kajetana 29.04.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 potrzebuję formularza umowy na wykonanie fundamentów - PLIZ za tydzień muszę umowę podpisać z fundamentowcem, a nie mam porządnej umowy....... (fajnie jest na urlopie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jareq 08.05.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 potrzebuję 32 szt. stempli podporowych wys. 2,7 m. pod belki - czy komuś gdzieś nie zalegają na lub po budowie a jeżeli nie to gdzie kupowaliście ? pilne - nawet bardzo pilne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 08.05.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 hej sąsiedzi bliźsi i dalsi szczęśliwie donoszę, że za około tydzień zaczynamy kopanie fundamentów. Dom powinien stanąć sierpień/ wrzesień. Z polecenia mam instalatora od wszystkiego, który właśnie jesienią ma terminy wolne na zabawę z rurami, kablami, ogrzewaniem - tak więc pomimo nerwów, lekkiego strachu jakoś wszystko się układa w moim dzienniku są zdjęcia z pobytu w domu na wsi - jakby ktoś miał ochotę popatrzeć na wioskowe klimaty i dokładnie obfotografowany gril + dojście wodne to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 10.05.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Powodzenia w budowie, my w przyszłym tygodniu chyba zaczniemy układać więźbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 14.05.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 zainteresowanych zapraszam do dziennika - foty destrukcji i depresji działki umieszczone...czy to taniec spychacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 19.05.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Powodzenia w budowie, my w przyszłym tygodniu chyba zaczniemy układać więźbę Terry skad bierzecie więżbe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 19.05.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Witam po długiej przerwie i z przykrością stwierdzam, że są zaległości w dzienniku , (sama nie założyłam swojego bo nie umiem ) Więźbę braliśmy z Korony ul. Górecka http://www.koronadrewno.pl ogłaszają się tez na allegro. U nas więźba już położona, w przyszłym tygodniu deskujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 20.05.2008 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 :) Zaległosci nadrobie, troche sie u mnie dzialo i stad brak czasu:) Dzieki za namiary! Terry zdradzisz gdzie dokladnie sie budujecie, bo chetnie podjechalabym popatrzec:) Pozdrawiam iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjanicka 20.05.2008 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Mam na imię Justyna, i budujemy się z mężem w Miękowie k/Czerwonaka. Postanowiłam dołączyć do Was ponieważ to logiczne że łatwiej się rozmawia o problemach z osobami z pobliskich okolic. Aktualnie jesteśmy na etapie fundamentów....myślę że już w przyszłym tygodniu będziemy zasypywać je i zalewać, no a potem to już cegła do cegły..... Gdyby ktoś z Was miał namiary na piasek z okolic i dobrej cenie z transportem to z góry dziękuję. Z góry tez dziękuję iwett27 która mi pomagai z którą od jakiegoś czasu utrzymuję kontakt. Widzę że kobiety górą.... Pozdrawiam Was wszystkich JUSTYNA P.S. Pomóżcie jak wkleić tu obrazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 20.05.2008 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Witamy:) Gdzie chcesz wkleic ten obrazek, w podpisie jako miniaturka czy chcesz wkleic zdjecie? http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=30921tutaj masz wszelkie wskazowki na temat zakładania dziennika i wklejania zdjec:)Powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 22.05.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 :) Zaległosci nadrobie, troche sie u mnie dzialo i stad brak czasu:) Dzieki za namiary! Terry zdradzisz gdzie dokladnie sie budujecie, bo chetnie podjechalabym popatrzec:) Pozdrawiam iwona Poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 24.05.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Terry nic nie przyszło na priv;( wyslij na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jareq 24.05.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Terry skad bierzecie więżbe?? Jeżeli jesteś jeszcze zainteresowany to mogę pomóc w załatwieniu dobrej więźby . W razie czego napisz na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 24.05.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Terry nic nie przyszło na priv;( wyslij na [email protected] Informacja poszła na wskazany adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 28.05.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Kto idzie na Targi wnętrzarskie 30-31 maja???? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 28.05.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 A co z tą Waszą wizytą u nas bo nie dostałam żadnej odpowiedzi a zaproszenie nadal aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 29.05.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Teresko bedziemy! Miałam pisac ale ciągle cos wypadało i zapominałam, telefon mam wiec i tak bede dzwonic:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 29.05.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 No to jesteśmy umówieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 01.06.2008 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 bonjour wróciliśmy z Paryża (kilka fotek w dzienniku) dziś wpadłam na działkę, aby zobaczyć postępy ekipy fundamentowej. Przez 5 dni wykopali łopatami "ścieżkę" fundamentów i zaczęli kłaść uzbrojenie. Dzięki czemu już wiem dokładnie, gdzie będzie posadowiony dom... pięknie na tej naszej działce - linia drzew (przede wszystkim kwitnących właśnie akacji) powoduje, że działki prawie nie widać z drogi asfaltowej - co oczywiście jest suuuper oby gmina jak najpóźniej zabrała się za poszerzanie drogi (bo wtedy wytną te piękne akacje sprzed działki) zdjęcia ścieżki fundamentowej w dzienniku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 01.06.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Bonjour Kajetana:) Skoro sciezka juz jest to znaczy ze budowa w pełni:) Ja dzis była ogladnąc domek Terry i powiem oficjalnie ze ejst przesliczny:) Fajnie rozplanowane pokoje no i okna.....mnóstwo duzych okien:) Pozdrawiam Teresko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts