byczek190 05.09.2014 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 hej hej ludziska! Zyjecie jeszcze? Budujecie nadal, czy juz po przeprowadzce? Cos umarl nasz watek ;P ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZIOMdidi 27.01.2015 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Witam, czy ktoś aktualnie buduje ten dom? Może jakaś wymiana doświadczeń? Ja jestem w trakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dskwiera 28.01.2015 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Witam, czy ktoś aktualnie buduje ten dom? Może jakaś wymiana doświadczeń? Ja jestem w trakcie Witam My jesteśmy na etapie zmiany WZ i warunków dostawy mediów. Przysłowiowy "kamień węgielny" planujemy na czerwiec. Obserwuje ten temat od roku i myślałem że nic nowego już nie będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mid1 02.02.2015 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Witam, tak my wybudowaliśmy się w Dąbrówkach koła Łańcuta. pozdrawiam Witam. Jestem z podkarpacia i chciałbym z żoną zobaczyć ten domek w środku. Proszę o podanie kontaktu (najlepiej tel lub email). Dostosuję się. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcysrz123 07.02.2015 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Witam. Jestem z podkarpacia i chciałbym z żoną zobaczyć ten domek w środku. Proszę o podanie kontaktu (najlepiej tel lub email). Dostosuję się. Pozdrawiamy Witam ! My wybudowaliśmy w Dębicy. Mieszkamy już czwarty rok. Bez problemu podzielę się z Państwem swoimi doświadczeniami z budowy. Mój adres Email [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sothis1719513337 14.04.2015 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Witam fanów w-19.12a !! Czy ktoś budujący ten domek żyje jeszcze na tym forum ?? Dodam, że ja jestem na etapie lania pierwszego stropu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sothis1719513337 08.06.2015 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Ktoś może wrzucić jakieś świeże zdjęcia domku ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts