kajetana 23.04.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 zawężona grupa ma sens - jak mi się wydaje. W takim razie kto buduje koło Poznania - Kicin, Czerwonak, Koziegłowy, Bolechowo, Bolechówko, Potasze.My ruszamy w czerwcu w Bolechówku - dom Przestronny D08 - kto po sąsiedzku stawia dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 26.04.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 cóż ... widocznie plan był zły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiula7771 26.04.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Witaj! My stawiamy domek w Mielnie to jest za kicinem i za Klinami a w Potaszu buduje się mój kumpel - będzie stawiał domek z bali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 26.04.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Witaj! My stawiamy domek w Mielnie to jest za kicinem i za Klinami a w Potaszu buduje się mój kumpel - będzie stawiał domek z bali Dom z bali to też wyzwanie... jak rozumiem budujecie murowany? My nie wiemy co wybrać -szkieletowy czy murowany - co byłoby tańsze? W Kicinie dom stawia moja rodzinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiula7771 27.04.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 My niestety stawialiśmy murowany ale gdybym miała cofnąć czas na pewno zdecydowalibyśmy się na dom z bali - jest tańszy w budowie i co najważniejsze czas budowy to 2, 3 miesiące. Górale mają swój rozum i warto im wierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jareq 11.06.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Witam Mamy działkę na Bolechówku, kończymy papierologię i jak się uda ( kredyt) to w tym roku rozpoczniemy. Projekt z24 ze studia z500 kajetana - gdzie macie działkę, my kupiliśmy od Tonagro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bety_T 19.09.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Witam, Ja buduję w Koziegłowach Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jareq 26.10.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Witam, Ja buduję w Koziegłowach Beata Kiedy początek budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bety_T 28.10.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Witam, Ja buduję w Koziegłowach Beata Kiedy początek budowy? Początek był w połowie czerwca tego roku. Obecnie szukam dekarzy. A Ty gdzie i kiedy budujesz? pozdrawiam Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jareq 01.11.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Jak to mówią rzut beretem - Bolechówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 23.03.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 zupełnie zapomniałam o tym forum - choć sama go założyłam jareq w Bolechówku będziemy sąsiadami zaraz się odzywam na Twojego priva ... my w każdym razie zaczynamy budowę w czerwcu - nareszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 23.03.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Nie wiem czy grupa się reaktywuje, ale jeśli tak to również się dopisuję. Budujemy w Czerwonaku na Osiedlu Czerwonackim. W tym (tzn następnym) tygodniu kończymy fundamenty. Budujemy z Muratora Ciekawy wariant II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 26.03.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Witaj Terry Nie mam pojęcia gdzie jest to Wasze osiedle My budujemy drewnianego Przestronnego, jeden taki stoi w Kicinie (murowany), ale jakoś mi się nie podoba - chyba nie jest jeszcze pomalowany. Stoi taki szary, smutny i przy samej ulicy - ochyda... Słuchaj, czy możesz zapytać Twoich fundamentowców czy zrobią mi wycenę? Bo już powinnam się zabierać za fundamenty, ale coś mi straszliwie przeszkadza - facet, co ma je nam robić nie może wycenić roboty od ponad miesiąca - szału dostaję przez to. A firma z domem wchodzi pod koniec wakacji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 26.03.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Cześć kajetana. Nasze odiedle jest przy ul. Polnej w Czerwonaku, jadąc od Poznania za stacją paliw pierwsza ulica w prawo kostka brukowa pod górę na szczycie Polnej zaczyna się nasze osiedle. Jeśli chodzi o fundamenty to oczywiście mogę z nimi porozmawiać i jeśli się zgodzą to podam Tobie ich numer, choć muszę przyznać, że u nas bardzo narzekają na brak czasu, bo podobno mają 3 budowy. Porozmawiam z nimi jutropozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 27.03.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Terry,fundamentowców potrzebuję od zaraz (na gwałt)bo mi firma od stawiania domu przyśpieszyła o 3 miesiące ...(z czego się ogromnie cieszę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martuszek 27.03.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Sprzedam stemple budowlane ok 100-120 sztuk, wysokośc 300-320 cm. Do odbioru na poznańskich Podolanach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 27.03.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Terry, fundamentowców potrzebuję od zaraz (na gwałt) bo mi firma od stawiania domu przyśpieszyła o 3 miesiące ... (z czego się ogromnie cieszę) kajetana przykro mi bardzo ale panowie stwierdzili, że dysponuję czasem dopiero ok. września, spytaj w grupie wielkopolskiej albo na okolicznych budowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 31.03.2008 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 mam już dwóch.... i jedną wycenę też mam - umarłam jak usłyszałam cenę za fundament. nie wypada, ale ..........EBAłO ICH CHYBA TYCH FACHOWCóW - ROBOLI OD BUDOWANIA DOMóW JASNA CHOLERA żeby TYYYYYLE chcieli za fundemant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 31.03.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Witam seredcznie! My budujemy sie w Czerwonaku a raczej w Miekowie na nowym osiedlu :) Pozdr iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 31.03.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 mam już dwóch.... i jedną wycenę też mam - umarłam jak usłyszałam cenę za fundament. nie wypada, ale ..........EBAłO ICH CHYBA TYCH FACHOWCóW - ROBOLI OD BUDOWANIA DOMóW JASNA CHOLERA żeby TYYYYYLE chcieli za fundemant My za 110 m kwadratowych fundamentów 9000 robota, 33000 materiał, nasz dom stoi w dołku i potrzebowaliśmy 2500 sztuk bloczków M6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts