Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Cieszyn i okolice! - meldować się!!!:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 314
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 4 weeks później...
okolice Pawlowic atakuja planowany start z budowa wrzesien-pazdzirnik 2013 na razie czekam na papiery macie moze jakies firmy godne polecenia z okolic Pawlowic ,Cieszyna ,Jastrzebia ,chce budowac z Ytonga pozdro dla wszystkich powodzenia

Witam :)

Również poproszę o namiary na firmy godne polecenia z okolic Pawłowic i Jastrzębia. Pozdrawiam!

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
Witamy.

Na wiosnę zaczynamy budowę w Jastrzębiu. Jesteśmy na etapie wybierania materiałów ściennych i ekipy budowlanej. Mamy nadzieję, ze wszystko sprawnie pójdzie. Pozdrawiamy i życzymy powodzenia.

Witam serdecznie:)

My również teraz wybieramy ekipę .

Życzę powodzenia w zmaganiach budowlanych .

Serdecznie pozdrawiam:bye:

Ja moge polecic ekipa budowlana P.Prusowski 600411750 - tylko nie wiem czy sie podejmie bo mieszka w Syrynii - małe problemy byly ale w miare ok

dekarzy nie bede polecał bo wystarczy ze ja straciłem z nimi spoooro nerów

instalacje elektryczne, alarmowe (ja mam tez inteligenty dom) P. Tomek 607935433 http://www.detronic.com.pl - bez zadnych problemów

wylewki i ocielenie dachu (sufity podwieszane) P. Zbyszek 502424402 - chociaz ocieplenie i sufity robil P. Krzysiek 691162763 jak podwykonawca ale moge go spokojnie polecic

Płytki - P.Janek 798549491 - nie za tani ale bardzo dokładny

Mam nadzieje ze sie nie obraża ze podaje ich numery

Dobrej ekipy i w miarę taniej już chyba nie znajdziemy. Brak terminów na wiosnę:(.

Czy 46 tys. za robociznę budowy domu 100 m 2 od podstaw aż po dach to przystępna cena? Budowa z silikatów lub porothermu.

Pozdrawiamy.

Witam.:)

Nie poddawajcie się , najlepiej pojeździć po budowach w okolicy i pytać inwestorów o ekipy i opinie o nich.Firm budowlanych jest bardzo dużo więc jeszcze się coś znajdzie.

Rozpiętości cenowe różnych firm są powalające.

Powodzenia:bye: