skunks 14.04.2002 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 15.04.2002 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2002 przepraszam, ale przyjemność po mojej stronie ależ po mojej, po mojej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 15.04.2002 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2002 Sku - a nie przypaliłeś sobie futerka u kolego spawacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skunks 20.04.2002 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 16.06.2002 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2002 Coś nam Prezes ostatnio KPS zaniedbał..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 17.06.2002 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2002 Zapisuje sie do KPS.Dopiero teraz odkrylam.Skunksinierianie dlaczego milczycie.Czyzby zabil Was zapach ?Skorpionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 17.06.2002 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2002 SKUNKS skunksi w godzinach pracy i nadaje,w domu udaje tchorzofretke.Kiedy wylizesz swoje chore lapki odezwij sie ,bo robi sie nudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skunks 17.06.2002 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 18.06.2002 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2002 To się już ociera o znęcanie nad zwierzętami!!! Trzeba odpowiednie służby wezwać, żeby Wujka doprowadzic do ładu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 18.06.2002 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2002 Nie do ładu, tylko do więzienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 18.06.2002 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2002 Do ładu z esperalem....... a potem do ciupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 18.06.2002 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2002 No co Ty, przecież właśnie Skunks się uwolnił, jak Wujek się narąbał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 18.06.2002 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2002 No dobra, no niech będzie..... Uwolnić esperal!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 18.06.2002 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2002 Zamknac wujka ,a przez klapke zaspakajac jego wielka potrzebe egzystencjalna.Sprawdzic jak duza lub jak mala butelka przechodzi przez klapke.Ciesz sie wolnoscia Skunksiku zanim ktos nie zacznie szukac przyczyny fetoru.Jest szansa znalezienia rozkladajacych sie zwlok wujka,odpowiednia dawka promili uznana za smiertena.Oczywiscie dla Polakow i Rosjan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujek 18.06.2002 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2002 Wystarczy przestudiować powyższe wypowiedzi i mamy obraz społeczeństwa. Zwierzątka skrzywdzić nie pozwoli (ja również), ale wujka należy zgnoić. Do paki, za kraty, do piachu. Trzeba to jeszcze tak zrobić aby spadek trafił w odpowiednie ręce.Chcę tylko zwrócić na jedno uwagę:Kto po mojej śmierci poprowadzi budowę skunksowi? [ Ta Wiadomość była edytowana przez: Wujek dnia 2002-06-18 17:28 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujek 18.06.2002 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2002 Czy są jakieś przepisy zabraniające znęcania się nad wujkiem. Chyba będę musiał zwrócić się do Agnichy1704. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 20.06.2002 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2002 Sam zacząłeś zamykając Skunksa, więc nie dziw się, że litości dla Ciebie nie mamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujek 20.06.2002 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2002 Nie znalazłem w przepisach informacji w którą stronę powinna otwierać się klapka dla zwierząt, jak zostało to określone w stosunku do drzwi od łazienki. Uważałem, że klapka powinna być tak skonstruowana aby nie stanowiła przeszkody dla skunksa, a jednocześnie aby była zabezpieczeniem przed intruzami. Widząc jakim zainteresowaniem cieszył się wątek dotyczący kierunku otwierania drzwi zapytałem kolezeństwa na forum o kierunek otwierania klatki. Na tak postawione pytanie otrzymałem zaledwie jedną odpowiedź, która nic nowego do sprawy nie wniosła. Poza tym dało się odczuć, że osoba ta (z resztą bardzo miła) nie darzyła zbytnią sympatią skunksów. Ponieważ kończyliśmy stan surowy zamknięty naszego budynku musiałem zamówić stolarkę, w tym także klapkę. Była na budowie brygada stolarzy i w tym samym dniu stolarka zewnętrzna została zamontowana. W tym czasie skunksa nie było w domu. Kiedy przyszedł i zobaczył klapkę ku mojemu zdziwieniu bardzo się zdenerwował. Okazało się potem, że wydała mu się bardzo znajoma. Dzień wcześniej oglądał czasopisma amerykańskiego towrzystwa przyjaciół zwietrząt. Były tam zdjęcia różnych pułapek na zwierząta. Jedna z nich do złudzenia przypominała właśnie zamontowaną klapkę. Kiedy Skuks zoriętował się, że nikogo przy nim niema przystąpił do dopiero niedawno obmyślanego planu. "Zło trzeba zniszczyć od razu". Działania skunksa zakończyły się "sukcesem". Tak właśnie została zablokowana klapka. Był jednak jeden problem. Przed przystąpieniem do działania Skunks nie sprawdził, czy główne drzwi są otwarte. Ja zaś dumny z amontowania stolarki mając swiadomość, że poprzez zamontowanie klapki zapewniłem skunksowi bezpieczeństwo wyjechałem na tydzień w delegację. A co po powrocie z delegacji zastałem, to już wiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skunks 20.06.2002 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2002 <font size=-1>[ Ta Wiadomość była edytowana przez: skunks dnia 2002-06-21 07:30 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 21.06.2002 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2002 He, he, kto się tłumaczy, ten się przyznaje do winy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts