garderobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byczek190 17.05.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 No, dziękuję bardzo !!! My zrezygnowaliśmy właściwie ze wszystkich dachowych okien. Nasz projektant przeliczał wg jakiś tam norm stosunek powierzchni pomieszczeń do otworów okiennych i wyszło ,że są wystarczające i rzeczywiście tak jest. Nie wyobrażam sobie,żeby w sypialni świeciło mi słońce z rana prosto w oczy z dachowych okien. Pozostawiliśmy tylko 1 okno w łazience. Zaoszczędziliśmy przez to ok.10 tys. co dla nas jest bardzo dużo. Co do pomieszczenia na opał, to u nas ono takim pozostaje, a rzeczywiście byłoby to świetne miejsce na pralnię, no ale gdzie podziać ten opał????? My kącik na pralkę mamy przygotowany w garderobie. Fajny pomysl z pralka w garderobie,tylko u mnie nie przejdzie bo zamienilam lazienke z garderoba wiec jest troche przymala. Z tymi oknami tez dalas mi duzo do myslenia. Dzieki za porady i pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kathy15 26.05.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 No zbliżamy się ku końcowi....... Mamy założone panele, zamontowane wszystkie drzwi wewnętrzne, a w tym tygodniu założono nam kostkę na wjeździe , na tarasie i z tyłu domu. Tak to teraz wygląda: http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=117648&d=1338063628 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=117647&d=1338063548 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byczek190 26.05.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Ach..cudnie tam u Ciebie Kathy...rozmarzylam sie;) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kathy15 12.06.2012 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 8 czerwca 2012- mieszkamy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
altanka 12.06.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 to mój pierwszy wpis na forum:) w maju rozpoczeliśmy z mężem budowę w-19.12a, narazie jesteśmy na etapie izolowania fundamentów. Wolno idzie, bo zależy nam żeby koszty były niskie... Ciągle przeglądamy fotki na forum i szczerze zazdrościmy Wam domków.Czy mógby ktoś dodać fotkę domku z tyłu? chodzi nam o dach, jeśli ktoś robi tak jak w projekcie lukarnę. Proszę. Kathy15 gratulacje - śliczny dom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byczek190 13.06.2012 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 to mój pierwszy wpis na forum:) w maju rozpoczeliśmy z mężem budowę w-19.12a, narazie jesteśmy na etapie izolowania fundamentów. Wolno idzie, bo zależy nam żeby koszty były niskie... Ciągle przeglądamy fotki na forum i szczerze zazdrościmy Wam domków. Czy mógby ktoś dodać fotkę domku z tyłu? chodzi nam o dach, jeśli ktoś robi tak jak w projekcie lukarnę. Proszę. Kathy15 gratulacje - śliczny dom! Witamy!Moze ten watek sie troche rozrusza;) Ja mam lukarne i wyglada ona swietnie, ale fotki moge wkleic dopiero w sierpniu bo wybieramy sie do PL a przy wczesniejszych wizytach nie wiedziec czemu zapomnialam to sfotografowac Kathy15 no to teraz czekamy na zdjecia z wnetrza!Koniecznie! Niech sie Wam dobrze i szczesliwie mieszka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DJ-5 26.06.2012 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Kathy15 gratuluje zamieszkania w nowym domku. Jakoś dawno tu nie zaglądałam, a wiele się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kathy15 27.06.2012 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Dziękuję bardzo !!! Pozdrawiam wszystkich budujących W 19.12 a !!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
t_o_m_a_s_z 01.07.2012 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Witam,U nas wszystko na razie w starostwie, czekamy na pozwolenie na budowę. Obecnie zastanawiamy się czy ruszać na jesień ze stanem zero, czy może wstrzymać się i zacząć na wiosnę. Ale prawdopodobnie wygra opcja jesienna. A tak poza tym to coraz bardziej utwierdzamy się w przekonaniu, że dokonaliśmy dobrego wyboru. Domek będzie sympatyczny, prosty, wygodny i ekonomiczny. Pozdrawiam budujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DJ-5 02.08.2012 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Od 23 lipca - mieszkamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kathy15 03.08.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Od 23 lipca - mieszkamy:) GRATULACJE !!! I życzę pomyślności!!!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DJ-5 06.08.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Kathy15 Dziękuję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kathy15 06.08.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Kathy15 Dziękuję!!! Czekamy na fotki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts