Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Cieszyn i okolice! - meldować się!!!:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 314
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Otylia1 , z czego będziecie budować ściany ? Na co się ostatecznie zdecydowaliście ?

Co będziecie dawać na pokrycie dachu?

:)

Witaj:)

Wolałam silikaty ale dostaliśmy dobrą cenę na porotherm i nasz wykonawca nas przekonał. Co do pokrycia dachowego to mieliśmy do wyboru Creatona lub Robena i ostatecznie wybraliśmy to drugie. Do drugiego czerwca musimy wyrobić się z wodą i kanalizacją bo inaczej projekt przepadnie. Więc już nie mieszaliśmy naszemu wykonawcy. Oby zrobił wszystko na czas. A jak u Was Modena? Pamiętam, ze sciany z silikatów a pokrycie dachowe?

• 4 weeks później...
  • 3 weeks później...
to tak jak u nas!wszystko gotowe a tu albo pogoda kiepska albo wykonawc ma czas.masakra.

Normalnie zwariować można :bash:

Wszystko już miałam zaklepane i wszystko musiałam odmawiać :mad:

Pogoda była wymarzona i stabilna, jak tu teraz znowu trafić na ładną , stabilną pogodę ( w naszym klimacie:sick:)

:bash:

• 2 weeks później...
Oliiwia mam nadzieję że Ty nie masz zamówionej tej samej firmy co my. Bo my właśnie zostaliśmy bez budowlańców.:bash:

:cry:

w końcu coś się dzieje,wychodzimy z ziemi,fundamenty zalane ,od poniedzialku w górę!Materiał zamówiony :wiggle:

Co z Waszą ekipą? zrezygnowali?????

Olać ich,bierzcie nową.;)

Skąd oni byli?

w końcu coś się dzieje,wychodzimy z ziemi,fundamenty zalane ,od poniedzialku w górę!Materiał zamówiony :wiggle:

Co z Waszą ekipą? zrezygnowali?????

Olać ich,bierzcie nową.;)

Skąd oni byli?

Oliiwia to super :) Gratulacje , najgorszy etap już za Wami:)

Długo by opowiadać . Nie chcę pisać na forum szczegółów.

Ogólnie w końcu zrozumieliśmy że nie możemy już dać się im zwodzić bo nic nie zbudujemy i trzeba ich olać ;)

Z miejscowości na CH....

Gdybyśmy wybrali firmę którą chcieliśmy od początku to już by były mury :bash:

Dziewczyny ( a także innym budującym) powodzenia życzę i ładnej pogodyhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/radosne-sloneczko.gif

• 1 month później...

Może komuś się przyda.Dotacja do instalacji gazowych. Do 30.09 trwa nabór wniosków o dotację dla inwestorów z gminy Cieszyn. Przy wymianie kotłowni węglowej na gazową przyznawana jest atrakcyjna dotacja szczegóły:

http://www.um.cieszyn.pl/nabor-wnios...znych,514.html

Lub można telefonicznie ze mną 790878844.

pozdrawiam

redrum/LiderGas