kajetana 19.05.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 kto z Was ma przydomową przepompownię ścieków i jaką??musimy wybrać do nas, a nie wiem co i jak...proszę o info na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 19.05.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 a teraz na gwałt potrzebujemy odkupić 50 - 60 używanych stępli budowlanych oraz siatkę leśną (używaną) do ogrodzenia 170mb działki.info na priva PLIZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freak 10.06.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 WitamMożecie polecić jakąś solidną firmę do ociepleń w okolicach Czerwonaka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rodzinnebudowanie 13.06.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Mam pytanko o dobrego cieślę i dekarza z naszych okolic, no i niedrogiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 13.06.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Nasz dekarz wchodzi w 2 tygodniu lipca jak skończy i będzie OK to podam namiary[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rocky0973 18.06.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Zaczynamy! Projekt Willa Wiktoria z Archonu. Czas startu - teraz. Zatem jezeli mozecie polecić sprawdzone firmy i fachowców na początek to chetnie skorzystamy. Budowa to Potasze koło Owińsk a na początek potrzebujemy Kierownika budowy, ogrodzenie tymczasowe (133 mb z bramką) i namiary na firmę budowlaną od fundamentów. Kazda oferta i pomoc mile widziana. Pozdrawiamy Aga i Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał i Magda 19.06.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Mam pytanko o dobrego cieślę i dekarza z naszych okolic, no i niedrogiego. Nasz wchodzi 29.06. Był polecany na forum, mamy nadzieję, że się sprawdzi. Daj znać, na kiedy potrzebujecie ekipy, to zapytam, czy ma jakiś wolny termin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rodzinnebudowanie 19.06.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Zaczynamy! Projekt Willa Wiktoria z Archonu. Czas startu... Budowa to Potasze koło Owińsk... Witam Serdecznie! Promnice z tej strony z ścierniskiem zamiast fundamentów (niestety wypadek zmienił plany). Projekt ładny ale gigant , nie boicie się rachunków za ogrzewanie? Na jakim etapie jesteście, papierkologia czy ruszacie z pracami ziemnymi? Jeżeli chodzi o ogrodzenie to ja jeżeli już będę robił prowizorkę to z starych stempli i siatki leśnej. (Siatkoogród Czerwonak) Bramy żadnej tymczasowo nie planuję, będzie po prostu kawał siatki między słupkami do zwinięcia, ale daje to zaletę, że gdy przyjedzie większy sprzęt to zawsze można wykopać słupki i poszerzyć wjazd w dowolną stronę. Jeżeli chodzi o ekipę, to musisz przestudiować trochę postów na Wielkopolskim i na białej liście wykonawców. Ja niestety nie mogę nikogo polecić (chociaż robie wstępną wycenę i z paroma ekipami się kontaktowałem), bo nie znam jeszcze efektów ich prac osobiście. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rocky0973 19.06.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Dzięki za szybką odpowiedz Projekt ładny bo wybieramy szmat czasu ... jak to zwykle bywa Oczywiscie robimy tam pare zmian, ktore m.in. drastycznie obniżą rachunki za ogrzewanie. Sciany i dach po U=17, okna trójszybowe, wentylacja mechaniczna, solary. Dałem projekt do wstepnej oceny energetycznej żeby oszacowali jego kosztożarłoczność roczną i czekam na wyniki. W tej chwili papierkologia ale juz na ukonczeniu, lada moment skladamy wniosek o pozwolenie )prąd już sie buduej, woda jest przy działcem gaz tez w budowie), ale juz jak widac szukamy kontaktwo do polecanych osób m.in od prac ziemnych. Ogrodzenie też chcemy tak jak Ty czyli (pale sosnowe + siatka leśna (przy okazji dzięki za informacje o firmir Siatkoogród Czerwonak). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rocky0973 01.07.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 A moze ktoś z sąsaidów poleci dobrego Kierownika budowy i firmy do fundamentów oraz stanu surowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jareq 06.07.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 A moze ktoś z sąsaidów poleci dobrego Kierownika budowy i firmy do fundamentów oraz stanu surowego? Na kiedy planujesz budowę ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rocky0973 06.07.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Dzieki za zapytanie. W połowie sierpnia będe miał decyzję o pozwoleniu i na wtedy musze mieć już wszystko przygotowane na start. Wiesz żeby nie czekać za ekipą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rocky0973 05.11.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Oj coś ucichło ucichło to Forum. Czyżby budujacy z okolic Czerwonaka udzielali sie gdzie indziej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel-p30 05.11.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Ja cały czas jestem. Budowa Promnice na Północnej projekt REBEKA z ARCHIPELAG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rocky0973 05.11.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 No to razem jest nas dwóch . Na jakim etapie jesteś?. Nie widzę Twojego dziennika. Jak sie spiesze przed zimą głęboka zamknąć dach i okna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel-p30 05.11.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Stan surowy otwarty bez dachu. Przed zimą strop zabezpieczony, zabije jeszcze okna i wstawie dzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rocky0973 05.11.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 A nie kusi Cie robić dalej? Dach, okna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel-p30 06.11.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 kusi ale narazie robiłem wszystko bez kredytu . Po nowym roku postaram się o kredyt i zakończe budowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rocky0973 06.11.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 No to w takim razie powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rocky0973 18.11.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Pytanie o więźbę - skąd braliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts