Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Puławy i okolice

Recommended Posts

• 6 months później...
  • Odpowiedzi 317
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
Mam do odsprzedania Śnieżka Grunt - lateksowa emulsja podkładowa do wnętrz kolor: biały 2 opakowania po 10 l. Cena za wiaderko: 40 zł. Emulsja ma termin ważności do 28.07.2013. opakowania oryginalnie zamknięte pozostały mi po remoncie. odbiór osobisty na terenie Markuszowa, Nałęczowa, Lublina, Puław. Tel. : 512827901 lub @. Pozdrawiam

• 1 month później...
  • 2 months później...
  • 2 weeks później...
  • 1 month później...
mam pytanie dotyczace adaptacji projektu. czy ktos we jakie sa jej koszta w pulawach. do adaptacji dochodzi projekt przylacz wod-kan + 2 zmiany poszerzenie garazu oraz przystosowanie kotlowni do paliwa stalego.

witam-Orientacyjny koszt ~3500zł (przyłącza: energia i woda, adaptacja bez

zmian)

• 2 weeks później...

Kochani Budujący z Puław.

Zajrzyjcie proszę tutaj. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?211035-Nikola-potrzebuje-pomocy

Szukamy mieszkania do wynajęcia dla rodziny, której w Sylwestra spłonęło mieszkanie.

• 3 months później...

witam w grupie puławskiej i wszystkich budujacych z okolic Puław:)

Aktualnie załatwiam wszystkie dokumenty potrzebne do otrzymania pozwolenia na budowę, jeśli zdażę to w tym roku chciałbym wykonać fundamenty a w przyszłym roku ciag dalszy budowania.

Zatem potrzebuję namiary na dobrego murarza do wybudowania domu i wykonania dachu.

Najlepiej gdyby była to jedna ekipa, która wykona cały SSZ.

Za wszelkie namiary z góry dziękuję i pozdrawiam:)

• 5 months później...

Witam, buduję sie w okolicy Puław.dopiero teraz znalazłam ten wątek, a wraz z nim parę cennych informacji.Beton zamawiać będziemy najprawdopodobniej z Ryk (cemar mają baze na Zakładach Azotowych), szukam też dobrych i niedrogich bloczków, ale z tego co tu czytam nie jest tak łatwo kupić dobry towar.

Widzę,że na wątku mało osób się udziela.Informacje dotyczące producentów i wykonawców z naszego regionu są bardzo cenne, inaczej łatwo się nadziać.

Mam pytanie odnośnie błoczków fundamentowych; może ostatnio ktoś kupował w dobrej cenie i dobre jakościowo??????Proszę o namiary.

I od kiedy to Puławy są w podkarpackiem??????????????/

Witam, buduję sie w okolicy Puław.dopiero teraz znalazłam ten wątek, a wraz z nim parę cennych informacji.Beton zamawiać będziemy najprawdopodobniej z Ryk (cemar mają baze na Zakładach Azotowych), szukam też dobrych i niedrogich bloczków, ale z tego co tu czytam nie jest tak łatwo kupić dobry towar.

Widzę,że na wątku mało osób się udziela.Informacje dotyczące producentów i wykonawców z naszego regionu są bardzo cenne, inaczej łatwo się nadziać.

Mam pytanie odnośnie błoczków fundamentowych; może ostatnio ktoś kupował w dobrej cenie i dobre jakościowo??????Proszę o namiary.

I od kiedy to Puławy są w podkarpackiem??????????????/

Witam kolegę:) Ja beton i bloczki kupowałem w Klikawie - Zakład Betoniarski Nowak. Za beton płaciłem 200zł za m sześcienny z pompą, dojazd gratis. Bloczki maja po 2,3 zł za sztukę, ale ponieważ brałem beton i 1300 sztuk bloczków więc utargowałem cene na 2,10 zł/szt. z dowozem gratis. Jakość bloczków w miarę dobra, na dwóch paletach było trochę popękanych bloczków, ale po telefonie do właściciela wymieniono mi je na dobre. Bloczki twarde i ciężkie, nie kruszyły się. Niektóre bloczki nie trzymały wymiarów - były o 1cm węższe lub krótsze, ale to i tak będzie wewnątrz zasypane, więc mi to nie przeszkadzało. Ogólnie jestem zadowolony z ich betonu i bloczków.

Najlepiej podjedź do nich i je obejrzyj. Przy zakupie oczywiście targuj się. Pozdrawiam:)

• 3 months później...
Witam,

czy ktoś mógłby polecić ekipę wykonującą tynki wewnętrzne, zamierzamy na wiosnę ruszyć z dalszym etapem budowy.

Póki co mamy stan surowy otwarty i jesteśmy w trakcie oczekiwania na okna.

Pozdrawiam.

Jeśli cem -wapienne "pod malowanie" to zapraszam do mnie :)

667 003 003

• 5 months później...
  • 5 months później...
  • 1 year później...

Hej

Może trzeba tu odświeżyć co nie co.

Mamy zimę, ale zaraz będzie wiosna i czas prac budowlanych ruszy.

Jestem tu zwierzak i chętnie poczytam wypowiedzi mniej lub bardziej doświadczonych, a może jakieś namiary na ekipy budowlane.

Pozdrawiam i zachęcam do zamieszczania wpisów.

• 2 months później...
  • 9 months później...