iwett27 01.04.2008 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 No to powiem ci ze sporo chyba zapłaciłes....nas razem z materiałami + robocizna fundamenty wyniosły ok 23000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 01.04.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Kajetana - imię kobiece !(no katastrofa, żeby ludzie tego nie wiedzieli)i jeszcze nie zapłaciłam, zbieram oferty...a kiedy robiliście fundamenty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jareq 01.04.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Właśnie skończyłem budować dom koszt całkowity 230 000 PLN jutro sie wprowadzamy Zapraszam wszystkich na kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 01.04.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Kajetana wielkie sorry!!!!!!!! Nie wiem jak mogłam palnac taka gafe!:) Jareq pisze sie na ta kawe! Powiedz tylko gdzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 01.04.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Kajetana teraz dopiero widze ja napisałam w meskiej osobie bo odpisywalam Terremu...teraz nie wiem czy dobrze odmienilam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jareq 01.04.2008 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Jareq pisze sie na ta kawe! Powiedz tylko gdzie:) Tylko dzisiaj 01.04 tylko o 10.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 01.04.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 hahhahah:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 03.04.2008 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 jareq... gdzie dokładnie macie budowę - dziś będę w Bolechówku u siebie ... bym podjechała popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jareq 03.04.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 jareq... gdzie dokładnie macie budowę - dziś będę w Bolechówku u siebie ... bym podjechała popatrzeć no to może się dzisiaj spotkamy... info wysyłam na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 04.04.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 JAREQ no i się spóźniłam pół godziny ... ale nic to (mam nadzieję) już mi wasz kierownik tłumaczył, gdzie was można znaleźć ... hihi spotkanie nie zając - nie ucieknie... ale fajnie jest popatrzeć nawet na cudze fundamenty next time na działce powinnam być chyba w przyszłym tygodniu, może nawet w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 04.04.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 my budujemy plejade z frimy domus w kicinie troche zdjec w naszym dzienniku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 04.04.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Marta poczytałam sobie Twoj dziennik budowy i znalazłam cos co mnie interesuje baaardzo...ARCHITEKT WNETRZ:) Mysle o kims takim od jakiegos czasu ale kompletnie nie wiem gdzie szukac , wiec moze mi podpowiesz gdzie bylas i czy estes zadowolona??? Jak to wyglada cenowo? Pozdr iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 04.04.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 cenowo to niestety nie najtaniej wychodzi nasza wspolpraca jest narazie w fazie poczatkowej, ze tak powiem, wiec nie bede jeszcze ich specjalnie chwalic, ani ganic ale dam znac tak mniej wiecej zaa 2 tygodnie jak im idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 04.04.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 OK bede czekac na sygnał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 04.04.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 fajnie, że nas coraz więcej w grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 05.04.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 KOCHANI POSZUKUJĘ SIATKI LEŚNEJ - NAJLEPIEJ UŻYWNEJ OPTYMALNIE NA 170MB DŁUGOŚCI - MOŻE BYĆ MNIEJ POPYTAJCIE PROSZĘ NA SWOICH SĄSIEDNICH BUDOWACH - MOŻE KTOŚ CHCE SPRZEDAĆ... jeszcze jedno mi przyszło do głowy: w maju będziemy zaczynać budowę i wtedy wynajmiemy toi toi'a (mam namiary na 2 firmy z Poznania) podali cenę około 200zł/m-c przy 1xm-c czyszczeniu kabiny. Może się dogadamy w kilka osób - wynegocjujemy lepsze ceny wynajmu? Jeśli budujemy prawie obok mogłoby się udać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 05.04.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 to juz sobie lepiej samemu kibelek wybudowac, wyjdzie za tyle, co 3 meisiace wynajmu tojtoja gora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 05.04.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 to juz sobie lepiej samemu kibelek wybudowac, wyjdzie za tyle, co 3 meisiace wynajmu tojtoja gora pewnie - zawsze jest wybór ... mnie się robi nie dobrze na samą myśl, co po kilku miesiącach zostawiają robotnicy w dziurze po wychodku... oni odchodzą a my zostajemy ze ..... śmierdzącym problemem na własnej działce - zakopujesz, ale i tak wiesz, co masz zakopane NIE DZIĘKUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 06.04.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 dziś byliśmy na wycieczce objazdowej koło Bolechówka ... Fajne, duże jezioro jest za Bolechówkiem, obok wsi Trzaskowo. chyba z 10 samochodów stało - wędkarze wylegli z ukrycia, pierwsze grilowanie w tym roku, nawet całe rodzinki były mój mąż będzie miał zajęcie - jeziorka, Warta - wszystko obok nas A ja święty spokój w soboty i niedziele (mam zamiar się wykąpać w naszych bolechówkowych jeziorkach jak tylko będzie ciepło) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jareq 07.04.2008 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 dziś byliśmy na wycieczce objazdowej koło Bolechówka ... Fajne, duże jezioro jest za Bolechówkiem, obok wsi Trzaskowo. chyba z 10 samochodów stało - wędkarze wylegli z ukrycia, pierwsze grilowanie w tym roku, nawet całe rodzinki były mój mąż będzie miał zajęcie - jeziorka, Warta - wszystko obok nas A ja święty spokój w soboty i niedziele (mam zamiar się wykąpać w naszych bolechówkowych jeziorkach jak tylko będzie ciepło) Z tego co wiem teren sprzedany - pod pole golfowe!!! Pewnie nie będą nas wpuszczec na ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts