iwett27 01.07.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Wpadne popatrzec:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 02.07.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 już stoi ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 02.07.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Juuuzzzz/???? Cholera a chciałam podjechac zobaczyc jak stawiaja:) No nic zobacze jak stoi:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 03.07.2008 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 zapraszam do dziennika - zdjęcia oddają choć trochę co działo się wczoraj (na kamerze też mam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 03.07.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 jak tylko będzie ogrodzenie to będę tam prawie mieszkać - w końcu lato jest, więc grzać nie trzeba. Na jutro mam umówionego faceta z ochrony i drugiego od centralnego odkurzacza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjanicka 03.07.2008 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 witam Was po długiej nie obecności.... Szukam namiairów na firmę z okolic z dobrymi oknami w dobrej cenie może macie jakieś namiary..... pozdrawiam justyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 04.07.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 iwett27 sory, że mnie nie było u mnie po 15.00... dojechałam z mężem dopiero przed 20tą ale dom nie zając do wtorku będą już wiązary dachowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 04.07.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Nie ma problemu:) Byłam popatrzyłam i zazdroszcze ze juz tyle masz:):) Czy dach bedzie robic ci ta sama firma czy sami załatwialiscie więzbe i ekipe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 05.07.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 umowę z firmą Mefra mamy na komplet, jednak same wiązary robi podwykonawca (co mnie w zasadzie nie interesuje - ma być zrobione i tyle). W poniedziałek powinni je zamontować do końca i potem na dach wchodzą znów chłopaki z Mefry. Do końca next weeka mają być na dachu łaty, ocieplenie i co tam trzeba.14.07 wchodzi kominiarz - musi przed położeniem dachówki nad kominem. Mam nadzieję, że elektryk znajdzie dla nas czas od 19.07 Sprawa z ochroną budowy i stojącego już domu: http://www.securi.pl/ poczytajcie sobie o nich na stronie - dobry pomysł z połączeniem sił wszystkich zrzeszonych firm ochroniarskich. Ma to zasadnicze znaczenie - w razie czego przyjeżdza do domu ten samochód, który jest najbliżej (niezależnie od firmy). Solida polecają ludzie więc pewnie się na nich zdecydujemy. Tym bardziej, że zaproponowali układ taki: oznakowanie domu, że jest chroniony, ich pracownicy będą kontrolować sytuację na budowie - żeby było widać że faktycznie jest ochrona - to bezpłatnie, na konto przyszłej współpracy. Ja teraz się już martwię czy mi czegoś ktoś nie psuje, potem będą okna, drzwi - z nimi będę spokojniejsza. A jak przyjdzie czas - powiedzmy we wrześniu wtedy podpisujemy umowę na system i monitoring. Monitorowanie domu z systemem alarmowym kosztuje miesięcznie 115zł. Aha - samochód ochrony ma akurat punkt wypadowy Owińska - Bolechowo więc mieliby naprawdę blisko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 05.07.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 negocjuj jeszcze cenę, u nas na osiedlu w Czerwonaku biorą 60zł / miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 05.07.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 o proszę w takim razie na pewno będę z nimi gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jareq 10.07.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Czy wiecie coś o dofinansowaniu ( lub jego braku ) solarów w gminie Czerwonak ? kajetana - ale Ci chatka szybko rośnie Z ciekawości pytam co to za czarna folia na ścianach wewnętrznych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjanicka 17.07.2008 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Witam wszystkich... Kajetana, Widzę że będziecie mieć wg projektu dość duże okna tarasowe, jestem ciekawa jakie macie rozwiązanie na nie - rozsuwane czy składane ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 17.07.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Nasze okno tarasowe też jest spore 3000 / 2500, na wstępie chcieliśmy rozsuwane ale po kilku wycenach, które razem z roletami wynosiły od 6500 zł do ponad 7000zł, stwierdziliśmy, że podzielimy je na 4 częściowe, też super wyglądają a cena nie do porównania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjanicka 21.07.2008 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Terry a gdzie wy zamawialiście swoje okno - możesz wrzucić fotki swojego okna - będę bardzo wdzięczna bo aktualnie rozważamy pewne oferty i faktycznie ceny niektórych rozwiązań co nam się podobają są zaporowe.... z góry dziękuję, pozdrawiamwszystkich justyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 21.07.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 My dopiero w tym tygodniu podejmiemy decyzję gdzie zamówimy okna, dzisiaj ma przyjść ostatnia wycena. tak więc zdjęcia gdzieś za miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjanicka 21.07.2008 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Ok, a jakie firmy bierzecie do wyceny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjanicka 21.07.2008 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Głónie chodzi mi o firmy które mają rozwiązanie o którym piszesz w tym oknie tarasowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 21.07.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Wszystkie firmy w których my robiliśmy wyceny podałam w Nowej grupie budującej 2008 Poznań in okolice, są tam wszystkie numery telefonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 21.07.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 szukam firm stawiających ogrodzenia i robiących podjazdy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts