inżynier_79 16.05.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 :yes:Witam wszystkich na forum Grupa Puławy i okolice!niedługo odbieram pozwolenie na budowę i rozpocznę budowę domku w okolicy Puław więc napewno skorzystam z Waszych porad.pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamagda 20.05.2010 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Witam! Goszczę na forum pierwszy raz, mieszkam w okolicach Puław. Mam dom w stanie surowym otwartym, potrzebuję sprawdzonych i niedrogich dekarzy do dachu, zastanawiam się też nad wyborem okien i drzwi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 20.05.2010 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Witaj Aniamagda, co do dachu to swojej ekipy nie polecam, ale okna mogę polecić z Oknoplastu, drzwi z Juwent-u- współpracują z Oknoplastem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamagda 21.05.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Dzięki Karollinko za szybką odpowiedź, dzwoniłam od kilku ekip dekarskich, ale nie wiem co myśleć o rozpiętości cen od 30 do 42 zł za metr2 ( ze wszystkimi obróbkami). Ach te dylematy inwestorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikołaj1719499942 04.06.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Straszna cisza w wątku Ponawiam pytanie dotyczące ziemi ogrodowej. Nie macie jakichś namiarów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smadalena 06.06.2010 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Wszyscy zajęci budową Namiarów na ziemię niestety nie mam,u mnie prawie sam piach-pewnie bedę uprawiać sośninę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kokuz 29.06.2010 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Puławiacy!Szukam sprawdzonej ekipy od ocieplenia zewnętrznego i elewacji.Może Ktoś z Was ma jakieś dobre namiary.Z góry dziękuję i pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panterka 30.06.2010 04:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Witam Wszystkich mam do sprzedania stemple budowlane po jednej budowie, dł. 2,5-3,5 m., około 100 sztuk, cena 4 zł/szt. okolice Puław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smadalena 03.07.2010 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Gdyby koś był już na etapie wykańczania (się) to byłam dzisiaj w Końskowoli-jest tam punkt sprzedaży glazury "za grosze".Podobno można zamówić płytki dowolnej polskiej firmy i są w stanie sprowadzić ją w cenie sporo niższej niż w sklepie.U mnie jeszcze do tego daleko,ale jakby ktoś potrzebowal,to może tam sprobować,daleko nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elidal 13.07.2010 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Witam wszystkich budujących w okolicy Puław. Kupiliśmy działkę w Kowali. Jesteśmy na etapie zakupu projektu. Bardzo potrzebuję sprawdzonego , szybko działającego i niezbyt drogiego architekta do wprowadzenia zmian i adaptacji projektu. Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smadalena 13.07.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Czy ktos może mi polecic dobrą ekipę do tynków zewnętrznych (silikatowe na siatce i kleju,bez styro)?Bo ja znowu trafiłam na jakieś z kosmosu wzięte ceny...Przyciagam takich,czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kokuz 14.07.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Smadalena, a jakie ceny Ci zaproponowali, bo nie wiem czy moja ekipa jest droga czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smadalena 14.07.2010 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 77pln od metra z ich materiałem(siatka,klej,tynk).Jak poczytałam na forum,ile inni placą,to się załamałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kokuz 14.07.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 No rzeczywiście trochę przesadzili, jeśli by to była cena ze styropianem to i owszem ale za sam tynk ho ho mają fantazję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elidal 22.07.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Przygotowujemy sie do wylewania fundamentów tzn szukamy sprawdzonej i niezbyt drogiej ekipy budowlanej i kierownika budowy. Bardzo proszę doświadczonych budowniczych o jakieś namiary na ludzi na których mozna polegać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.07.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 WitamCzy macie jakieś namiary na niezbyt drogiego i odpowiedzialnego studniarza? Bardzo proszę o namiary na priv/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smadalena 08.08.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Podbijam temat ziemi Czy ktoś ma namiary na dobrą ziemię do ogrodu?NIE torf... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikołaj1719499942 09.08.2010 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Czy macie namiary na kogoś kto wykonuje instalację odgromową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gadam69 16.08.2010 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 niestety nie trafiłem dobrze z ekipą od poddasza i przestrzegam potencjalnych klientów Pana Wojciecha Bełczyka. Gość spartaczył mi poddasze i jeszcze bezczelnie próbuje mi wmówić, że ja coś wydziwiam. NIe chce mi się opisywać szczegółów, ale gość jest bardzo nieprofesjonalny i do tego bezczelny. Szkoda, że tak późno się zorientowałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtakx 01.09.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Witam wszystkich. Mam już pozwolenie które nabiera mocy urzędowej .Potrzebuję dobrego kierownika budowy,może niezbyt drogiego .Buduje dom w Klikawie okolice Klonowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts