Piotr_M 08.09.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Witam poszukuję używanych desek szalunkowych calówek, mogą być też 32 mm. proszę o info jesłi ktoś planuje sprzedaż takowych. Pozdrawiam Piotr_M Mam do sprzedania pozostałości po budowie murów - 2 palety (160 szt.) Porothermu Winebergera 30 P+w (cena 4 zł za pustaka) oraz deski z szalunków (cena 1/2 ceny na składzie). Odbiór we własnym zakresie z działki we Wrbóblowicach (k. Swoszowic). pzdr, Mirek Poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 28.09.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Gdzie kupujecie wełnę i płyty GK na ocieplenie poddasza? Muszę się powoli rozglądać za tym bo wkrotce tynki i wylewki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pchełka_Kraków 30.09.2008 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Witam Budowniczych Moja budowa ruszyła 6 sierpnia 2008W tej chwili wymurowane są ściany parteru i w najbliższym czasie będzie robiony strop. Buduje w gminie Wielka Wieś.Mamy pytanie: czy ktoś ma do sprzedania stemple o długości 3 m - potrzebuje 150 szt Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pchełka_Kraków 03.10.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Ponawiam pytanie - bardzo proszę o pomoc: czy ktoś ma do sprzedania stemple o długości 3 m - potrzebuje 150 szt lub wie gdzie w Krakowie lub okolicy można stemple kupić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_M 03.10.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Widziałem na składzie przy ul Łokietka za przejazdem kolejowym (Tonie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pchełka_Kraków 03.10.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Widziałem na składzie przy ul Łokietka za przejazdem kolejowym (Tonie). dzięki za odpowiedź Udało mi się znaleźć w "mojej okolicy" stemple nowe w cenie 6,50 zł/szt Jeśli ktoś potrzebuje stemple - to mogę podać namiary Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 08.10.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Witam, my budujemy dom w hibiskusie z archonu w okolicach Bochni (ok 40 km od krakowa). po wielu bojach i trudach ruszylismy z budowa 1 wrzesnia, stan na dzien dzisiejszy to wylany strop. w nastepnym tygodniu ruszamy dalej z budowa. caly czas cos sie dzieje, myslalam, ze odpoczne przez te 2 tyg po stropie a tu mostek sie zapadl pod gruchami i na gwalt trzeba wstawic nowe rury bo nic nie wjedzie na budowe (chyba ze rower ), postaram sie zalozyc dziennik i komentarze, jak znajde chwilke czasu. pozdrawiam budujacych i tych co juz wybudowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
windows 08.10.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 No to ja tez się dopisuje okolice Wieliczki dokładnie gmina gdów. Pozdrowienia i powodzenia jak dobrze pójdzie i dokumenty pozwola to start w lecie Windows, gmina Gdów się kłania Życzę powodzenia PS. Zdradź w jakiej miejscowości bedziesz mieszkał Marszowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość small 16.10.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Ponawiam pytanie - bardzo proszę o pomoc: czy ktoś ma do sprzedania stemple o długości 3 m - potrzebuje 150 szt lub wie gdzie w Krakowie lub okolicy można stemple kupić?? o ile sie nie myle to widziałem taki na składzie budowlanym koło tamy na Dąbiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 23.10.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 No to już po tynkowaniu (i po kasie). Teraz podłogówka i po pierwszym wylewki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk1 24.10.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 U nas tez po tynkach od wtorku wylewki. Jesteśmy na tym samy etapie pam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 24.10.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 pam i mk1 - mamy to samo.Tynki skończone i niedługo wylewki. Ale instalatorzy podłogówek muszą wcześniej dotrzeć ...Nie macie kogoś w okolicach Krakowa/Wieliczki do ułożenia papy termozgrzewalnej na chudziaku (przed instalatorami muszę to zrobić)? Mówią że to proste i samemu można zrobić ale czasu nie ma za bardzo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk1 24.10.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 pam i mk1 - mamy to samo. Tynki skończone i niedługo wylewki. Ale instalatorzy podłogówek muszą wcześniej dotrzeć ... Nie macie kogoś w okolicach Krakowa/Wieliczki do ułożenia papy termozgrzewalnej na chudziaku (przed instalatorami muszę to zrobić)? Mówią że to proste i samemu można zrobić ale czasu nie ma za bardzo ... Nam układał wykonawca stanu surowego. Wiem że dość drogo sobie za to policzył zapytam męża ile. Dzisiaj weszli instalatorzy. Macie ocieplone poddasze? My mamy kupiona wełnę tylko wykonawcy szukamy. Mieliśmy jednego ale drogi był. Macie kogoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 24.10.2008 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 mk1Poddasza jeszcze nie robiłem. Nawet wełny nie mam, a co dopiero mówić o wykonawcy.Ciekawe ile was kosztowała ta papa. Daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 25.10.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Poddasze będę robił sam. Ceny za to są kosmiczne a ma i tak z 5 miesięcy zanim wyschnie wylewka pod parkiet, to będę sobie układał wełne a później regipsy. Co do papy to rolka wychodzi około 75zł. A położyć samemu to jest zupełny pikuś, szkoda to komuś zlecać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk1 27.10.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 mk1 Ciekawe ile was kosztowała ta papa. Daj znać. Za papę płaciliśmy 6,4 za m2 za ułożenie nie potrafię Ci powiedzieć bo wykonawca oprócz układania papy ma nam rozłożyć styropian, wykończyć piwniczkę i zrobić do niej schodki za to wszystko płacimy 2,5 tyś więc niewiem ile same ułożenie papy. Ale z tego co ogladałam to rzeczywiście nie jest to trudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 10.11.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 No to już koniec z tymi wywrotkami, cementami i całą tą papraniną. Wylewki zrobione. Za 2 tygodnie drzwi zewnętrzne i montaż kominka, a w bliżej nieznanym czasie wełna i regipsy na poddasze.A przy okazji mam na zbyciu 7 albo 8 woreczków włókna polipropylenowego na wylewki (po 0,6kg). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 18.11.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Co to? Betoniarki Wam pozamarzały? Bo u mnie kolejny sukces. Zaczynają kopać pod przyłącz gazu. Czyli ostatnia z kolekcji mediów. Tynki i wylewki gotowe, zaczyna się wykończeniówka, czyli pezchodzę do następnej ligi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanika 01.01.2009 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 No to ja tez się dopisuje okolice Wieliczki dokładnie gmina gdów. Pozdrowienia i powodzenia jak dobrze pójdzie i dokumenty pozwola to start w lecie Windows, gmina Gdów się kłania Życzę powodzenia PS. Zdradź w jakiej miejscowości bedziesz mieszkał Marszowice Witajcie, krajanie - gdowianie! (i krajanki) To ja się też dopiszę do "budowlańców" z gminy Gdów. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku - dla całej grupy! (jeśli jeszcze ktoś tu zagląda, bo daje sie zaobserwować mały przestój w postach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 02.01.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 i ja witam w grupie krakowskiej Mam nadzieję, że przebudowa i remont generalny domu, który kupiliśmy odbędzie się już w 2009 roku - trzymajcie kciuki za wszelkie formalności Południe Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts