Luśka 28.04.2004 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 oj Yemiołeczko, zdziwiłabyś się gdybym powiedziała..... Ale niech się sam Skunks ujawni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skunks 29.04.2004 03:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 30.04.2004 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2004 Hi, hi, hi No i wylazł Skunks z norki! A Yemiołka ma problemy z łaciną - ciekawe co knuje Wiersz dla Skunksa, czy co? Pozdrowienia weekendowe dla Skunksiego Klubu no i Prezesa, rzecz jasna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skunks 30.04.2004 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 04.05.2004 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 rezolutna... Dżizu... poczułam się jak Pippi L.Sku, a co z tajemnicą korespondencji?i czy ksywka wydała się nagle za bardzo śmierdząca? lepsze na j.? [czy pudło?] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 05.05.2004 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 pudło No i wierszyk o majówce na czasie, boć maj w końcu nastał...... W taki deszcz, w taki właśnie jak dziś bulwarami się wlec, iść przez miasto i iść co mi tam, gdy majowy deszcz mży rozpromienia się świat, nie bądź zły.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skunks 06.05.2004 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mamona Lisa 06.05.2004 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 i czy ksywka wydała się nagle za bardzo śmierdząca? lepsze na j.? [czy pudło?] Zakład, że na p.? Tajna_łamana_przez_poufne_nieśmiała_obserwatorka-podglądaczka_Klubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 06.05.2004 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 ja jednak za mało podglądam typowałam po tendencji do wielokropków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 07.05.2004 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 [quote name="Mamona Lisa Zakład, że na p.? [/quote] Hi, hi, hi - mogę się załozyć, bo lubię wygrywać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 07.05.2004 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 a może na L.?? jak Luśka??? ps. przed Luśką wyświetlało się, ze ostatni post był SKU, ale się nie dawał odpalić - cio to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 07.05.2004 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 To co do 3 razy sztuka ? Yemiołko z tego co piszesz Luśka jest pierwszą podejrzaną ? Z pewnością wie coś czego my nie wiemy , ale ja obstawiam "F" Luśka pudło, czy trafiony zatopiony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 07.05.2004 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Strzelajcie dalej! Jest jeszcze trochę literek w naszym alfabecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 08.05.2004 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2004 Edzia,strzał w dziesiątkę!!!!!! Czy Wasza zgaduj zgadula idzie w kierunku znęcania się nad skunksem,czy też prowadzi do zdemaskowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 08.05.2004 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2004 Zakład, że na p.? hehe co najwyżej "pudło" albo "pomyłka" :lol: Czy Wasza zgaduj zgadula idzie w kierunku znęcania się nad skunksem,czy też prowadzi do zdemaskowania? oba kierunki słuszne ...rien ne va plus..... i kręcimy podpowiedzieć jakies literki ?? Skorpionko wracaj na łono Forum.... "życie bez Pani jest do bani" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.05.2004 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2004 Super zgadywanka Ale czy skunks chce być rozszyfrowany Jeszcze zaszyje sie w jakiejś norce....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mamona Lisa 09.05.2004 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2004 No to ja pożyczyłam fajkę (fajka jest na "f" ) od Sherlocka (na "s" ) i mój drugi typ (a tak byłam pewna pierwszego!): UWAGA! SPONSOREM DZISIEJSZEGO ZGADYWANIA JEST LITERKA.... M I co? <spytała z nadzieją> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 09.05.2004 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2004 Znów pudło, Mamona Zdecydowanie trzeba zacząć od dokładnego poznania abecadła [i niech ten jamnik przestanie wreszcie ujadać !!!] Kombinuj dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 10.05.2004 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Czy Wasza zgaduj zgadula idzie w kierunku znęcania się nad skunksem,czy też prowadzi do zdemaskowania? to jest studium naukowe nad schizofrenią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 13.05.2004 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 Ale to da się leczyć...... Naprawdę..... >>> Wiem, kiedy umrze Słońce Ciekawe studium przypadku.... Ale literek nie zgadujecie.... brak hipotez czy metodologii ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts