aginda 28.03.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 U mnie to była firma Marbud. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cyborg 29.03.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Szukam sprawdzonej ekipy od tynków cementowo-wapiennych Może kogoś polecicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 30.03.2010 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Pytałam juz w grupie lubelskiej, ale jeszcze tu Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z firmami od okien: Alta Puławy lub Renoma Biłgoraj? Jesli tak bardzo proszę podzielcie się opinią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Puławiak 07.04.2010 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 No wreszcie się ruszyło. Nie tylko budują ale też piszą. Ładnie bardzo Ładnie. )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzenka 09.04.2010 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 widzę,że tylko ja póki co próbuje ogarnąć papierkologie, dlatego wiele nie pomogę na temat poruszanych kwestii, ale na pewno skorzystam na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smadalena 09.04.2010 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Właśnie dostałam wycenę na dach i zepsulam sobie humor na weekend... Jeśli ktoś zna dobrego i NIEDROGIEGO (tak,tak,wiem,że takie rzeczy to tylko w erze...) wykonawcę to baaardzo proszę o namiary.Bo na razie wychodzi na to,że dach będzie mnie kosztował więcej niż ściany i fundamenty....:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Puławiak 10.04.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Mam takiego gościa ma u mnie w domku wymieniać teraz dach czy jest drogi to tego nie wiem ale robi w miarę nieźle. Namiary wysyłam na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smadalena 11.04.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Puławiak-bardzo dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 11.04.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Smadalenka załóż szybciutko dziennik, zaczynasz robic dach a nawet nie wiemy jaki domek budujesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smadalena 11.04.2010 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Się przymierzałam juz parę razy,ale...ciągle cos nowego wyskakuje do zrobienia i jakoś tak schodzi.Niewykluczone,ze napiszę wspomnienia juz po;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetkalk488 13.04.2010 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Tak, to cena z materiałem kreisel. Podobno ostatnio wyszła jakaś nowa mieszanka. Byłem na budowie na której robil,i wygląda nieźle. Czy ten człowiek od tynków to nie Dziadkiewicz? Czy znacie firmę budmar z Góry Puławskiej? Robią wylewki. Jakieś opinie? Marcin robił tynki u mnie i płaciłam wiecej wiec teraz to dobra cena Co do pytania o Alte to Grzesio wstawiwal okna w moim domku mamy avante. Ja tam bardzo go lubie może zakrecony gośc ale zawsze mozna zadzwoic i zadawac pytania bardzo mila obsługa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetkalk488 13.04.2010 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 smadalena moge dac namiar na moich dachowców ale czy bedze taniej to nie wiem, poza tym nie wiem czy to nie oni dali ci ta wycenę u mnie robiła ekipa Jacka Prochniaka jestem bardzo zadowolona szybko sprawnie dokladnie jakby co moge dac namiary pytaj na gg 1550308 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smadalena 14.04.2010 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 zetkalk488-dzięki,czekam na razie na dwie wyceny,zobaczymy,może tym razem nie zwala mnie z nóg ;)A te wywalona w kosmos wycenę robił mi Jacek Mordak.Słyszałam o nim,że jest niesamowicie dobry,ale niestety,na S klasę mnie nie stać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetkalk488 14.04.2010 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 smadalena s klasa mówisz hihi mnie dach razem z materiałem kosztowal 30tys prosty 2 spadowy pokryty dachowką z euronitu. Jedni mowia drogo inni że ok, z reguły ci co mówia że drogo przychodza potem po namiary na moja ekipe zreszta ta sama robiła u mnie elewacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smadalena 15.04.2010 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 hm,mnie za 300m dachu dwuspadowego krytego dachówka ceramiczną,z dwoma jaskółkami i jednym oknem wyłazowym zaśpiewał 66tys:bash:. Plus 15tys za podbitkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lerris 16.04.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 hejka znacie może jakiegoś dobrego rzeczoznawcę do wyceny działki i rzetelnego kierownika budowy? Pozdrawiam serdecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smadalena 16.04.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Lerris-rzetelnego kierbuda mam,ale jest też niestety cholerycznie drogi.Zdecydowałam się na niego mimo wszystko,bo chcę spac spokojnie i nie martwić się,że coś mi sie w chałupie rozpada bo nie dopilnowałam .Z drugiej strony mój sąsiad twierdzi,że ten kierbud przesadza,za dokladny jest i np. fundamenty można było zrobić taniej...Sąsiad zbudował cztery domy i jeszcze trochę w Niemczech,kierbud,z uwagi na wiek domyślam się,ze nadzorował wiecej.A kto ma rację -nie wiem.Jak jesteś mimo wszystko zainteresowany daj znać-wyśle Ci namiary na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smadalena 16.04.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 no tak,a jak się teraz wysyła prywatne wiadomości ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowator 27.04.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Witam. Może ktoś podpowiedzieć na temat dobrej ekipy od posadzek. Poszukuję sprawdzonych ludzi z miksokretem.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mery-w6 05.05.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Witam. Skąd braliście terive? mam wycene z Kazimierzyna kolo ryk, nawet korzystna jest, brał ktos stad? Możecie polecić jakies inne miejsce? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts