Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ile macie dzieci?

Gość MaPi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 236
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Przepraszam że nie za bardzo w temacie, ale mam pytanie do osób z trójką dzieci. W jakim samochodzie mieszczą się z tyłu trzy foteliki? Co polecacie?

[Naprawdę myślimy o trójce... :D ].

My mamy 3 dziewczynki- 11lat,6lat i najmłodsza 14 miesięcy.mamy 2 samochody- citroena Xarę (od kilku lat) wchodząfoteliki bez problemu. W zeszłym rokukupilimy fiata pandę (dla mnie...) -warunkiem było m.in.zmieszczenie się 3 fotelików - 1 dla maluszka i 2 "poddupników" dla starszych. Jak narazie sięsprawdza. Jakjedziemy dalej to bierzemy xar, na bliższe odległości (np.ok.100 km) jedziemy pandą.Pozdrawiam Joasia

Przepraszam że nie za bardzo w temacie, ale mam pytanie do osób z trójką dzieci. W jakim samochodzie mieszczą się z tyłu trzy foteliki? Co polecacie?

[Naprawdę myślimy o trójce... :D ].

My też mamy dwa auta..........

W dalszą podróż jeździmy męża służbowym Fordem Explorerem, a jak jeżdżę sama z nimi to Peugeot 306 też jest OK. Ale jak mamy jechać gdzieś w piątkę razem to ten mały jest okropnie niewygodny...........mój mąż ma 190 wzrostu , syn 15-to letni 175, córa 13-to letnia 160 i jeszcze najmłodszy 5- cio latek......... :wink: plus bagaże.............problem

A jeszcze jak byśmy chcieli zabrać rowery............5 sztuk ( bo młody jeździ już sam.)???????????

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...