Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Cieszyn i okolice! - meldować się!!!:)

Recommended Posts

Witam

darsalam...namiary poszły na priv :D

a tak w ogóle to mam już dach, za jakies 3 tygodnie zamkniemy nasz zabytek drzwiami i oknami.... jeszcze w tym sezonie zamierzamy wyrównać ziemię i zrobić taras...ale wcześniej kanalizacja (zaczną robić w piatek) :D ....dużo planów, mało czasu :wink:

pozdrawiam, smoczyca

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 314
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
  • 1 month później...

heeeej!!!....witam i od razu przepraszam że nie było mnie tu ale byłem gdzie indziej (służżżzbowo oczywiście:)).....no i widzę że śląska cieszyński jednak sieę buduuuuje!!!!:):)......no to pora na ans więc jutro wklejam fotki coby nie było że nic nie robię;)....dawajcie też co macie to podgoniumy resztę polski!!

pozrowionka

juz od lutego jestem na forum ale na razie zbyt czesto się nie udzielam. mniej wiecej w tym czasie zrodziła się myślo o budowie. najpierw zaczęłam studiować fachowe pisma itp a pózniej wzięłam się do akcji. polecono mi architekta z cieszyna, który miał zrobić mi projekt i w cenie załatwić mi papierki- no cóz jest wieczny i leci w kulki..., 2 dni temu po burzliwej wymianie sama wkroczyłam do akcji. obiecał za ok. 17 listopada wszystko będzie gotowe, sama nie wiem czy w to wierzyć?trzymajcie kciuki :evil: !!!!!!!

witajcie

jestesmy tutaj nowymi. w grodniu powinnismy dostac pozwolenie na budowe i na wiosne planujemy zaczac budowac w gorkach wielkich ale do tej pory jeszcze nic nie znalezlismy tzn. ekipy budowlanej, kierownika budowy itd.

moze ktos dac namiary na jakas niedroga firne i kierownika i gdzie mozna najtaniej kupic materialy budowlane. szukamy tez wykonawce do studni tradycyjnej (kopanej)

z gory serdecznie dziekujemy pozdrowionka

mam ekipę właśnie z Górek moge wam wysłac nr.tel na priv.

a materiały kupuje w betex w górkach tez maja przystepne ceny.

pozdrawiam.

Hej chciałbym dołaczyc do waszego grona jestem z okolicy cieszyna ,budowe domu chce rozpoczac na wiosne bo teraz juz nie bardzo:) Bede budowac ISKIERKE czy ktos juz budował ten dom lub buduje?? ,oczywiscie jestem juz po wszystkich sprawach papierkowych teraz tylko szukam materiałów itd.

Pozdrawiam

ja niedawno robiłam mostek i brałam kamień -tłuczeń z firmy lach. zapytam kierownika bud. o namiary jeśli będziesz potrzebować , chwalą też pana cieślara, który kompleksowo się tym zajmuje. jeśli chcesz prześlę ci jutro telefon

robiłaś mostek??!!!...łał!...to brzmi bardzo konkretnie:) ...to taki duży most? masz rzekę przez działkę czy na dziko?;)