kliencik 09.12.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Witam,Jestem zainteresowany zakupem garażu po budowie. Czy ma ktoś do odsprzedania.Mam do sprzedania 20 l ŚNIEŻKA GRUNT LATEKSOWA EMULSJA PODKŁADOWA DO WNĘTRZ Cena do negocjacji. W razie pytań proszę o wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cyborg 08.07.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Witam Podbijam temat ziemi do wyrównania działki około 4 dobrych samochodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kliencik 21.07.2012 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Mam do odsprzedania Śnieżka Grunt - lateksowa emulsja podkładowa do wnętrz kolor: biały 2 opakowania po 10 l. Cena za wiaderko: 40 zł. Emulsja ma termin ważności do 28.07.2013. opakowania oryginalnie zamknięte pozostały mi po remoncie. odbiór osobisty na terenie Markuszowa, Nałęczowa, Lublina, Puław. Tel. : 512827901 lub @. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mery26 07.09.2012 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Witam,poszukuję firmy robiącej wylewki z perlitobetonu, styrobetonu.szukam ale ciężko coś znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kliencik 19.11.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Halo haloCo za głucha cisza????????Nikt w Puławach się nie buduje i w okolicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aramis2205 02.12.2012 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 mam pytanie dotyczace adaptacji projektu. czy ktos we jakie sa jej koszta w pulawach. do adaptacji dochodzi projekt przylacz wod-kan + 2 zmiany poszerzenie garazu oraz przystosowanie kotlowni do paliwa stalego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaxwo 05.01.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 mam pytanie dotyczace adaptacji projektu. czy ktos we jakie sa jej koszta w pulawach. do adaptacji dochodzi projekt przylacz wod-kan + 2 zmiany poszerzenie garazu oraz przystosowanie kotlowni do paliwa stalego. witam-Orientacyjny koszt ~3500zł (przyłącza: energia i woda, adaptacja bez zmian) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 14.01.2013 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Kochani Budujący z Puław.Zajrzyjcie proszę tutaj. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?211035-Nikola-potrzebuje-pomocySzukamy mieszkania do wynajęcia dla rodziny, której w Sylwestra spłonęło mieszkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Feniks2012 11.05.2013 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 witam w grupie puławskiej i wszystkich budujacych z okolic Puław:)Aktualnie załatwiam wszystkie dokumenty potrzebne do otrzymania pozwolenia na budowę, jeśli zdażę to w tym roku chciałbym wykonać fundamenty a w przyszłym roku ciag dalszy budowania.Zatem potrzebuję namiary na dobrego murarza do wybudowania domu i wykonania dachu.Najlepiej gdyby była to jedna ekipa, która wykona cały SSZ.Za wszelkie namiary z góry dziękuję i pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatrycza 13.10.2013 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Witam, buduję sie w okolicy Puław.dopiero teraz znalazłam ten wątek, a wraz z nim parę cennych informacji.Beton zamawiać będziemy najprawdopodobniej z Ryk (cemar mają baze na Zakładach Azotowych), szukam też dobrych i niedrogich bloczków, ale z tego co tu czytam nie jest tak łatwo kupić dobry towar.Widzę,że na wątku mało osób się udziela.Informacje dotyczące producentów i wykonawców z naszego regionu są bardzo cenne, inaczej łatwo się nadziać.Mam pytanie odnośnie błoczków fundamentowych; może ostatnio ktoś kupował w dobrej cenie i dobre jakościowo??????Proszę o namiary.I od kiedy to Puławy są w podkarpackiem??????????????/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Feniks2012 18.10.2013 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Witam, buduję sie w okolicy Puław.dopiero teraz znalazłam ten wątek, a wraz z nim parę cennych informacji.Beton zamawiać będziemy najprawdopodobniej z Ryk (cemar mają baze na Zakładach Azotowych), szukam też dobrych i niedrogich bloczków, ale z tego co tu czytam nie jest tak łatwo kupić dobry towar. Widzę,że na wątku mało osób się udziela.Informacje dotyczące producentów i wykonawców z naszego regionu są bardzo cenne, inaczej łatwo się nadziać. Mam pytanie odnośnie błoczków fundamentowych; może ostatnio ktoś kupował w dobrej cenie i dobre jakościowo??????Proszę o namiary. I od kiedy to Puławy są w podkarpackiem??????????????/ Witam kolegę Ja beton i bloczki kupowałem w Klikawie - Zakład Betoniarski Nowak. Za beton płaciłem 200zł za m sześcienny z pompą, dojazd gratis. Bloczki maja po 2,3 zł za sztukę, ale ponieważ brałem beton i 1300 sztuk bloczków więc utargowałem cene na 2,10 zł/szt. z dowozem gratis. Jakość bloczków w miarę dobra, na dwóch paletach było trochę popękanych bloczków, ale po telefonie do właściciela wymieniono mi je na dobre. Bloczki twarde i ciężkie, nie kruszyły się. Niektóre bloczki nie trzymały wymiarów - były o 1cm węższe lub krótsze, ale to i tak będzie wewnątrz zasypane, więc mi to nie przeszkadzało. Ogólnie jestem zadowolony z ich betonu i bloczków. Najlepiej podjedź do nich i je obejrzyj. Przy zakupie oczywiście targuj się. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M62a 19.01.2014 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Witam,czy ktoś mógłby polecić ekipę wykonującą tynki wewnętrzne, zamierzamy na wiosnę ruszyć z dalszym etapem budowy.Póki co mamy stan surowy otwarty i jesteśmy w trakcie oczekiwania na okna.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 19.01.2014 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Witam, czy ktoś mógłby polecić ekipę wykonującą tynki wewnętrzne, zamierzamy na wiosnę ruszyć z dalszym etapem budowy. Póki co mamy stan surowy otwarty i jesteśmy w trakcie oczekiwania na okna. Pozdrawiam. Jeśli cem -wapienne "pod malowanie" to zapraszam do mnie 667 003 003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daber 14.07.2014 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Witam, Przygotowuję się do budowy w Górze Puławskiej. Czy ktoś z okolic ma jakieś doświadczenia z montażem pompy ciepła i mógłby polecić mi solidnego wykonawcę? Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Feniks2012 30.12.2014 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Szukam opinii o firmie LECHBUD z Puław zajmującej się tynkami wewnętrznymi. Po wstępnej rozmowie i obejrzeniu ich tynków cw pod malowanie chyba zdecyduję się na to, żeby mi takie tynki wykonali. Jeśli ktoś miał z nimi do czynienia to proszę o opinię. podrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pvl 05.12.2016 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 Hej Może trzeba tu odświeżyć co nie co.Mamy zimę, ale zaraz będzie wiosna i czas prac budowlanych ruszy.Jestem tu zwierzak i chętnie poczytam wypowiedzi mniej lub bardziej doświadczonych, a może jakieś namiary na ekipy budowlane. Pozdrawiam i zachęcam do zamieszczania wpisów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
favor1 02.03.2017 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Witam, dołączam się do wątku pvl o odświeżenie grupy Puławy i okolice. Szukam architekta do adaptacji projektu oczywiście niedrogiego czy ktoś z szanownych forumowiczów byłby w stanie kogoś polecić? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda2307 28.12.2017 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Halo Puławy, Czy to forum jeszcze żyje i jest szansa na wymianę doświadczeń > Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts